Προς το περιεχόμενο

Noulac

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Noulac

  1. Αρχικα θα ξεκινησω με το πιο απλο (για μενα) κυκλωμα που βρηκα, ενα stutter(τραυλισμα) ( αναπαραγει τον ηχο οταν ειναι στο 0 ενας μαγνητης και εναλλασσεις μεταξυ των μαγνητων με το διακοπτακι της κιθαρας) για αυτο χρειαζομαι ενα footswitch on-off, in/out θηλυκα jack ενα ποτενσιομετρο και ενα Ledακι για μουρη :P ...Οπου εχω κοιταξει εχει τα μισα και αυτα σε διπλασιες τιμες απο το εξωτερικο.
  2. Ηλπιζα να μην δωσω τα λεφτα μου στην γερμανια παλι ( θωμας )...
  3. Καλησπερα παιδια :) Αποφασισα απο το να δινω ενα καρο λεφτα για πεταλια,γιατι να μην τα φτιαξω μονος μου (μαθαινεις κιολας και απο τα μεσα τι γινετε και το προσαρμοζεις στα γουστα σου). Οποτε ψαχνω ενα μαγαζι με τα απαραιτητα εξαρτηματα (μεταλλικα footswitchers,ποτενσιομετρα,jacks κλπ) στην περιοχη της αθηνας. Εχω κανει μια μικρη αναζητηση και μεχρι στιγμης τιποτα. Οποιος γνωριζει κατι θα ηταν τελειο :)
  4. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με καμια εταιρια γνωμη αλλου σας ειπα για να τσεκαρω πιο πολυ αν ισχυει.. Ontopic ποια η διαφορα στο EQ του Vht με του Benton που μου εδειξες?
  5. οι blackstar σαν ενισχυτες ειναι καλοι.? μου ειπαν ειναι της Ibanez και ετσι να κοιταξω καποια αλλη εταιρια οπως Vht Fender ...
  6. θα παρακαλουσα εναν Moderator να ξανα αλλαξει το ονομα του Θεματος σε Αγορα Epiphone γιατι εχω αρκετες ερωτησεις πανω σε αυτο και δεν χρειαζεται να ανοιγω συνεχεια νεα threads ευχαριστω :)
  7. καλημερα παιδια :) Στην αναζητηση κιθαρας προστιθεται και η αναζητηση ενισχυτη. Να επισημανω οτι θελω να παιζω λιγα καθαρα (καποιο blues κλπ) αλλα περισσοτερο γκαζια σε south και stoner ηχους χωρις ομως να ειμαι εγλωβισμενος σε αυτο. Βρηκα λοιπον αυτον τον Λαμπατο http://www.thomann.de/gr/vht_special_6_combo_ultra.htm αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος (οντας αρχαριος στον κοσμο των ενισχτυτων και της ηλεκτρικης) γιατι δεν εχει την κλασσικη για μενα οψη στις ρυθμισεις του (bass mid tremble). Οποτε μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαφορα που εχει αυτος και πως "δουλευει" ; ελπιζω να σας καλυψα με τις πληροφοριες οτι ειναι ελλειπες πειτε το να το προσθεσω για την διευκολυνση σας :)
  8. Η κιθαρα στην εικονα ειναι τυχαια.! αυτες που με ενδιαφερουν ειναι http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_ultra_ii_faded_cherry.htm http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_ultra_ii_me.htm http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_custom_black.htm http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_standard_honeyburst.htm http://www.thomann.de/gr/epiphone_lp_standard_plus_vsb.htm με ιδιαιτερη προτημηση στις 1,4,5. καποια προταση,παρατηρηση.?
  9. Καλησπερα παιδες! θελω να αγορασω κιθαρα και στο σημειο που ειμαι κατεληξα σε Epiphone style Les Paul. Το προβλημα μου ειναι οτι οσα μοντελα με ενδιαφερουν εχουν αυτο το μαυρο(συνηθως) πραγμα κατω απο τις χορδες.. Και αναρωτιεμαι εγω. Βγαινει αυτο?(λογικα ναι) θα αφησει ομως "σημαδι" στην κιθαρα πανω απο τυχον τρυπες ? p.s. πρωτο post και ρωταω βλακειες ^^
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου