Προς το περιεχόμενο

papa_roach1992

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή papa_roach1992

0

Φήμη

  1. Είναι μόνο με κιθάρα μελαγχολικό θα έλεγα και δεν παίζει ακόρντα ολόκληρα, αλλά κάνει κάτι σαν αρπισμούς με κάτι τονισμούς στις μπάσες χορδές. :)
  2. Ακόμα και αν αντιστραφούν δεν πέφτει λιγάκι μακρυά για να το ελέγχεις με το δάχτυλο ενώ παίζεις? Το volume pedal το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά μου θυμίζει ραπτομηχανή η κίνηση που φαντάζομαι ότι θα κάνει το πόδι! Ενώ και με τον άλλο τρόπο είναι όπως και να έχει πιο εφφετζίδικο! Πιο κοντά στον πίσω μαγνήτη γίνεται να μεταφερθεί έχει τίποτα από κάτω που θα εμποδίζει?
  3. Καλημέρα παιδιά, Δεν ξέρω αν θυμάστε αυτό το θέμα http://www.noiz.gr/index.php?topic=189587.0 Τελικά πήρα τελεκάστερ την μπάχα! Αν και δεν είναι για πολύ μέταλ αρέσει στα νέτα οπότε κομπλέ!! Προχθές όμως ένας φίλος που έχει στρατοκάστερ μου έκανε ένα κόλπο και έπαιζε κιθάρα σαν βιολί κουνώντας το volume με το μικρό δαχτυλάκι. Και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι αυτό δεν μπορώ να το κάνω με την τελεκάστερ εκτός και αν είχα δάχτυλα τυρανόσαυρου.. Έχω μπλεχτεί τι να κάνω να την πουλήσω και να πάρω μια στρατοκάστερ? Να την πάω σε μάστορα και να μου μετακινήσει το volume πιο πάνω? Για πείτε γιατί έχω ξενερώσει :(
  4. Πω ρε φίλε πολύ καλό! Έχεις μάθει μόνος σου?
  5. Καλά και πάλι δεν καταλαβαίνω!! Μήπως επειδή είναι φίλος του προηγούμενου?!
  6. Άρα εγώ που έχω μεγάλα δάχτυλα τον αντίχειρα τον βάζω όπου θέλω. Δεν κατάλαβα στις χαμηλές χορδές αν κατεβάσεις τον αντίχειρα πως θα παίξεις? Και σε αυτές που είναι πιο ψηλά θα τον ανεβάσεις?
  7. Ρε παιδιά έκατσα και τα είδα και τα τρία επισόδεια και δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν πήραν αυτόν τον minneman
  8. Ρε παιδιά εγώ που παίζω μέταλ και έχω τον αντίχειρα από πάνω είναι λάθος?
  9. Γιατί αυτοί που είναι 20 τι πρόβλημα έχουν?! Τι γίνεται όλοι θέλετε 45 χρονους για ακροατές και 20χρονες για γκόμενες?!!? ;D :D :D
  10. έχουν πουλήσει οι πυξ λαξ 40.000.000 δίσκους?!!? Πού στο χονκ κονγκ? (πάτε να με βοηθήσετε στο θέμα που άνοιξα και αφήστε το αυτό ψόφησε και βρωμάει γιαγίλα!!ΑΧΑΧ)
  11. Μα ετσι όπως τα λέει θα έπρεπε αυτή η μουσική να παίζεται μόνο απο 15χρονους και να την ακούνε 7χρονοι! (τι είναι το κάρμα?! ???) (Είδα το ποστ σου αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω!)
  12. Δηλαδή όσοι παίζουν χρόνια και είναι μεγάλοι δεν ακούνε αυτή τη μουσική και δεν εκτιμάνε αυτούς τους παίχτες? Τότε πως παίζουν μεγάλοι τέτοια μουσική?!?
  13. Και τότες γιατί έχουν τόσους funs?
  14. Ότι είναι θέμα γούστου και δεν έχει νόημα να γίνεται συζήτηση για το αν οι dream theater, malmstein παίζουν βλακείες Άσχετο αν η μέταλ μουσική και οι πιο γρήγοροι κιθαρίστες είναι καλύτεροι! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
  15. Τι λες! Όλα αυτά ο φράτζας?! Ε ρε για τα φράγκα κάθεται και τραγουδάει φλωριές?! Παντως με το ίδιο επιχείρημα που είπες εσύ μπορώ να πω και εγώ για τον malmsteen.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου