Προς το περιεχόμενο

Fast Jimmy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    44
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Fast Jimmy

0

Φήμη

  1. Καλημέρα στην παρέα. Εγώ θα πρότεινα το BLACKSTAR HT - 5C η το HT - 5 R , full λάμπα! Τον άκουσα σήμερα σε ένα live ( δεν ξέρω ακριβώς τι ήτανε HT - 5C η το HT - 5 R) . Μου άρεσε πολύ ο ήχος του. Μικρός, ελαφρής , λαμπάτος! Κοίταξα τώρα την τιμη ,καινούργιο HT - 5C στα 399 ευρω και το HT - 5 R στα 449 ευρώ. Μεταχειρισμένος θα κάνει 250 ευρω?? Τον σκεφτομάι να πάρω και εγώ.Βρες τρόπο να τον ακούσεις πριν πάρεις την τελική απόφαση.
  2. Καλησπέρα και απο εμένα, θα συμωφνήσω με τους παραπάνω σε ότι αφορά την πεταλιέρα και θα προτείνω την Digitech, μια πολύ καλή εταιρία στον τομέα των "πολυεφέ". Αν ο φιλός μας θέλει να παίζει στο σπίτι του και να κάνει εξάσκηση και για το συγκεκριμένο είδος θα τον βολέψει αρκετά κάποιο μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρίας.
  3. Φίλε Dnightshade θέλω να μείνω περίπου στο ίδιο budget και μου φένεται καλός ο συνδυασμός crunchlab/liquifire , θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ.
  4. Σε ευχαριστώ, ακούγονται πολύ ωραίοι !
  5. Καλήσπερα, θέλω να βάλω στην κιθάρα μου (7χορδη RG Made in Japan) τους εξής μαγνήτες : DiMarzio D Activator 7 στην θέση του bridge http://www.thomann.de/gr/dimarzio_d_activator_7_bridge_dp720.htm DiMarzio Air Norton 7 http://www.thomann.de/gr/dimarzio_dp793air_norton7_cr.htm ή DiMarzio D Activator 7 http://www.thomann.de/gr/dimarzio_d_activator_7_neck_dp719.htm στην θέση του neck. Υπάρχοι κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιον από τους παραπάνω συνδυασμούς για να μου πεί την άποψή του ? Επίσης γνωρίζει κανείς τι ποτενσιόμετρα χρειάζονται οι παραπάνω μαγνήτες? Και ευχαρίστως θα άκουγα προτάσεις για άλλους μαγνήτες - τέτοιου τύπου γιατί οι κλειστοί τύπου μαγνήτες (π.χ. EMG 707) δεν χωράνε στην κιθάρα μου - κατά κύριο λόγο για μέταλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι, με κάλυψες πλήρως! Μακάρι να 'χα τα λεφτά να αγοράσω την μισή λίστα. Και αυτά που κράτησες εσύ πρέπει να είναι τα καλύτερα. Σε ζηλέυλω (με την καλή έννοια ;) )
  7. Καλησπέρα φίλε Saviola, ευχαριστώ για την πρόταση. Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, τότε το value for money είναι πολύ καλό.
  8. Καλησπέρα φίλε george harvey, εγώ ξέρω ότι στις μεγάλες εντάσεις τα λαμπάτα μηχανήματα αποδίδουν καλύτερα, έχουν πιο ζεστό ήχο, έτσι δεν είναι ? Τα δυο παράπανω post για το Metal Muff με έβαλαν σε σκέψεις...
  9. Καλησπέρα φίλε alexokon13, πολύ καλή μου ακούγεται η περιγραφή σου για αυτό το πετάλι το οποίο δεν είχα σε "μεγάλη εκτίμηση" ??? Δεν είναι και ακριβό! Εσύ με τι κιθάρα πέζεις ? Με έχεις βάλει σε δίλλημα γιατί κάνει τα μισα λεφτά απο το Blackstasr HT-DISTX που σκέφτομαι να πάρω.
  10. Για να μην παραξηγηθω και εγω απ'την αρχη εκανα σινγεκριμενη ερωτηση στον E.G., που το θεμα αυτο ειναι δικο του. Δεν υπαρχει λογος να ανοιξω εγω ενα ολοκλιρο θεμα για αυτο.Εξαλλου και ο Ε.G. και εσυ απ'την αρχη μου δοσατε απαντηση. Τωρα αν προεκιπσαν καποιες ερωτησεις στη πορεια... συγγνωμη ... οσο ζω μαθενω ??? . Σευχαριστω! ;)
  11. Δεν το εχω αποφασησει ακομα , αλλα σιγουρα δεν γινετε να το περασω με το χρωμα που περναμε τα απλα ξυλα, ετσι δεν ειναι? Αλλα εδω που τα λεμε θα'θελα να το σκουρινω λιγακι, κατι σαν το παλισανδρο η το μαονι. Τι θα μου προτεινες ? Το βερνικι νιτρου μπαλας ετσι θα το ζητησω στο χρωματοπωλειο? Ποσα χερια πρεπει να το περασω? Και ζητω συγνωμη αν σε κουρασα με τις "χαζες" μου ερωτισεις ??? Σευχαριστω! ..Αλλα εχω ομως πολυ τριψιμο μπροστα μου ... :'( :'( :'(
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου