Προς το περιεχόμενο

Stathis Chouliaris

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Stathis Chouliaris

10

Φήμη

  1. Stathis Chouliaris

    Endless Letter

    νασαι καλά φίλος και ευχαριστούμε πολυ... για το κλείσιμο έχεις δίκιο αλλά κάπου πρέπει να τελειώσει... φυσικα σε live θα το έχεις ζήσει ακολουθούν πιο γρήγορα tempo... σε αυτό θέλαμε ο ακροατής να κάνει το repeat ώστε να ειναι endless letter σε αυτό που σκέφτεται... και πάλι ευχαριστούμε... να περνας καλά!!!
  2. Stathis Chouliaris

    Endless Letter

    ευχαριστούμε πολυ φίλε μου!!!
  3. Stathis Chouliaris

    Endless Letter

    Κλαρίνο - Θ. Γεωργόπουλος Λαούτο - Κ. Παπαπροκοπίου Kρουστά, keys, samples, orchestration, remix, mastering - Σ. Χούλιαρης
  4. happy new fear!!! το νέο μου single... μπορείτε να το κατεβασετε από το link https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ8oTSkZ47tt5TRGWwFjiGM1qlFAXQdCvI0y μπορείτε να το ακούσετε και από εδώ.. καλή χρονιά αδέρφια!!!
  5. Ο nikodenos για μένα είναι παραπάνω από μια προσωπικότητα του noiz η guru που ξέρει διάφορα τεχνικά θέματα …. Είναι φίλος και αδερφός…… Είδα το 0 και λέω γιατί να συμβαίνει….!!!! ::) ::) ::) ::) ::) Τόσα αδιάφορα πράγματα κάνει?…… που εδώ και 2 μέρες δεν δίνει κανείς σημασία….. Δούλεψαν και τα ξύδια…. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ας σκεφτούμε λίγο την μουσική….. την προσπάθεια που κάνει μια μικρή ανεξάρτητη εταιρία… Που αύριο μεθαύριο…. Θα είσαι εσύ!!! ;) ;) ;) ;) ;) Sorry που μοιάζει με κατήχηση….. αλλά κάποτε πρέπει να κοιτάμε και τι συμβαίνει γύρω μας και να μην κλεινόμαστε στο μικρόκοσμο μας… !!! Καλή χρονιά σε όλους!!!
  6. φίλε SUPERFUNK το ήθος μου και το πόσο δυσκολεύτηκα να πάρω την συγκεκριμένη huber (ατελείωτες εμφανίσεις και ώρες στο ωδείο και στα σχολεία) το ξέρουν μόνο όσοι είναι δίπλα μου. Τη χαρά και τις λύπες μου έχω συνηθίσει να τις μοιράζομαι με τους γύρω για αυτό τις κιθάρες μου τις δανείζω είτε σε μαθητές μου είτε σε όποιο φίλο τις ζητήσει αρκετά συχνά Το Γενάρη θα είμαι στην Αθήνα για κάποια live.Συνήθως κάνω πρόβες στον βλάση στο studio II πιστεύω να τα πούμε από κοντά (θα σου στείλω mail) και να παίξεις το συγκεκριμένο όργανο και αν σου αρέσει να το χρησιμοποιήσεις σε ότι ηχογράφηση γουστάρεις… ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
  7. τώρα που καπνίζω και στριφτά με βλέπω να λαμπαδιάζω σε κανένα live :lol: καημένη huber.... eland φεύγω για πρόβα :P ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
  8. telewiz θα με κολλήσεις με τα computer γέρο άνθρωπο! για να γράψω τις εντυπώσεις από την redwood θέλω μια αιωνιότητα και μια μέρα με το ρυθμό που γράφω! σου στέλνω την strat με τον έβενο elavd δεν πουλιέται αλλά δανείζεται.... και λιγο huber takis η Κέρκυρα είναι ο ομορφότερος τόπος στην Ελλάδα για πες μας telewiz θα πας φέτος για κάλαντα; :lol:
  9. φίλε elavd η strat gold που έχω είναι αυτή και οσο να με ψήσεις δεν δίνετε όπως κατάλαβες ο στάθης είμαι αν και δεν γράφω ποτέ σε forum θα ΄θελα να γράψω ένα δυο πράγματα παίζω 17 χρόνια επαγγελματικά κιθάρα και όλα με fender με εξαίρεση κάποιες studio δουλειές ήμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά… ήθελα ένα όργανο φτιαγμένο για εμένα και ΜΟΝΟ. παίζοντας με πολλές κιθάρες κατέληξα σε μια HUBER γιατί απλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ! Τώρα τα περί ντιβανοκασέλας σαν χιούμορ θα τα εκλάβω. τα περί Johnson και 270 ευρω μάλλον κουπιά θα εννοεί ο φίλος. Και ο Ηλίας ο Ζαικος με ντιβανοκασέλα παίζει αλλά σε μπλε χρώμα ! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΞΙΜΑΤΑ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου