Προς το περιεχόμενο

DearLucy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή DearLucy

0

Φήμη

  1. Μετα απο χρονια απουσιας στο ωδειο θα ξεκινησω παλι, για διπλωμα στο βιολι και τσελο (αρχαρια στο τσελο). Φυσικα θα περασω απο εκει μολις ανοιξει για να ρωτησω πιο ειδικα πραγματα. Ξερω οτι διδασκει τσελο η Κλαιρ Ντεμελεναρ και βιολι ειδα οτι ειναι ο κ.Χαλαψης (Βλαντισλαβ και Αλεξανδρος). Αλλα ηθελα γνωμες, γι αυτο και η ερωτηση :)
  2. Γνωμες για το ωδειο αυτο,θετικα αρνητικα,οτι ξερετε πειτε το!! Καλη χρονια!!!
  3. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας :) Τελικως σταθηκα πολυ τυχερη και μου χαρισαν ενα τσελο που ηταν σε απραξια. Το οποιο ειναι στην κατηγορια ενος καλου μαθητικου τσελου. Η προοδος δε ειναι πολυ γρηγορη πραγματικα, ηδη βρισκομαι στα μισα του Dotzauer καιεχω παιξει κι αλλα μη κλασσικα. Αληθινη ευτυχια :D :D :D Καλες γιορτες σε ολους!!
  4. Γεια σας, και καλως σας βρηκα :) Κανω βιολί απο 6 ετών, το παράτησα στα 22 πριν το διπλωμα και εχω πτυχιο Ανωτερων Θεωρητικων (+ αντιστιξη, φουγκα). Εκανα ενα μεγαλο διαλλειμα απο τα ωδεια, τις ορχηστρες και γενικα τα τελευταια 7 χρονια ειμαι εκτος, παιζω κατα διαστηματα αλλα οχι συχνα. Θελω να ξεκινησω τσελο λοιπον, και εχω τα εξης ερωτηματα: Οι σπουδες στο βιολι θα μου δωσουν καποιο πλεονεκτημα σε σχεση με το τσελο? Να γραφτω σε ωδειο (παλι?και σε ποιο ωδειο τωρα?) η να ξεκινησω ιδιαιτερα και να δωσω κατακτηριες? Και τελος η αγορα του τσελου. Αυτη τη στιγμη ειμαι με πολυ περιορισμενα οικονομικα ειναι η αληθεια αλλα αν τελικως μετα απο 6 μηνες πρεπει να αγορασω αλλο τσελο γιατι αυτα των 300 ευρω δεν σε βγαζουν παραπανω... Δεν συγκρινω σε σχεση με το βιολι γιατι οταν ξεκινησα βεβαια το πρωτο μου βιολι ηταν κινεζικο αλλα ηταν και μικρο.Το ιδιο και των 3/4 που ειχα μεχρι τα 12. Το 4/4 βιολι που αγορασα μετα, ειναι αυτο που εχω και σημερα και ειναι ενα αρκετα ακριβο οργανο μιας και τοτε πηγαινα για διπλωμα, ειχα ηδη το πτυχιο και επαιζα σε ορχηστρες. Εδω ομως ειναι διαφορετικα τωρα..Θα παω και στον Seixa μια βολτα να μου πει κι εκεινος και κοιταζω και στο ιντερνετ αλλα δεν εχω αγορασει ποτε οργανο απο το ιντερνετ χωρις δοκιμη και ειμαι λιγο διστακτικη. Λοιπον τι λετε?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου