Προς το περιεχόμενο

kathodios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    104
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
    Τραγούδι
  • Day job
    Βιβλιοθηκονόμος, Μάγειρας
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kathodios

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Κιθάρες: Τele thinline partcaster Fender Jazzmaster standard (MIM) Ενισχυτής: Laney Cub 12R Πετάλια: ZVEX Fuzz Factory Dunlop Mister Cry Baby Wampler Tumnus Jetter Gain Stage Red JAM Red Muck Korg pitchblack MXR Phase 90 JAM Waterfall Mooer pure octave Side Effects Bug Electrik M audio Expression JAM Delay Llama Supreme EHX Stereo Memory Man with Hazarai EHX Lpb1 Carl Martin DC Drive Sonicake Rockstage
  2. Όσα ζητάς τα κάνει το delay llama supreme του jam αλλά ξεφεύγει κατά πολύ σε τιμή (περίπου 360€ καινούργιο). Θα σου πρότεινα να ακούσεις και το mocking bird από side effects και ρώτα το παληκάρι που τα φτιάχνει αν μπορεί να προσθέσει tap tempo. Από την άποψη οτι το δίνει 100€ δε νομίζω να ξεπεράσει το μπάτζετ σου άν μπορεί να γίνει τέτοια μόντα. Έχω πάρει άλλο πετάλι του και είναι αρκετά συνεργάσιμος και για μόντες.
  3. Καλημέρα, παίρνεις ένα χαρτί από τον ΟΑΕΔ για περιστασιακή εργασία, στο συμπληρώνει - υπογράφει ο εργοδότης του live και το επιστρέφεις στον ΟΑΕΔ. Αν παίρνεις επίδομα μακροχρόνια ανέργου, λυπάμαι, το έχασες.
  4. Πολύ ωραίο κλιπ, πολύ ωραίο άσμα. Εύγε!
  5. Pre θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Αν το πάρεις να σου φέρω το trio να τα ζευγαρώσουμε!!
  6. Αυτό στο βίντεο είναι το trio+, η απλή έκδοση του trio έχει 74€ https://www.skroutz.gr/s/6824427/Digitech-Trio.html Έχει λιγότερες επιλογές στα στυλ παιξίματος (δε σου βγάζει κουδούνες και παλαμάκια) και δεν έχει looper αλλά και χωρίς αυτά κάθεσαι και καίγεσαι με τις ώρες αυτοσχεδιάζοντας, δοκιμάζοντας ριφ που έχεις κατα νου ή και στήνοντας κομμάτια. Σκέφτομαι σοβαρά να το χρησιμοποιήσω για οδηγούς σε επόμενη ηχογράφηση.
  7. Και αφού θα τα σκάσεις που θα τα σκάσεις, βάλε το delay llama supreme που έχει tap tempo. Επίσης θα συμφωνήσω κι εγώ για το univibe πριν τα drive. Τέλος θα πρότεινα να δοκιμάσεις τη vibrato λειτουργία του waterfall μήπως και σε καλύψει και δε χρειαστείς το univibe και αντί αυτού κοτσάρεις και ένα wacho.
  8. Το trio έχει δυο εξόδους, μια για ενισχυτή και μία για άλλη πηγή. Μπορεις με αυτον τον τρόπο να στείλεις ένα καλώδιο απο την έξοδο amp στο ενισχυτή σου (οπου θα ακούγεται μόνο η κιθάρα) και ένα δεύτερο. Καλώδιο από την αλλη έξοδο σε άλλο ενισχυτή ή ηχεία (οπου θα ακούγεται μόνο το μπασοτύμπανο). Το trio σε κάποιες λειτουργίες έχει επιλογή για drive οπου αν σ' αρέσει παίζεις με αυτό (αυτό το χρησιμοποιώ όταν παίζω με ακουστικά).
  9. Για training στο σπίτι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χθες τζαμάραμε με ένα φίλο και παρ όλο που ήμασταν 2 κιθάρες ο ήχος ήταν πολύ καλός. Θέλει λίγο κοντρολ απο τα χέρια για να βγαίνει καλά η μίξη. Μόνη μου ένσταση οτι δε μπορει να παίξει 7άρια και 9άρια ρυθμικά.
  10. Έχω την απλή έκδοση του trio οπου και χρησιμοποιώ στο σπίτι. Μου βγαίνει αρκετά μπροστά η κιθάρα σε σχεση με το μπασοτύμπανο από τον ενισχυτή. Αντίθετα, με ακουστικά ακούγεται πολύ καλά. Έχει άλλο ένα output πιθανώς για σύνδεση σε PA αλλά δεν εχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο.
  11. Σας ευχαριστώ θερμά για τις παρατηρήσεις και για το χρόνο που αφιερώσατε στην ακρόαση. Δεν ήταν και λίγος! Οι παρατηρήσεις σας θα ληφθούν υπ όψιν καθώς η μίξη των υπολοίπων ασμάτων έπεται. Οι καταλήξεις του ριφ ψιλοεναλλάσσονται από κιθάρα και σαξόφωνο (με πανηγυρτζίδικη διάθεση) με το δεύτερο σε πιό ελεύθερο ρόλο μιας και στα εν λόγω σημεία δεν παίζει το ίδιο θέμα. Και πάλι σας μερσώ!
  12. Ένα τεμάχιο απο το καινούριο album που ετοιμάζουμε, σε διαφορετικό mastering απο αυτό της τελικής κυκλοφορίας. Μουσική: Σάτυροι Ποίηση: Αριστοτέλης Βαλαωρίτης Ηχοληψία, μίξη, pre release mastering: Μιχάλης Σκαράκης, 133 studio. Κάθε γνώμη και παρατήρηση πολύτιμη! https://satyrs.bandcamp.com/track/vampire
  13. Κιθαρες: Partcaster Thin line Tele Stagg Les Paul Amp: Laney cub 12R Effects: ZVEX fuzz factory Dunlop Mister Cry Babu Super Korg Pitch black TC Shaker Carl Martin DC Drive MXR Phase 90 Joyo Classic Chorus Boss TR 2 (C9 moded) EHX Memory Boy M Audio Expression Pedal EHX Stereo Memory Man with Hazarai Κατα περιπτωσεις: DigiTech Whammy 4 Παροπλισμένο: Marshall GV2
  14. Στα ύστερα των Τρυπώνανε ο Μπάμπης είχε και ένα talk box. Θυμάμαι το χαρακτηριστικό σωλήνα δίπλα στο μικρόφωνο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου