Προς το περιεχόμενο

argie4313

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από argie4313

  1. Να' στε καλά ρε παίδες.. Θα πάει σε έναν καλό μάστορα κάποτε μπας και στρώσει.. Ωστόσο, έτσι πληροφοριακά, στην τωρινή κατάσταση της δίχως ράγισμα στο neck heel, αλλά μόνο στο βερνίκι και με όσα βλέπετε πόσο θα την κοστολογούσατε? Τις γνώμες σας, ελεύθερα φυσικά
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις. Την πήγα σε μάστορα σήμερα και μου είπε ότι, κατά την άποψη του, δεν γίνεται κάτι με τη βέργα αυτή τη στιγμή μάλλον. Ότι θα πρέπει να την πετάξει έξω η κιθάρα ώστε να μπορέσει να κολληθεί. Ποιός ξέρει.. (Να σημειώσω κάτι που ξέχασα, ότι την είχα δώσει σε κάποιον μάστορα παλιότερα για το θέμα της βέργας και υποτίθεται ότι το επιδιόρθωσε αλλά ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα. 'Οσο για το ράγισμα του ξύλου και όχι μόνο του φινιρίσματος είναι μια δική μου υπόθεση διότι είναι στα σημεία εκείνα δίπλα στη γέφυρα που μου παραπέμπουν σε ενώσεις. Αλλά μπορεί να λέω και βλακείες.. αμα θελεις να δεις κατι συγκεκριμενο πες μου να σου βγάλω αλλες..
  3. Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια Fender strat mexico η οποία καημένη τα χει πάθει όλα. Την έχει ρίξει άνθρωπος στο παρελθόν κάτω (προσέχετε που τις δίνετε... ειλικρινά...) και αρχικά έχει δυο ωραιότατες ρωγμές αριστερά και δεξιά της γέφυρας μέχρι κάτω (μπορεί να είναι και στο ξύλο, πέρα από το βερνίκι. Δεν μπορώ να ξέρω όμως.) και επίσης νιώθω με το χέρι μου ότι η βέργα στο μπράτσο έχει αρχίσει να προεξέχει λίγο. Επειδή δεν παίζω καθόλου ηλεκτρική πλέον, ήρθε σίγουρα η ώρα της να φύγει. Θα ήθελα τις γνώμες σας όσο αφορά το αν έχει νόημα να την βγάλω προς πώληση και αν μιλάμε για κάτω από 100ε κλπ, όσο και εναλλακτικές λύσεις. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
  4. καλησπερα! Εχω δοκιμασει και εγω 3 απο τις κεφαλες nxk στο booth του εργαστηριου και το ηχητικο αποτελεσμα ηταν πραγματικα φοβερο. Μεστός, αναλογικός και ''ζωντανός'' ηχος που μου εδινε, σε γενικοτερες γραμμες, μια αισθηση καλοδουλεμενου και φτιαγμενου με μερακι.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου