Προς το περιεχόμενο

diablo00097

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή diablo00097

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια! Να ειστε καλα! ;)
  2. Ο Bugera 333XL (οχι Infinium) μου κανει τα γνωστα χρουστου χρουτσου σαν τα χιονια στο ραδιοφωνο, οπως εχουν πει και αλλοι φιλοι. Λογικα ειναι το γνωστο προβλημα με τις ψυκτρες. Θα ηθελα να μου πειτε ενα μαστορα-doctor στην Αθηνα (με p.m. or sms στο 6948586722) που να μπορω να τον παω να τον φτιαχω... thanx a lot!
  3. Ευχαριστώ όλους σας για τις κατατοπιστηκοτατες γνώμες. Αποφαση παρθηκε! Bugera! Το μόνο που βλεπω σαν αρνητικο, είναι πως εχθες που πήρα τηλέφωνο στο στολλα και του ζήτησα τιμή για τον 333xl infinium 212, μου είπαν πως αυτά τα μοντέλα είναι πολύ καινούρια, δε γνώριζαν τιμή και φυσικά ούτε τεχνικα χαρακτηριστικά της λειτουργίας infinium... τη στιγμή που thomann και music store τον έχουν απο Δεκεμβριο!!! Παρ' όλ' αυτά η τιμη με διαβεβαίωσαν ότι θα είναι ίδια με των ξένων site... Will see... Θα ενημερώσω αν τον παραγγειλω για τιμη, χρόνο παράδοσης κτλ. Να έχετε καλό Πασχα μουσικοφιλοι.
  4. Γεια χαρα φιλοι μου ειμαι μεταξυ των δυο ενισχυτων. Ο Bugera ειναι τις νεας σειρας Infinium με το ομονυμο τσιπακι που τοποθετει πλεον η Bugera σε ολα της τα μοντελα και θα αγοραστει καινουριος, ενω ο Spider ειναι ο προηγουμενος και οχι ο MK II και θα αγοραστει μεταχειρισμενος. Προοριζονται για studio-προβαδικο και για live... http://www.thomann.de/gr/bugera_333xl212_infinium.htm http://www.zzounds.com/item--LINSPV212 Περιμενω με ενδιαφερον τις αποψεις σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου