Προς το περιεχόμενο

les kef

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    55
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή les kef

0

Φήμη

  1. τι εννοεις ως προενισχυση ?εγω εχω κιθαρα πεταλι και στο input του ενισχυτη (απο μπροστα δηλαδη)
  2. χαχαχαχα σωστα τα λες !!!αλλα πιστευω πως μπορω να τα καταφερω και να μην πικραθω ...το ολο θεμα μου ειναι να τα καταφερω να συνδεσω το ηχειο του avt με τον jvm χωρις να εχω θεμα ουτε ηχητικο αλλα ουτε και υλικων καταστροφων
  3. δεν σκοπευω να τελικιασω 50αρι ενυσχητη για ονομα του θεου (50αρι εχω τωρα avt υβριδικο και πανω απο 3 δεν τον ανοιγω )ο jvm που ψηνω εχει και master vol οποτε εχει κατι σαν attenuation και πιστευω πως κατι γινεται αλλωστε για αυτο ανοιξα αυτο το topic για να μου πειτε αν μπορω να τον βαλω σε σπιτι η ειναι απλως ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ
  4. το θελω να μου δωσει gain αγου σπασει ο ενισχυτης και οχι στα καθαρα!δηλαδη μιλαω ακομα και για 8-9 volume!
  5. ωραια μου λετε δηλαδη οτι αμα βρω τα σωστα ohm δεν παιζει ουτε να καψω τιποτα ουτε να εχω προβλημα στον ηχο !καλα τα λεω?
  6. για καλη μου τυχη ο ενισχυτης και το ηχειο του συνδεονται με καλωδιο που ξεκιναει απο το ηχειο και καταληγει στον ενισχυτη !για του λογου το αληθες ο παλιος μου ειναι ο marshall avt50 tribute και σκεφτομαι να αγορασω τον marshall jvm 205h και να μην αγορασω καμπινα απλως να χρησημοποιησω το ηχειο του avt!
  7. δυστυχως ειμαι απο θεσσαλονικη ,σε ευχαριστω παρα πολυ παντως!the truth is οτι δεν εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για τον haze !AΛΛΑ δεν τον εχω ακουσει απο κοντα ποτε! εσυ που τον εχεις θα μου πεις την γνωμη σου !
  8. καταλαβαινω και συγνωμη για την ορθογραφια αλλα ειμαι συνηθισμενος στα greeklish και δυσκολευομαι λιγουλακι !δεν θα εχω κανενα ηχητικο προβλημα παντρευοντας τα (κακη αποδωση εννοω διοτι ο παλιος ειναι combo amp)!και επισης πιστευω πως οσο χαμηλα και αν τον εχεις λογω watt παλι δυνατα ειναι(ελπιζω να εχω αδικο)
  9. Γεια σας για αλλη μια φορα !η ερωτηση μου ειναι 1 για ποσο θα επιβιωσουν οι γειτονες αμα κουβαλισω 50w κεφαλι μεσα στο σπιτι?2μπορω να το συνδεσω στο ηχιο του 50w παλιου ενισχυτη μου χωρις προβλημα (για να αποφηγω την ας πουμε ''προσορινη'' αγορα καμπινας)??
  10. δεν ξερω την γνωμη σας αλλα ειμαι οπαδος του μαρσαλοηχου και ο class ειναι μαρσαλ κανει για σπιτι (που με ενδιαφερει αρκετα)αλλα δεν εχει reverb kai to gain του δεν ειναι αρκετο για να υποστηριξει lead solo πιστευω κατα τα αλλα ακουγεται παρα πολυ καλα για εμενα!ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ REVERB!!!!αλλα απο οτι βλεπω λυση δεν βρησκεται ωστε να με καλυψει και να εχω ολα οσα θελω με αυτον τον ενισχυτη και σκευτομαι πως ισως πρεπει να παω για κατι αλλο !(ειμαι και δυσκολος και απαιτητηκος να παρει και δεν μου καθεται τιποτα)
  11. οταν μιλαμε για κλονους για ποσο πιστους κλονους μιλαμε?αν και οπως το βλεπω το ονειρο marshall ψιλοχανεται
  12. παιδια πιστευω βοηθησατε πολυ !απο οσα εψαξα αυτο που μπορω να πω πως αγγιζε τις προσδοκιες μου ειναι το TS808 αλλα πολλα τα χρηματα ρε αδερφε (δεν λεω πως δεν τα αξιζει αλλα ισως ειναι λιγακι υπερεκτιμημενο )μαλλον θα μεινω με το wylde overdrive (που δεν ειναι και τοσο ασχημο τελικα)και θα δω κατι αλλο για ενυσχητη λαμπατο που ισως να με καλυπτει περισσοτερο !κριμα και μου αρεσε η μαρσαλιλα (γνωστη σε ολους πιστευω)και ο class5 την ειχε σε ολο της το μεγαλειο!και επισης δεν εχει reverb ( αγαπημενο μου effect)που για να το αποκτησω δηλαδη θελω και αλλο πεταλι !
  13. φευγω αυριο επομενως για δοκιμη ts και booster (οποια βρω απο αυτα που ειπατε )ελπιζω να βρω αυτο που θελω και να μην δωσω παλι αδικα χρηματα
  14. ειχα ακουσει πως ο zakk το βαζει σε pusharismeno μονοκαναλο ενισχυτη και ολοι εχουμε ακουσει τα αποτελεσματα και πιστευμα οτι θα απογηωνει τον ενυσχητη (πραγμα που δεν εγινε )δεν μπορω να πω οτι ειναι παπαρια πεταλι αλλα ισως αμα το χρησημοποιουσα καποιως αλλιοωσ να γινοταν κατι!(σε τελειως καθαρο καναλι βγαζει πολυ ωραια βρομια αλλα πολυ απαλη ) οταν το δοκιμασα ειμουν πολυ επιρεασμενος απο φιλους που μου ελεγαν το ποσο καλο ειναι και κατα καποιν τροπο μου αρεσε μπορω να πω (το δοκιμασα 5 λεπτα οχι παραπανω)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου