Προς το περιεχόμενο

ebassist2

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ebassist2

0

Φήμη

  1. Φίλε μου, Κι εγώ κάπως έτσι την κάνω τη δουλειά. Πρίν είχα ένα zoom ( πεταλιέρα που ούτε που θυμάμαι μοντέλο !!! ) και πρόσφατα αγόρασα το Bass Vamp. Και με τα 2 έγραψα μια χαρά, απλά το zoom κατα την ταπεινή μου γνώμη είχε πιο χαλια ήχο.
  2. Καλμέρα φίλοι μου, Εγώ πάντως τον ΟΤΕ τον έκοψα και έβαλα vivodi στη θέση του. Και για τηλέφωνο και είμαι ικανοποιημένος. Απλά το κακό με τη vivodi είναι οτι: α) πρέπει να έχουν κόμβο στην περιοχή που μένεις β) αργούν να σου δώσουν γραμμή αν ισχύει το πρώτο. Και για το β είναι υπευνοσ ο ΟΤΕ γιατι σαμποτάρει με κάθε τρόπο τους ανταγωνιστές του. Για 384/128 + DSLPhone πληρώνω 31 euros.
  3. Μάλλον θα χρειαστώ μαξηλαροθήκη για αυτό το θέμα :wink: Δεν βλέπεται η τύπισσα :lol:
  4. Καλά η δημοτικότητα μου ούτωςη άλλως είναι πεσμένη :lol: οπότε δεν με ανισυχεί. Απλά λέω μην τυχών επικαλεστεί προβλήματα υγείας κτλ κτλ και μπορέσει να βγάλει ασφαλιστικά μέτρα. Το ατυχυματάκι το σκέφτηκα κι εγώ :lol:
  5. Γεια χαρά φίλοι μου, Μήπως κανείς ξέρει τι όριζει ο νόμος για τα μέγιστα επιτρεπτά όρια θορύβου σε dB κτλ κτλ; Εχω σοβαρό πρόβλημα με τη διαχειρήστρια. Παρόλο που έχω πολύ σιγά των ενισχυτή και μόλισ ακούγεται όταν μελετάω ( και φυσικα δεν πατάει πάνω στο πάτωμα αλλά σε βάση με ακίδες ( !!! ) ) μου λέει ότι ενοχλείται και δεν μπορεί λέει να ηρεμήσει και πολλές φορές ισχυρίζεται ότι εγώ παίζω και σε ώρες κοινής ισυχίας ( εγώ βέβαια τηρώ τις ώρες αυτές ώς ευαγγέλιο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ) και την ενοχλεί. Υπόψην ότι το διαμέρισμα είναι δικό μου. Τι μπορεί να κάνει εναντίον μου; Βοήήήήήήήεια pleaaaaaaaaaaaaase!
  6. Οι congas που λές θα σου κάνουν τη δουλειά τουλάχιστον για αρχή. Αν και πιστεύω ότι αν είναι να παρεις congas καλό είναι να πάρεις κάτι σε LP. Επίσης ένας φίλος που ασχολείται μου είπε πρίν από καιρό για τα videos του sanabria ότι είναι πάρα πολύ καλά. Για να ηχογραφίσεις καλό θα ήταν να έχες δύο μικρόφωνα για να μπορέσεις να τοποθετήσεις αργότερα κατα τη μείξη καλύτερα τις congaw στο χώρο.
  7. Εγώ θα συμφωνήσω ότι τις περισσότερες φορές στα ωδεία οι δάσκαλοι ( κυρίως κάποιοι κολλημένοι ) προσπαθούν να κάνουν τους μαθητές των πολύ καλούς εκτελεστές. Οχι να τους καλιεργήσουν τη φαντασία, ούτε να τους μεταφέρουν ότι η τεχνική είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να σμιλέψεις ή να ζωγραφίσεις ένα αριστούργημα. Για παράδειγμα εγώ όταν κάποτε πήγα ωδείο για κιθάρα ο δάσκαλος απέρριπτε κάθε είδος κιθάρας πλήν της κλασσικής. Και άκουσα και από έναν τότε συμαθητή μου που ήταν αριστερόχειρας ότι τον πίεζε να γίνει δεξιόχειρας! Υπάρχουν και αυτά και δυστυχώς είναι πάρα πολλά. Αλλά όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις καθηγητών που πραγματικά ανεβάζουν τους μαθητές τους στα ύψη.
  8. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει και κανένα καταστατικό που να επιτρέπει κάτι τέτοιο. Απλά κάνεις ηχομόνωση προσπαθώντας να είναι όσο πιο αποδωτική γίνεται σέβεσαι τις ώρες κοινής ησυχίας και το κυριότερο είναι να είναι δικός σου ο χώρος. Αν είσαι στο ενοίκιο και μαζευτούν υπογραφές τοτε ....... άστα να πάνε :cry:
  9. Ευχαριστώ για τα links και την άμεση απάντηση. Τώρα για την ηχομόνωση το ξέρω ότι είανι πονεμένη ιστορία. Απλά για ενοίοκιο δεν το σκεφτομαι όσο για αγορά χώρου. Αλλά είδωμεν στο απότερο μέλλον.
  10. Εδώ και μερικούς μήνες ψάχνω χώρο να φτιάξω το δικό μου studio για να μπορώ να κάνω practice και φυσικά πρόβες με το group που παίζω. Οι τιμές των υπογείων που βρήκα είναι απαγορευτικές και για την περίπτωση που κάποιος θέλει να αγοράσει μαγαζί οι τιμές είναι κάπου κοντά στο φεγγάρι. Σκέφτομαι αν μπορούσα να ανοίξω ώς επιχείρηση το δικό μου studio με κάποια επιδότηση από EOK. Ξέρει κανείς πού μπορώ να ψάξω;
  11. Ενας από τους πιο αγαπημένους μου είναι ο Marco Minnemann. :o
  12. Ωραίος ο SUPERFUNK :lol: :lol: Κανείς για πληκτρά; Από αγγελίες μου έσκασε τις προάλλες μύτη ένα φρούτο 23 ετών που έλεγε ότι μπορούσε να παίξει τα πάντα αλλά ενώ είχε λέει πτυχίο jazz αρμονίας και ήταν εξοικειωμένος με παρτιτούρα, ήθελε να βγάλει τα τραγούδια με το αυτί!! :o :o Συμφωνώ για τους γνωστούς και επαυξάνω.
  13. Δυστυχώς δεν χώρεσε όλος ο τίτλος που ήθελα να δώσω στο thread αυτό. Εν πάσει περιπτώσει συνεχίζω ακάθεκτος. Ολοι μας κατα καιρούς έχει τύχει να ψάχνουμε μουσικούς ( πλήκτρα, φωνή, τύμπανα, κιθάρα και μπάσσο ) για το συγκρότημα το οποίο παίζουμε. Πόσο εύκολα βρήκαμε αυτό που θέλουμε και με ποιο τρόπο; ΥΓ: Θα είναι χρήσημο πιστεύω διότι είμαστε αρκετοί που ψάχνουμε μουσικούς και είμαστε ακόμα στην αναζήτηση.
  14. Γεια χαρά κι απο μένα. Καθότι νέος στο noiz :) Το θέμα με τα Ελληνικά είναι ότι πολλές φορές ο "απέναντι" web server δίνει τις σελίδες με λάθος κωδικοποίηση. Εκεί απλά κάνεις υπομονή και το αλλάζεις κάθε φορά που σου έρχονται τα "αράβικα" αντί των Ελληνικών.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου