Προς το περιεχόμενο

dbakias

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    36
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dbakias

0

Φήμη

  1. Διάλυμα "50-50" αιθανόλης νερού...και θα είναι μια χαρά!
  2. Και εγώ στην λες πωλ μου παντα 9αρες ειχα και εχω...και ο συμφορουμιτης που μου την πουλησε επαιζε με 8αρες σ΄αυτη...
  3. http://http://www.thomann.de/gr/ibanez_rg7421_bk.htm www.thomann.de/gr/esp_ltd_mh_207_blks.htm http://www.thomann.de/gr/schecter_omen_7_extreme_bch.htm http://www.thomann.de/gr/jackson_js32_7_dinky_dka_qm_tb.htm Ρίξε και μία ματιά στις αγγελίες μπας και βρεις τπτ
  4. Πέρα από αισθητικής άποψης, πρέπει να τις δοκιμάσεις και τις 2 , για να δεις ποια σου κάθεται καλύτερα στο χέρι και τ' αυτί...μετά διαλέγεις αν θες στην ταστιέρα το λεπτό U shape neck της Ltd ή το D shape της epiphone..Πάντως προσωπικά εμένα οι μαγνήτες της έπιφον μου φάνηκαν σφιχτοί και μουντοί....αλλά οκ γούστα είναι αυτά (στο λέω ως κάτοχος έπιφον)!
  5. Εγώ προσωπικά από το 2010 έχω την RG 370dx και είμαι πολύ ευχαριστημένος...γρήγορη ταστιέρα μαγνήτες που σπλιτάρουν. Αξίζει και με το παραπάνω το κάθε ευρώ που δίνεις. Αναβάθμιση δεν έχει χρειαστεί να της κάνω, γενικά είναι πολύ καλά όργανα στο μπάτζετ που διαθέτεις! Τώρα την τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ οπότε εμπιστεύσου τα χέρια σου και τ΄αυτιά σου, εμείς απλώς γνώμες και εμπειρίες θα σου πούμε!!! :)
  6. Ως κάτοχος μίας 370dx θα σου πω αν είσαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο μόνο , τότε πήγαινε για την 370. Η συγκεκριμένη κιθάρα υποστηρίζει διάφορα είδη μουσικής αλλά ο χαρακτήρας της είναι για χαρντ ροκ και χέβυ μουσικέσ προτιμήσεις. Το μπράτσο της είναι φοβερό όπως και το ατάκ της κιθάρας. ο ινφ4 έχει καταπληκτικέσ δυναμικές και καθαρά (είναι κεραμεικός) οι άλλοι δύο είναι παφ! Το τρέμολο αν δεν κάνεις τραμπάλα και ξεχαρβαλώματα , κρατάει σταθερό το κούρδισμα, τα κνομπς είναι μεταλλικά ενώ στην 170 είναι πλαστικά. Σαν όργανο είναι αξιόλογο και ευκολόπαιχτο. εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς και την 350dx ;) . Ότι απορία έχεις για την κιθάρα , ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
  7. Καλόπαιχτη και καλορίζικη! ;)
  8. Ναι αυτό είναι ρίσκο αν δεν βλέπεις και δεν δοκιμάζεις την κιθάρα που θα πάρεις. Ότι χρειαστείς πάντως και θες να μάθεις για την κιθάρα στείλε μου πμ. Πάντως αν πας για μεταχειρισμένη , πρόσεχε γιατί κυκλοφορούν και ρέπλικες , τις οποίες πια δύσκολα τις ξεχωρίζεις από τις ορίντζιναλ (διαφέρουν στα σημεία).
  9. Έχω την epiphone les paul custom black beauty (με τους 3 μαγνήτες). Την έχω 1,5 χρόνο. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι η κιθάρα αξίζει και το τελευταίο λεπτό του ευρό που ξόδεψα. Πολύ καλή κατασκευή , καλά ξύλα , Γκρόβερ κλειδιά, ωραίο φινίρισμα. Το μόνο που με χάλαγε λίγο ήταν οι μαγνήτες (καθαρά αντικειμενικό πράγμα). Για αυτά που δίνεις είναι μία καλή πρόταση και τίμια αγορά. Εγώ πήγα έπαιξα σε μαγαζιά με ανάλογες κιθάρες και χρηματικά και εκείνη απλά μου έκατσε καλά στο χέρι και το αυτί και έτσι κατέληξα εκεί. Πάντως θα σου πρότεινα να δεις και τις αγγελίες γιατί σε αυτά τα χρήματα κυκλοφορούν πολύ καλές κιθάρες. ;).
  10. Στην ηλεκτροακουστική μου Βάζω D' addario EXP26 (11άρες) Στην στράτοκάστερ βάζω D' addario EXL120 (9άρες) Και τέλος στην les paul παίζω με Ernie ball 2223 (9άρες)
  11. Θα σου ανεβάσω φωτογραφίες της διαδικασίας , από το δικό μου πείραμα ;)
  12. Σαν κάτοχος μιας epiphone black beauty αυτό που έχω να πω περί σαστέιν έιναι ότι δεν περίμενα μία έπιφον να έχει τόσο σαστέιν (απεριόριστο) για τα λεφτά της σε σχέση με άλλα όργανα παρόμοιας αξίας, αλλά αυτό που θα επισημάνω είναι οι έπιφον δεν συγκρίνονται με τις γκίμπσον με τίποτα και σε κανέναν τομέα. ακόμα και μαγνήτες να αλλάξεις και πυκνωτές και να βάλλεις από γκιμπσον απλά θα πλησιάζει σε γκίμπσον πιο πολύ ο ήχος (προσωπικά έχω βάλει ηλεκτρικά από γκιμπσον και μαγνητες γκίμπσον στην κιθάρα μου) ποτέ δεν θα γίνει μία gibson les paul standard ή studio ή traditional διότι παίζουν κι άλλα πραγματα ρόλο όπως τα ξύλα , ο τρόπος κατασκευής και η τεχνοτροπία στο να την κατασκευάσεις . απλά οι έπιφον στα πιο πολλά μοντέλα της ο λόγος τιμής προς απόδοσης είναι πολύ καλός,παίρνοντας ένα αξιόλογο όργανο γι' αυτά που δίνεις εξάλλου οι έπιφον φτιάχνονται σαν "απομιμήσεις" των γκίμπσον. Για εμένα είναι λίγο άτοπο να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις με αυτές τισ συνθήκες όπως στο παραπάνω βίντεο διότι την πρώτη φορά αφού πήρα την επιφον, και έπαιξα μετά με την αντίστοιχη γκίμπσον , όταν γύρισα σπίτι και έβαλα την έπιφον στον ενισχυτή (με τους μαμά τότε μαγνήτες), τότε κατάλαβα την διαφορά των δύο οργάνων και έμεινα έκπληκτος σε σημείο να το σκέφτομαι αν θα παίξω με την έπιφον.
  13. Σαν νέος στον χώρο τησ κιθάρας που έιμαι από εξοπλισμό έχω τα εξής ! Ηλεκτρικές Κιθάρες : IBANEZ RG-370 DX BK Epiphone les paul custom black beauty (me gibson 498T kai 490R) Aκουστικές κιθάρες : Υamaha APX500 FM OB Ενισχυτές : Beta Aivin mx-10 Κεφαλές: Bugera 333XL Infinium Marshall DSL100H Καμπίνα : Marshall MR1960AV Πετάλια: BOSS ML2
  14. τελικά wyndorf μια χαρά έβαλα τα καπάκια στους γκίμπσον ...ευτυχώς ούτε σφύριγμα , ούτε βουητά( η τύχη του πρωτάρη βλέπεις)τους κέρωσα κανονικά τους έβαλα στην έπιφον, την δοκίμασα και όλα οκ :) έχω και φωτογραφίες από όλα τα στάδια από το κέρωμα μέχρι το τελικό αποτέλεσμα! σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας , χάρις αυτές γλύτωσα χρόνο και χρήματα , καθώς έμαθα και νέα πράγματα γιατί ήταν η πρώτη φορά που άλλαξα μαγνήτες σε κιθάρα ;D
  15. εγώ το έκανα βάση αυτής της μεθόδου http://www.projectguitar.com/tut/dip.htm το βρήκα σε ένα παλιό θέμα του φορουμ και μάλιστα τα λαστιχάκια δεν τα έσφιξα πολύ όπως είχε συμβουέψει ένας συμφορουμίτης... το αποτέλεσμα έιναι πολύ καλό..αν θέλετε έχω την διαδικασία που έκανα και σε εικόνες (με τους δικούς μου μαγνήτες)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου