Προς το περιεχόμενο

xZilean

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή xZilean

0

Φήμη

  1. enigmagt θα παω... εχω ακουσει αρκετα καλα λογια και δεν ειναι τοσο ακριβος. αλλα αμα μου πει 4 βδομαδες και βαλε τι να κανω? πρεπει να το παω αλλου... που ομως? μου εχετε πει τοσα.... και το mblues7 που ειπατε και εχω ακουσει καλα λογια δεν μπορω να μπω στο site του... help...
  2. site για το mblues7 ? καθε φορα που μπαινω μου λεει disables by its owner..
  3. οχ οχ οχ... 4 ειναι οι επιλογες.. enigmagt, jimmys, Mblues7, Rockpile τελικα τι να διαλεξω απο αυτα? τελοσπαντων, αφου εχω ακουσει για ολα καλα λογια θα παω σε αυτον που εχει καλυτερη τιμη. λογικα η στον Jimmy ή Mblues7
  4. για τον Jimmy δεν ειπατε ομως τιποτα? στον Πλατη δεν θα παω γιατι ειναι πανακριβος.. ειμαι αναμεσα σε enigmagt και Jimmy που εχω ακουσει αρκετες φορες οτι κανουν καλη δουλεια... αλλα ποιον απο τους δυο?
  5. ωραια.. θα παω στον Jimmy. :) ελπιζω να την κανει ωραια και οπως θελω, γιατι πολυ με χαλαει ετσι οπως ειναι.. !!
  6. Δεν ειχα παει για σετ υπ στον πλατη... στον Ζοζεφ ειχα παει. το τριξιμο ακουγεται σε ενα ταστο χωρις ανισχιτη, με ενισχιτη ακουγεται σε καθαρα και οχι παντα παντα !!! τελικα ομως που να παω? Jimmy, Enigmagt, πλατη? ποιος θα με βοηθισει να διαλεξω πιο σωστα τι θελω, και να μου κανει καλη δουλεια φυσικα !
  7. αρκετα καλο μου φανηκε του Πλατη... αλλα θελω και αλλες γνωμες για αυτο το μαγαζι, ειμαι λιγο επιφιλακτικος γιατι πιο παλια που ειχα παει την κιθαρα μου για σετ υπ μου πειρε 100 ευρο μαζι με fret leveling και η δουλεια ηταν αστα να πανε, συνεχισε να τριζει η κιθαρα και αλλα..
  8. Δεν θελω να το κανω μονος μου το σετ υπ γιατι αρκετα μεγαλο προβλημα η κιθαρα μου... για το enigmagt τι εχεται να πειτε ομως..
  9. γεια σας... προσφατα αλαξα μονος μου nut στην κιθαρα (fender stratocaster). Δεν εκανα ομως καλη δουλεια μιας και ηταν η πρωτη φορα, με αποτελεσμα η κιθαρα να ειναι πολυ δυσκολη στο παιξιμο, για παραδειγμα οταν παω να πιασω μπαρε F στα πρωτα ταστα οι 1 κ' 2 χορδη δεν πατιεται με τιποτα, θελει αρκετη δυναμη.. Γιαυτο το λογω θελω να μου προτινεται καποιο καλο μαγαζι να κανω set up. Θελω εκει που θα παω να κανουν αρκετα καλη δουλεια, και να με ενημερωσουν για το τι ειναι καλυτερο να γινει πανω στην κιθαρα, οπως low action, παχος χορδων και αλλα.. (βεβαια αυτα ειναι θεμα γουστου, αλλα και μια γνωμη απο εναν επαγγελματια ειναι σημαντικη). θελω να εχουν αρκετες γνωσεις πανω στο αντικειμενο γιατι εχω αρκετα πραγματα να ρωτισω. εχω ακουσει για το enigmagt οτι ειναι αρκετα καλο.. εσεις τι λετε?
  10. ευχαριστω για τις απαντισεις σας, με βοιθησατε πολυ..
  11. Καλησπερα... Πριν 2 χρονια αρχισα να ασχολουμαι με το θεμα Djing. Μεσα απο το pc/virtual dj εφτιαχνα διαφορα remix. Αποφασισαα λοιπον να αγορασω μια κονσολα (midi-controler) για να μπορω να κανς ακομα καλυτερα remix αλλα και γιατι μου αρεσει να ασχολιθω, ειχε τυχη μαλιστα να παιξω σε ενα παρτυ για λιγο στην κονσολα ενως φιλου. Αυτο που θελω να μου πειτε εσεις τι κονσολα να αγορασω.. Δεν ψαχνω κατι το επαγγελματικο, με τελειο ηχο, και με ενα καρο effect αλλα κατι ισα - ισα να ξεκινισω και να μην κλεω τα λεφτα μου αν το παρατησω γρηγορα. Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι εως 180 ευρω. Αυτο που εχω βρει εγω και εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του ειναι της Hercules Dj Console mk4. Πειτε μου την γνωμη σας για αυτο και αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο. Ευχαριστω.. !
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου