Προς το περιεχόμενο

leon7pap

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.568
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

Track Σχόλια από leon7pap

  1. Ωραίος ήχος στις κιθαρες και γενικά.

    Υπέροχη μελωδία φωνής και φωνές 

    Σούπερ ρυθμικές κιθάρες.

    Ενώ μου άρεσαν τα γεμίσματα δεν μου άρεσε το βασικό lead θέμα που ακούγεται στο ιντρο και πιο μετά...το σόλο ήθελε λίγη δουλίτσα παραπάνω.

    Το κόψιμο στο τέλος που ακούγεται ακαπέλα η φωνή όλα τα λεφτά....θα το έκλεινα με fade out μολθς ξεκινάει το τελευταίο σόλο.

    Γενικά μου άρεσε πολύ το κομμάτι και θα το ξανακουγα ευχάριστα....ωραίος!!!!

    • Ευχαριστώ 1
  2. 4 ώρες πριν, cos_dr είπε

    Άκουγα πολύ τέτοια μουσική στα νιάτα και γι αυτό είμαι μεγάλος fan σου/σας

     Και σε αυτό το κομμάτι αναδεικνύετε τη μαεστρία σας στο είδος.

     Εμπνευσμένο, πολύ δυνατό, το καταευχαριστήθηκα, δεν μπορώ να το ακούσω δυνατά αυτή τη στιγμή από ηχεία, θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία και περιμένω όπως όλοι την τελική παραγωγή που απαιτώ😀 να μην μας ξεχάσεις και να την παρουσιάσεις οπωσδήποτε.

     

     Καλή σας επιτυχία για άλλη μια φορά και υποκλίνομαι!!!!!

     Εύγε!!!!!!!

    Τρομερό!!!!

     Είναι να ακούω όλο το playlist όλη μέρα, όταν μπαίνουν τα επόμενα σας στο Soundcloud.

     Με εσάς, των One Step From The Edge  και του @Superfunk από το φόρουμ μου συμβαίνει αυτό, να ακούω το καινούργιο και να μπαίνουν τα παλιά και να με  κρατάνε να τα ακούω πάλι😀

     

     

    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!Η όλη ιδέα είναι να φτιάξω κάτι καινούριο που δεν πολυέχει παιχτεί....ξενη heavy μουσική με ελληνικό στίχο.Κατι που να μη μοιάζει με κάτι αλλο.Δεν ξέρω αν είναι πανκ...μεταλ...,χαρντ ροκ...οτιδηποτε...ειναι όμως κάτι heavy με ελληνικό στίχο.Το εχειρημα δύσκολο και δίκοπο μαχαίρι καθώς δεν παντρεύονται εύκολα αυτά μεταξύ τους με τις πιθανότητες να πας για μαλλί και να έρθεις κουρεμένος αρκετές....αλλά αξίζει η προσπάθεια.(ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΠΧΙΑ;;;;;) Μου είναι πολύ πιο εύκολο να γράψω ποιοτικά (κατά τη γνώμη μου)  riffs παρά ποιοτικούς στίχους.Γι αυτό και έχω στο μπαούλο καμία 25ρια κομμάτια ακόμα έτοιμα από μουσική....και περιμένουν στιχους.Οι παρατηρήσεις - συμβουλές που παίρνω εδω φιλτράρονται και λαμβάνονται υπ οψην.Κατα κάποιο τρόπο και σε ένα ποσοστό έχετε βοηθήσει και εσείς στο να υπάρχουν οι συνθέσεις με τη μορφή που εχουν.Οτι ανεβάζω εδώ είναι κατά βάση δική μου σύνθεση και παίρνω απλά ένα feedback πριν πάω το κομμάτι στην μπάντα για τυχόν αλλαγές η νέες ιδεες πάνω σε αυτο.Θελουμε και εμείς να προχωρήσει αυτή η διαδικασία της ηχογράφησης ώστε να μπορούμε να βγούμε στο δρόμο για κανένα live αλλά λόγω υποχρεώσεων τα πράγματα κυλάνε πολύ αργά.Δε θα γίνουν εκπτώσεις και τσαπατσοδουλειες στα κομμάτια.Θεωρω ότι το υλικό μας είναι καλό και θα του δείξουμε τον σεβασμό που του αρμόζει.

    Σε ευχαριστώ για τη στήριξη και εννοείται μόλις έχουμε κάτι πιο ολοκληρωμένο θα το παρουσιάσουμε εδώ...

    Καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία!!!

    • Like 1
  3. 6 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

    Ότι πιο ολοκληρωμένο έχεις ανεβάσει! Νομίζω όλο το συνθετικό είναι πολύ καλό, έχεις διαχειριστεί πολύ καλά όλα τα μέρη. Άντε να δούμε και πότε θα ανεβάσεις τις τελικές εκδοχές με το καλό!

    Eυχαριστω πολύ για τα καλά λόγια.

    Είμαστε σε mode ηχογράφησης με τα παιδιά....θα πάρει καιρό....πολύ το υλικό...πολλές οι απόψεις...λίγος ο ελεύθερος χρόνος.

    • Like 1
  4. 5 ώρες πριν, mpamps είπε

    Πολύ ωραίο το κομμάτι.

    Σε σημεία μου έφερνε Metallica εποχής Load/Reload.

     

    Μιας και το κομμάτι είναι demo (μπούσουλας) όπως είπες δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στα της παραγωγής.

    Το μόνο που θα αναφέρω είναι ότι στο riff του Verse εκεί που παίζεις τις Bb και A ακούγεται μια παραφωνία. Ίσως είναι το μπάσο λίγο off σε σχέση με τις κιθάρες?

    Όπως και να έχει μου χτυπάει λίγο άσχημα στο αυτί.

     

    Μπράβο για το κομμάτι.

    Ευχαριστω για το χρονο που διεθεσες και για τις παρατηρησεις.Θα τα βαλω isolated να τα ακουσω να δω τι παιζει.

  5. 11 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    Δυνατό 

    Πολύ ωραίες κιθάρες.

    Δεν είμαι φαν του ροκ/χεβυ με ελληνικό στίχο, το ότι αυτό μου άρεσε σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα.

     

    Από παραγωγή/μίξη τα πράγματα θέλουν δουλειά . Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτό το κομμάτι (μιας κ εγώ τα ίδια προβληματα έχω) είναι να ψάξεις πιο πολύ το pre production κομμάτι, να κάθονται δηλαδή οι ήχοι που επιλέγεις λίγο καλύτερα μαζί από την αρχή, χωρίς επεξεργασία. Στα δικά μου , έχω λίγο καιρό τώρα που εστιάζω εκεί κ η μίξη μοιάζει να έχει ελαφρώς βελτιωθεί (αυτό σημαίνει πως κάνω ένα μικρό συμβιβασμό στον ήχο στις κιθάρες από την αρχή, αλλά ούτως ή άλλως περισσότερα κοπλιμεντα θα πάρεις κ για τις κιθάρες αν ακούγονται καλουτσικα μέσα στη μίξη, παρά αν έχουν τούμπανο ήχο μόνες τους κ βγαίνουν εκτός ή θάβονται στο όλο μιξ)

     

    Επίσης το τελευταίο θέμα κιθάρας που παίζει μόνο του (ξεκινάει στο 1 κ τελειώνει στο 3) ίσως θα έπρεπε να ενορχηστρωθεί με ντουμπλάρισμα από μπότα κ κρας στο 1,1a κ στο 3 (εκεί που είναι τα αξεντς του ριφ)

     

    Σορρυ για την ανάλυση. Σκόρπιες σκέψεις μου είναι. Το σημαντικότερο είναι πως το κομμάτι είναι ωραιο.

    Ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις και για τον χρονο που αφιερωσες.Αυτες οι ηχογραφησεις δεν ειναι οι τελικες.Ειναι ολα γραμμενα απο μενα ωστε να εχουμε ενα μπουσουλα οταν θα παμε σαν μπαντα να τα ηχογραφησουμε κανονικα επομενως ολα θα επενεξεταστουνοταν θα ερθει η ωρα.Οταν λες το θεμα που αρχιζει στο 1 και τελειωνει στο 3 που εννοεις;Ολο το κομματι ειναι 4/4 νομιζω...

    • Like 1
  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!Και στιχουργικά και ηχητικά!Ολες οι φωνες πολυ ωραιες και στο κλιμα του τραγουδιου.Το μονο που (ισως) εκανα ειναι σε αυτο το vocal rotation  να εβαζα καπου και μια γυναικεια.Ετσι για να σπαει.Ατμοσφαιρικότατο!Εύγε!!!

    • Ευχαριστώ 3
  7. 4 λεπτά πριν, roberto30 είπε

    Η γέφυρα απο το 2:48 εως το 3:50 είναι επική, αρρώστια , όλα τα  λεφτά! Το συγκεκριμένο σημείο το έχτισες και το κορύφωσες φαντάστικά

     

    Προτείνω να την χρησιμοποιήσεις ως κεντρικό θέμα σε νέο τραγούδι! Έχει όλα τα στοιχεία για να βγει κάτι πολύ καλό αν το προσέξεις.

     

    Ωραίος!

    Σ ευχάριστω πολύ για τα καλά λόγια!Δεν το είχα σκεφτεί....βέβαια ανοίγει τρύπα εκεί μετά και θα πρέπει να βαλω κάτι άλλο....

    Θα με κάνεις να ανοίξω το μπαούλο με τα ριφφ βραδιάτικα.... :-) 

    • Like 1
  8. 2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

    Θυμάμαι και από άλλες παραγωγές που το έχεις ξαναπεί ότι αυτά τα γράφεις σαν demo που θα γίνουν αργότερα ηχογραφήσεις - και το λες και σε σχόλιο παραπάνω - οπότε για μείξη δε θα μιλήσω. Είχα θέμα με τον ήχο της κιθάρας κυρίως, αλλά οκ.

     

    Γενικά είναι ωραίο, κλασικό, με τις αλλαγές του και τα ριφάκια του. Δεν παίρνεις πολλά συνθετικά ρίσκα βέβαια, και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να πάνε πολλά πράγματα "λάθος", αλλά από την άλλη ρισκάρεις ότι μπορεί να φανεί βαρετό σε κάποιους.

     

    Άμα εν τέλει ηχογραφηθεί σε τελική μορφή, κάνε ένα update!

    Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρησεις και για το χρόνο που διέθεσες!Δεν είναι ότι δεν παίρνω ρίσκα είναι ότι τόσο μπορώ...τόσες γνώσεις έχω....είναι συγκεκριμένες οι επιρροές και τα ακούσματα που έχω...που με οδηγούν να επιλέγω συγκεκριμένα μοτίβα η δομές και να απορρίπτω αλλά και έτσι έχω τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

    Έχει ένα πόιντ αυτό που λες και το βλέπω και εγώ ότι οι δομές στα κομμάτια μου είναι πάνω κάτω ίδιες.Ισως μόλις ασχοληθουμε όλοι σαν μπάντα με τις συγκεκριμένες ιδέες να πέσουν ιδέες στο τραπέζι που να οδηγήσουν το κομμάτι κάπου αλλού.Βεβαια το θέμα δεν είναι απλά να πάμε αλλού απλά για να παμε....αλλά να πάμε αλλού και να είναι καλύτερα από πριν.Δεν νιώθω πχ ότι υπάρχει ανάγκη να αλλάξω πχ τόσο τη δομή μιας που η συνταγή αυτή είναι πετυχημένη (όχι από εμένα προς θεού.... :-) ) αλλά πχ να γράψω κάτι διαφορετικό του στυλ..κάτι πιο clean... κάτι πιο μπαλαντοειδες...κάτι σε 3/4 βαλς...κάτι σε drop d.... 

     

    (Έχω ήδη ξεκινήσει να κοιτάω και προς τα εκεί)

     

    Σ ευχαριστώ!

    • Like 1
  9. 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε

    Πολύ καλό, πολύ ενδιαφέρον, το απόλαυσα αρκετά αν και βρίσκω μικροπροβλήματα στην παραγωγή όπως αδύναμα στη μίξη φωνητικά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που χρήζουν βελτίωση και θα το αναδείξουν καλύτερα. Για pre-production φάση είναι σούπερ!!!!

     

    Είστε καταπληκτικοί και καλή επιτυχία!!!!!❤️

    Eυχαριστω για τα καλά λόγια και για τις παρατηρησεις.Η φωνή αρχικά  ήταν πολύ δυνατά στη μίξη και την κατέβασα....αλλά μάλλον το παρακανα.Το εντόπισα και εγώ μετά ότι θέλει ένα τσικ ανέβασμα αλλά το είχα κάνει ήδη extract...και από τη στιγμή που (ότι ανεβάζω εδώ) αφορά pre-production όπως λες (η κανονική ηχογράφηση θα γίνει από όλη τη μπάντα εδώ τα κάνω όλα μόνος μου....ενδέχεται να αλλάξουν και πράγματα βεβαίως) δεν τα πολύ ψιρίζω...τα αφήνω εκεί...ξέρω τις ατέλειες (κρατάω σημειώσεις για το κάθε ένα) και όταν έρθει η ώρα θα βγει το μπλοκακι.... :-) 

    • Like 1
  10. 45 λεπτά πριν, Nestoras είπε

    Θα χρησιμοποιήσω στίχο του κομματιού σε άλλη πτώση. Δεν αναπνέει. 

    Έλεγα πως "ξεμαγκωσε" μετά το δεύτερο ρεφραίν. (και η αλήθεια είναι ότι δεν μου αφήνει την αίσθηση ότι δεν αναπνέει)Πιστευω με λίγο διαφορετικά τύμπανα στο ρεφραίν (είναι κονσέρβα από το ezdrummer) θα απλώσει κι άλλο.Ευχαριστω για την παρατήρηση σου!Θα το δω.

  11. 50 λεπτά πριν, Nestoras είπε

    Μήπως ο Τζιμάκος ήταν ο Ρενάτο Κούρτσιο; Γιατί το ερυθρές παραπέμπει αλλού. 
     

    Σορυ αλλά πέραν του σόλο  κιθάρας βρήκα τη διασκευή μη ενδιαφέρουσα. 

    ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ!Δεν ξέρω πως μου ήρθε το Ερυθρές :-) (μάλλον κάτι με το autocorrect του κινητού μου θα παίχτηκε!!!)  

     

    Ευχαριστώ για την άποψη σου

     

  12. Γεννημένος 16/8/1980  :-) 

    Tο σέβομαι και μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω γι αυτό και δεν είμαι απόλυτος.Ομως πιστεύω ότι ο Τζιμακος χρησιμοποίησε τέτοιες λέξεις διότι τότε εκείνες οι λέξεις ήταν ταμπού να ειπωθούν σε τραγούδι...κάνεις δεν έβριζε....οπότε όντως ήταν γροθιά διότι "έκανε το ανεπίτρεπτο" ήταν το "μαύρο πρόβατο" για άλλη μια φορά και έκανε ντόρο χρησιμοποιώντας τέτοιο λεξιλόγιο.Σημρα όμως 45 χρονια μετα..όλα αυτά τα ταμπού έχουν πάει περίπατο...από σκυλαδικο μέχρι Τραπ θα ακούσεις μέσα βρισιδι...έχει χάσει την "διαφορετικότητα" του ...τότε ήταν γροθιά στο στομάχι και χτύπημα στο κατεστημένο....σήμερα όμως πολύ αμφιβάλλω.Το ίδιο και με τα ξένα τραγούδια...κάποτε το 1986 έλεγαν οι Metallica "fuck it all and fuck it...no regrets" και ήταν γροθια...τώρα όλα αυτά έχουν χιλιοειπωθει και από την κουτση Μαρία και δεν θεωρώ ότι "δίνουν" κάτι στο κομμάτι...πιο πολυ χανεις διότι όπως λες πλέον αυτά παραπέμπουν σε ψευτομαγκια. Ραποειδή - Τραποειδή - Σκυλοειδή άσματα από το κάτω κιολας ράφι.

    Πρέπει αλλιώς να βγάλεις την οργή...

    Γιατί απλά να βρίσεις έναν πχ πολιτικό όταν μπορείς να τον ξεφτιλισεις σε δημόσιο διάλογο;

    (Ελπίζω να σου μεταφέρω σωστά αυτό που θέλω να πω)

    Γιατί να πω "γαμημενα έδρανα" και να μην πω "λιγδιασμενα...ματωμένα...Σαπισμενα.... διεφθαρμένα...."

    Προτιμω να με ρωτήσουν τα παιδια μου όταν παίζει το κομμάτι στο αμάξι....

    "Μπαμπά γιατί λες ματωμένα έδρανα;Τι εννοείς;Πως μπορούν τα εδρανα να είναι ματωμένα; " από το να μου πούνε "μπαμπά γιατί βρίζεις;Μαμά φέρε το πιπέρι!!!"  :-) 

  13. 29 λεπτά πριν, npap είπε

    μ άρεσε η προσέγγισή σας... η παραγωγή από την άλλη θέλει λίγο δουλίτσα (κυρίως στην συχνοτική παρουσία των κιθαρωνε που κατά τα άλλα παικτικά ήταν άψογαι)... και ένα παράπονο: προς τι ρε παιδιά η αυτολογοκρισία (αν και εμπνευσμένος ο τρόπος);...

     

    συνολικά πάντως μπράβο...👏

    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις παρατηρήσεις.Το συγκεκριμένο είναι εκτός μπάντας... είμαι μόνος μου σε αυτό. Βασική αιτία η λογοκρισία που είπες.Υπηρξε μια διαφωνια πάνω σε αυτό το ζητημα (η αλλη άποψη ήταν ότι το κομμάτι χάνει την ταυτότητα του χωρίς τις βρισιές ενώ εγώ υποστήριξα πως τις θεωρώ καρακιτσαριο μέσα σε ένα κομμάτι και πως μπορεις να σφαξεις τον άλλο με τις λέξεις αν θες χωρίς να του πεις "άντε γ@#€#ου" και πως αν οι βρισιές είναι αυτό που δίνει ταυτότητα στο κομμάτι (κάτι το οποίο δεν το πιστεύω...το "δεν μπορώ άλλο Θανάση στα 25 έχω γεράσει το θεωρώ πολύ πιο δυνατη γροθιά από οποιαδήποτε βρισιά" ) τότε δεν με εκφράζει και δεν πρόκειται να τις τραγουδησω .Αnyway....σεβαστή σαφως η άλλη άποψη και είπαμε να το αφήσουμε εκτός και να προχωρήσουμε παρακάτω.Συχνοτικα οι κιθάρες ξυρίζουν το ξερω αλλά ουσιαστικά αυτό είναι ένα "προσχέδιο" που έγραψα μόνος μου μιας ηχογράφησης που τελικά μάλλον δεν θα γίνει ποτέ  :-) 

    • Like 1
  14. 5 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

    Αυτό είναι ένα υβρίδιο πάνκ-μέταλ.........όχι πως με νοιάζει ιδιαίτερα η ταμπέλα, μα δεν με αρέσει το ιδίωμα. Το άσθμα φαίνεται συμπαθές όλμος

    Βασικά αυτές που λες είναι οι επιρροές μας.Καποιοι στην μπάντα είναι πιο πανκ κάποιοι πιο μέταλ.Μαλλον αυτό περνάει και στα κομμάτια.

  15. 2 ώρες πριν, roberto30 είπε

    Πολύ καλό κομμάτι με πολύ ωραίο σόλο και γενικά ωραία θέματα και παιξίματα στις κιθάρες. Λείπει όμως ο στίχος και η πάνκικη φωνή σου να το απογειώσει.

    Είναι στα σκαριά....

    Έχω γράψει μελωδία φωνής και κάνω κοπτοραπτικη σε κάτι στίχους ώστε να τους κουμπωσω....

    Μόλις τελειώσει θα το ξανα ανεβασω...βιάστηκα.Ευχαριστω για τα καλά λόγια.

    10 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

    Ίσως το καλύτερό σου.

    Το μόνο που με χαλάει είναι ο ήχος της κιθάρας, είναι λίγο αδύναμος, αλλά οκ την κάνει τη δουλειά του. Ίσως το μπάσο να χρειάζεται λίγη παραμόρφωση, ένα τσακ.

     

     

    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και για τις παρατηρήσεις.Θα δοκιμάσω παραμόρφωση στο μπάσο.

    • Like 1
  16. 22 ώρες πριν, Ali Barout είπε

    Διασκεδαστικότατο! Λάιβ ενορχήστρωση, τίμια παιξίματα, παραγωγή σταράτη, χωρίς πολλά πολλά φτιασίδια.

     

    Εμένα το "... και περιμένω να μαζευτούν..." όπως βγήκε μού άρεσε, είναι το όλο κλου. Εξάλλου δε νομίζω ότι ένα κομμάτι που ονομάζεται "Φρεναπάτη" θα έπρεπε να παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, ιδιαίτερα με στίχους όπως "και περιμένω να μαζευτούν, 3, 2, 1, μπουμ." για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κυρίως ηθικής τάξης. Γουστάρω χοντράδες στο χαβαλέ, αλλά και για αυτούς που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τη λεπτή γραμμή μεταξύ χαβαλέ και ακρότητας, καλό είναι η παραγωγή να το φωτίζει με κάποιον τρόπο, όπως ακριβώς έχει γίνει εδώ δηλαδή, με σκωπτική εκφορά.

     

    Μπράβο!🥳

    Για να καταλαβει καποιος το πως και το τι σε αυτο το κομματακι πρεπει να βαλει λιγο τη θεση του στον τρελο αυτο χαρακτηρα....τον υπερ ανω πασης υποψιας της διπλανης πορτας που καθε πρωι σου λεει καλημερα στην εισοδο αλλα δεν το χει και σε τιποτα να σε τιναξει στον αερα επειδη εχει αλλες πεποιθησεις η γενικα βλεπει διαφορετικα  τα πραγματα...οι αλλαγες στο υφος οφειλονται σε αυτο...στο κυκλοθυμικο του θεματος!

    17 ώρες πριν, dimsonic είπε

    πολυ καλό σαν κόνσεπτ.

    Πολύ δεμένο.

    Εξαιρετικές κιθάρες.

    Απίθανο ύφος και ηχογράφηση με lofi ας πούμε άποψη.

     

    Μεγάλη ένσταση στα ez2 τύμπανα με την default μπότα. Τουλάχιστον άλλαξε αυτήν και μπες μέσα και σβήσε μερικές μποτιές.

    Εν ολίγοις short οφ άψογο

    Σωστος....σχεδον σε ολα μου τα κομματια που βαζω τυμπανα απο το ezdrummer πρεπει να γινει αυτο...τα samples ειναι παραφορτωμενα...

    • Like 1
  17. 2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

    Συμφωνώ με COS, είναι δυναμικό, οι κιθάρες ωραίες, κοφτερές, αλλά θέλει λίγο καλύτερη επεξεργασία - αλλά και ηχογράφηση η φωνή. Ίσως τραγούδησες πολύ κοντά στο μικρόφωνο, και μάλλον δεν έχεις pop filter γιατί ακούγονται αρκετά κάποια plosives.

     

    Τα τύμπανα ακούγονται κάπως... default, πώς να το πω. Παντού το ίδιο σετ ακούω ρε γμτ. Θα ήθελα κάτι λίγο πιο διαφορετικό, πιο δυναμικό, ή έστω πιο καλά μειξαρισμένο, με πιο συμπιεσμένο ταμπούρο. Έτσι τα έχω συνηθίσει εγώ δηλαδής.

     

    Τα "Φύγε" που έχουν παραπάνω από μία φωνή θα τα ήθελα να είναι πιο ακριβή από άποψη timing, αλλά οκ. Επίσης το "και περιμένω" ακούγεται σαν να χει κάπως επιτηδευμένα κοροϊδευτικό τόνο, σαν να θελες να μιμηθείς γεράκο, δε ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω. Έτσι το ήθελες?

     

    Τέλος, θα έλεγα ότι το να γράφεις έτσι με κόκκινα, με τόσες δα τελείες, και μεγάλα γράμματα κάποια μέρη των στίχων είναι λίγο cringey, που λένε οι νέοι. Τα αποσιωπητικά είναι πάντα 3, εκτός αν είσαι νευριασμένη γκόμενα που δεν θέλει να πει αυτό που σκέφτεται.................................................... Όπως όλα τα σημεία στίξης, μπαίνουν πάντα μετά το κείμενο, και το κενό ακολουθεί μετά.

    Παράδειγμα, έτσι. Όχι ,έτσι .

     

    Η μοναδική περίπτωση που μπαίνουν πριν από μια λέξη, είναι για να δείξεις ότι έχει προηγείται κείμενο που δεν έχει καταγραφεί.

     

    Τελος πάντων, αυτό με τους στίχους το λέω γιατί, είναι ίσως καλύτερο να αφήνεις τον ακροατή να "διαλέγει" το τι είναι σημαντικό σε ένα κομμάτι ή όχι. Είναι σαν να γράφεις μουσική, και σε ένα σημείο να ρίχεις την ένταση στο μισό, και σε ένα άλλο στο διπλάσιο, για να του πεις ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ.

    Τα κόκκινα είναι για να δουν τα άλλα μέλη της μπάντας στην εκτύπωση που έχει δεύτερες φωνές να κάνουν για κανένα άλλο λόγο.Το και περιμένω να μεζευτουν όντως αυτή είναι η ιδέα....να είναι περιπαικτικο....κοροϊδευτικο....όπως το είπες....απλά δεν το εκτέλεσα καλά....ναι δυστυχώς δεν έχω φίλτρο.....και περνάνε διαφορά στις ηχογραφήσεις...αλλά είναι κάτι σαν demo όλα αυτά σαν οδηγός....επίσης για τα τύμπανα ισχύει ότι και για όλα τα υπόλοιπα....είναι κονσέρβα samples και πολλές φορές είναι όντως τα ίδια και τα ίδια samples γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να φτιάξω εγώ drum samples από την αρχή....πιο πολύ είναι ένας οδηγός για τον ντράμερ...περίπου πως το σκέφτομαι.....ξέρω πως το θέλω ..όμως τα drums είναι πάντα στο περίπου...στις κανονικές ηχογραφήσεις θα είναι αρκετα διαφορετικά τα τύμπανα.Πολτ σωστές οι παρατηρήσεις.Ευχαριστω.

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου