Προς το περιεχόμενο

Antifender

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    51
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή Antifender

0

Φήμη

  1. Από μικρό παιδί με μια κιθαρούλα στα χέρια ήμουν.... Το φθινόπωρο του 76 , 5 χρονών πήγα στο ωδείο του Σκαλκώτα κοντά στο σπίτι μου. Ξεκίνησα με το Γ. Παζαίτη και έκανα 3+2 χρόνια κλασσική κιθάρα. Δεν αντεξα το τρόπο διδασκαλίας και σταμάτησα. Ακουγα θυμάμαι beatles, city, stones, queen, abba και όλα τα καλά της εποχής καθώς και όλη τη μέρα σπίτι κλασσικό πιάνο για 13 χρόνια περίπου που έκανε η αδερφη μου. Μετά στο δημοτικό πολύ κιθάρα, στο Γυμνάσιο μπάσσο πολύ ροκ, μπάντες, και άλλα πολλά. Μόνο μια περίοδο που έλειπα στο εξωτερικό τέλη δεκαετίας 80 απείχα για 2-3 χρόνια και μου στοίχισε. Από τότε ευτυχώς η ζωή μου είναι γεμάτη μουσική. και το ίδιο εύχομαι σε όλο το κόσμο.
  2. Εχω το Hartke τον 3500 10 χρόνια τώρα. Απόλυτα ευχαριστημένος και συνδιάζεται καλά με τα περισσότερα όργανα που έχουν πέσει πάνω του. Μια λαμπίτσα του άλλαξα ( αυτή τη ρώσσικη με μια golden dragon) πριν 5-6 χρόνια και ακόμα με βγάζει παλικάρι. Συνήθως παίζω μόνο με τη λάμπα του γιατίέχει γεμάτο και πλούσιο ήχο όταν το όργανο δεν είναι active. Με active οργανα δεν νομίζω οτι τα πάει το ίδιο καλά. Οσο για τους Mark είναι πολύ ανώτεροι ποιοτικά αλλά δυστηχώς δεν είναι (τα μοντέλα τουλάχιστον που έχω παίξει) τόσο παραμετροποιήσημα. Οτι active οργανο έχω κουμπώσει σε Mark είναι καταπλητικό. Τα passive όμως δεν μου άρεσαν ποτέ γιατίδεν απλωνε ο ήχος και δεν είχε όγκο. Spector Τσεχιας, Warwick proline παλιό με emg active και ένα Ritter στη κυριολεξία "σκοτώνανε" .
  3. Σίγουρα είναι κάπου πρόβλημα στο κύκλωμα των μαγνητών, κάτι δεν κάνει επαφή. Η μπαταρία και 0 τάση να είχε θα είχες ήχο από το όργανο.
  4. Εκτός από το runnaway που ανέφερε συνάδελφος πριν και το chicken που παίζει ο Jaco με το Scofield και το Dennard.
  5. Καλή τιμή έχει ο Thomann τα Xs20 http://www.thomann.de/gr/sabian_xs20_performance_beckenset.htm
  6. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και τα Constantine στο Τρίμμη. Τα άκουσα από ένα φίλο και είναι εκπληκτικά για τα λεφτά τους.
  7. Καλόπαιχτο και περιμένουμε να μας πείς εντυπώσεις. Σε τι ενισχυτικά το κουμπώνεις ??
  8. Ναι Χρήστο δεν ενοούσα το συγκεκριμένο αλλά γενικά τα cort. Και αυτό που έβαλες είναι πολύ καλό. Προτιμώ σε άταστο να μην έχει έβενο γιατι γίνεται λίγο μουντό.
  9. Το θέμα με τα ζωγραφισμένα τάστα δεν είναι μόνο αισθητικό. Στο άταστο δεν υπάρχουν τα διαστήματα όπως είναι στα ζωγραφισμένα τάστα με αποτέλεσμα να σε δυσκολεύει χωρίς λόγο. Τα cort είναι πάντως πολύ ωραία και τίμια οργανα. Αν δεν ακούσεις δεν μπορείς να έχεις γνώμη. Πήγαινε άκουσε τα, πιάστα στα χέρια σου, νιώσε τον ήχο τους και μετα κάνε ταμείο.
  10. Πολύ ποιοτικοί ενισχυτές καλοφτιαγμένοι και αξίζουν τα λεφτά τους. Απλά από τη δική μου εμπειρία πιστεύω πως αποδίδουν τα μέγιστα μόνο με active όργανα. εχω παίξει με warwick, carvin, spector (τσεχικο) και ritter και τα δύο τελευταία παίζαν απίστευτα !!!
  11. dalla_vale thanx ετσι εξηγήται.....μεγάλη διαφορά πάντως. Οσο για την ποικιλία είναι γενικά θέμα. Ισως να έχουμε καλομάθει και με τις άπειρες επιλογές στα ιντερνετικά μαγαζιά. Ισως είναι ώρα να πλουτίσουν τη γκάμα τους τα μαγαζιά.
  12. Tα 10αρια είναι πιο "γρήγορα" στο παλμό τους οπότε πιο "στακάτα" Το 15άρι πιο αργό και ανοιχτό. Βασικό το μέγεθος της καμπίνας δηλ. ο όγκος της. Η επιλογή σου εξαρτάται από πολλά. Καλύτερα να τα δοκιμάσεις και τα δύο με το μπάσσο σου και μετά αποφασίζεις.
  13. Αγόρασα εχθές μια βάση millenium και δεν πίστευα τα μάτια μου. Πολύ στιβαρή και σταθερή κατασκευή. Δεν έχει σχέση με το υπόλοιπο σετ. Οταν αγόρασα το σετ (millenium και αυτό) οι βάσεις του είναι όντως ελαφριάς κατασκευής. Και όταν έβαλα την παραγγελία περίμενα κάτι ψευτικο να πω την αλήθεια. Κρατάει ένα 16άρι προς το παρόν.
  14. Μπράβο Γιάννη !! Και εις ανώτερα..... (παλι εσύ ρε φίλε.....) Το παπί φυσάει λέμε...... κάτι σαν τον orange ;)
  15. Ναι πινέλο μαύρο μαλακό και πλατύ. Στρώνει πολύ όμορφα :) Αντε καλή επιτυχία και με τι εξετάσεις σου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου