Προς το περιεχόμενο

dimnik83

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dimnik83

0

Φήμη

  1. Λοιπόν, πήγα χθες και έκανα τις συνδέσεις όπως τα είπαμε και όλα κομπλέ Μανώλη. Η 6κάναλη μικροφωνική δυστυχώς είναι ένα discontinued Σοβιετικό μοντέλο!!! Του έμεινε εκεί απ' τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μου είπε... Δεν είναι και ότι πιο high end στο τελικό αποτέλεσμα αλλά κάτι γίνεται. Έβαλα τις εντάσεις της main out εξόδου μου σε normal επίπεδα και την ένταση του καθενός απ' τα 2 κανάλια της μικροφωνικής στα 4/5 και το Master της, πάλι γύρω στα 4/5 του ποτενσιόμετρου... Δεν έχει ΤΟΝ όγκο, ούτε την ποιότητα που θα ήθελε κανείς να έχει σε live αλλά πιστεύω κάτι θα κάνουμε. Όπως και να 'χει θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω ξανά που ασχολήθηκες με το πρόβλημα μου, να 'σαι πάντα καλά.
  2. Αχα! Τώρα κάτι κάνουμε... Ναι, έτσι με βολεύει πολύ περισσότερο γιατί η sub out έξοδοι είναι stereo οπότε μπορώ να ομαδοποιήσω τα κανάλια που θέλω (π.χ. φωνές, κιθάρα) και με το αντίστοιχο panning να τα στείλω σε κάθε floor monitor ξεχωριστά... Μα αναρωτιόμουν κι έσπαγα το κεφάλι μου κι έλεγα ότι δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα υπάρχει εφ΄όσον δεν έχω Mon out εξόδους... Σήμερα θα πάω να στήσω στο μαγαζί και θα δοκιμάσω ότι μου είπες. Σ' ευχαριστώ πολύ Μανώλη! :)
  3. Σ' ευχαριστώ και πάλι Μανώλη. Μικροφωνική είναι (με built-in ενισχυτή) και τα ηχεία του είναι passive. Το πρόβλημα μου είναι πως η AUX έξοδος της κονσόλας μου είναι μία και μονοφωνική (απ' ότι διάβασα στο manual της) και έχει μια δεύτερη AUX ακριβώς από κάτω της η οποία στέλνει τα FX. Οπότε αν εγώ θέλω π.χ. στο ένα monitor πιο δυνατά τη φωνή και ελάχιστη κιθάρα και στο άλλο το αντίθετο δεν θα μπορώ να το κάνω... Σ' αυτό ψάχνω να βρω λύση αλλά μάλλον θα παίζουν και τα 2 floor monitor μου (Eurolive) το ίδιο. Υ.Γ. Δυστυχώς, δεν παρατήρησα ποια μικροφωνική έχουν εκεί.
  4. Σ΄ευχαριστώ πολύ Μανώλη για την απάντηση... Απ' ότι κατάλαβα, θα στείλω απ' τη main out έξοδο της δικιάς μου στη μικροφωνική του μαγαζιού (υποθέτω πως απλά καρφώνω τα xlr ή καρφιά σε 2 απ' τα 6 κανάλια της) και απ' τη μια και μοναδική AUX έξοδο μου (καρφί) στέλνω το σήμα στα 2 αυτοενισχυόμενα monitors μου (Eurolive) απλά ότι παίζει το ένα Monitor μου αναγκαστικά θα παίζει και το άλλο... :-\
  5. Κατ' αρχήν να συστηθώ γιατί αν και αρκετό καιρό μέλος, δεν έχει τύχει... Δημήτρης, παίζω τύμπανα και αγαπάω τη μουσική. Αγόρια και κορίτσια, έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα μια βοηθειούλα. Με το συγκρότημα μου, παίζουμε live την Παρασκευή σε ένα μαγαζί στη Δάφνη και ο παλίκαρος που το έχει, δεν έχει ασχοληθεί και πολύ με το θέμα του ήχου (απ' ότι κατάλαβα δεν πολυγνωρίζει δηλαδή). Στο μαγαζί υπάρχουν 2 ηχεία (απ' ότι είδα, με 15ιντσα woofer και κόρνα) τα οποία σε προηγούμενο live είχε συνδέσει στην 6κάναλη μικροφωνική του κι έπαιξαν μια χαρά και άλλα 4 στις 4 γωνίες (μικρότερα για μουσική). Εμείς τώρα, παίζουμε με 2 μικρόφωνα φωνής, την κιθάρα σε πεταλιέρα και κατευθείαν στην κονσόλα, έναν ενισχυτή μπάσου και τα τύμπανα (χωρίς mics) όλα αυτά σε μία Behringer Eurorack UB 1622 FX-PRO και καταλήγουν μέσω των "Main Outputs" εξόδων (XLR) σε 2 Eurolive E1520A (Το A είναι για το Active). Θέλω να τη "συνδέσω" (ενώσω, στείλω σήμα... όπως θέλετε πείτε το) με τη μικροφωνική του μαγαζιού και παράλληλα να χρησιμοποιήσω τα Eurolive σαν floor monitors... Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω την AUX sends αλλά απ' όσο ξέρω (και αν ξέρω σωστά) είναι μονοφωνική έξοδος. Πως μπορώ να ακούω ξεχωριστά το κάθε κανάλι (εντάσεις, EQ, κλπ) στο κάθε monitor ξεχωριστά και να στέλνω το Main Mix σήμα στη μικροφωνική και παραπέρα στα ηχεία του μαγαζιού;;;; Υ.Γ. 1000 συγνώμη αν έγινα κάπου δυσνόητος αλλά η φύση του προβλήματος μου με ανάγκασε... Καλά ντε, μη βαράτε!!! Όοοο ;)
  6. Απ' όσα διάβασα, μυρίζομαι live αρπαχτές και το μαγαζί να πηγαίνει για φούντο...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου