Προς το περιεχόμενο

spoik86

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή spoik86

0

Φήμη

  1. Sorry αλλά ειμαι λίγο άσχετος περι τροφοδοσίας!Για το Hardwire αναφέρει (230 VAC, 50 Hz) ενω για το metal muff (9.6 volts/DC 200ma).Το one spot θα είναι συμβατό?
  2. και εγω είχα ενα της EHX αλλα "πάει"...Δηλαδή με ένα one spot θα είναι ok?
  3. Γεια σε όλους!Θα ήθελα την βοηθειά σας για το κατάληλο τροφοδοτικο για αυτα τα πετάλια (Metal muff,hardwire CM-2).
  4. Καλησπέρα!!Είμαι κάτοχος του Vox Wah V845(το οποίο δεν είναι true bypas).Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο να βρώ κάποιον o οποίος να μου το μετατρέψει σε true bypass.Δεν ασχολούμε με κυκλώματα και δεν θα ήθελα να πειραματιστώ πανω στο πετάλι!!
  5. θα δοκιμασω μια 12ΑΤ7 και μια 12AU7..και βλεπω..Ολα τα αλλα τα εχω δοκιμασει παντως volume απο πεταλι gain κλπ..
  6. κλειστο ειναι το boost, δεν το χρησιμοποιω!και είναι στην high power mode!Μαλλον θα αντικαταστησω την 12ΑΧ7 με μια 12ΑΤ7 και βλεπω!ευχαρηστω!!
  7. κατι τετοιο υποθετω και εγώ.θα ηθελα την γνωμη καποιου διοτι δεν γνωριζω και πολλα για λάμπες.
  8. φυσικα!αλλα χαμηλωνει αντιστοιχα το distortion απο το πεταλι...
  9. τι σχεση εχει το volume της κιθαρας???
  10. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις!
  11. Έχω στην κατοχή μου έναν VHT special 6 και ενα distortion (marshall Jackhammer).Έχω αντικαταστήσει τις λάμπες του με JJ tubes. Το θέμα είναι πως είναι πολύ "άγριος" και μου παραμορφώνει (όταν τον ανοίγω) το πετάλι αρκετά, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου! Yπαρχει κάποια λύση σε αυτό? Κάτι που να τον κάνει να μην "σπάει" καθώς ανοίγω το volume???
  12. ο ενισχυτής δεν έχει line out..και επειδή δεν εχω κάρτα ήχου το μονο που σκεφτικα ηταν καποιο usb μικροφωνο απευθείας στον υπολογιστή.."Behringer C1U" κατι τετοιο πιστευετε θα έκανε δουλεια?
  13. Δύσκολοι καιροί για αγορά κάρτας ήχου μικροφώνου κλπ..στο θέμα τώρα, θέλω να ηχογραφήσω την κιθάρα μου από τον ενισχυτή μου(Vht special 6).θα ήθελα γνώμες για usb μικρόφωνο. Θα έχει αποτέλεσμα κάτι τέτοιο;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου