Προς το περιεχόμενο

nizz

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    93
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα

Συμμετοχή nizz

0

Φήμη

  1. Έτσι που'ναι το κεφάλι μου τελευταία, μάλλον για λίγο fuzz με βλέπω με μπόλικο flanger...
  2. Συγνώμη, αλλά το pm δεν ήταν προειδοποίηση... ήταν μια αναγγελία τετελεσμένου γεγονότος. (πέρα του ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται pm). Η αντίδραση του παιδιού, αν και λίγο τραβηγμένη, εμένα μου φαίνεται δικαιολογημένη. Και εγώ αν είχα ανάγκη και ξεπουλούσα τον εξοπλισμό μου και κάποιος με κατηγορούσε ξαφνικά και δημοσίως πως χρησιμοποιώ το μέσο που μου προσφέρει για εμπορικούς σκοπούς, και κυρίως χωρίς να μου ζητήσει πρώτα κάποιες εξηγήσεις, μάλλον με αντίστοιχο τρόπο θα αντιδρούσα.
  3. nizz

    Νέα κομμάτια by PaulVon

    Το πρώτο μου άρεσε... το δεύτερο δε πρόλαβα να το ακούσω γιατί είμαι στη δουλειά... Δε μου λες... στο τέλος του πρώτου κομματιού η κιθάρα φέρνει πολύ σε ISIS (σε αντίθεση με το υπόλοιπο κομμάτι)... τι εφέ βάζεις?
  4. nizz

    Η γνωμη σας παρακαλω....

    Το Lost μου άρεσε... αν και περίμενα να τα σπάσει σε κάποιο σημείο αλλά δε με χάλασε που δεν ήρθε η κορύφωση... το άλλο κομμάτι όμως μου έφερε σε λίγο χαζοχαρούμενο (no offence) και δε ταιριαζε καθόλου με το ύφος του πρώτου
  5. Πάρε το FCB 1010 της ίδιας εταιρίας...
  6. Μπορείς πάντα να πουλήσεις και τη ψυχή σου...
  7. Και Black Sabbath το ομόνυμο... αλλά συνήθως κάνα Power Cord ή οτι μου κατέβει...
  8. Μπορείς και στο V-Amp 2 να αλλάζεις EQ σε αυτά τα modes.
  9. Είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια από Rainbow... αν και στο βιντεο που έβαλες έχουν κρύψει λίγο τη Candice... :p
  10. Εγώ όταν έψαχνα (οικονομικό) πολυεφέ ήμουν μεταξύ του RP80 και του V-AMP που τότε παίζαν πάνω κάτω στην ίδια τιμή... τελικά πήρα το 2ο και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι τώρα... καθαρά έχει αρκετά καλά, και τα περισσότερα εφέ είναι αξιοπρεπή τουλάχιστον.. (το κομπρεσσορα δεν έχω καταφέρει να δουλέψω σωστά ακόμα... μπορεί να φταίει αυτός, μπορεί και εγώ :)) στα βρώμικα βγάζει ένα ψιλοτζιτζικέ noise αλλά μόνο σε high gain καταστάσεις... Επίσης πολύ καλό είναι οτι μπορείς να πειράξεις τα preset από το pc, πράγμα που σου λύνει πραγματικά τα χέρια αφού το Ιnterface είναι λίγο δύσχρηστο, με πολλές λειτουργίες σε κάθε knob. Τέλος (αν το μάθεις και σου αρέσει ο ήχος του) μπορείς να πάρεις μια midi πεταλιέρα (τύπου FCB1010) και να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία.
  11. Όχι και ψόφιο το ταυράκι... πάντως σίγουρα τα ταυράκια έχουν το καλύτερο πιάσιμο για μένα... λέω να αναστήσω τη παλιά μου epiphone με κάνα καφρομαγνήτη... καμιά πρόταση?
  12. Συναισθηματικά μάλλον Anathema - Alternative 4, γιατί τη περίοδο που το άκουγα (όχι πως τώρα δε το ακούω) αυτό που μου έβγαζε ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν... (σε ψυχικό επίπεδο πάντα...)...Επίσης μου άνοιξε νέους ορίζοντες μουσικά... Σε χρηματική αξία, παρότι έχω αρκετά (και καλά) limited editions δε το έχω ψάξει ποτέ ούτε πιστεύω πως θα έδινα ποτέ ένα album (ακόμα και του Φοίβου να'ταν που λέει ο λόγος)
  13. Σε σοβαρό μαγαζί δε πρόκειται να σου κάνουν κάτι τέτοιο... σε μικρο δε τους παίρνει γιατί αν γίνει γνωστό θα κλείσει... κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει σε φάση να σου λέει κάρτα γραφικών 512ΜΒ αλλά να είναι η onboard που χρησιμοποιεί shared μνήμη από τη RAM... αλλά αυτό περισσότερο θέμα marketing είναι παρά απάτης... και σίγουρα φαίνεται στη τιμή... στη τελική παίρνεις τα parts μόνος σου και φωνάζεις κάποιο φίλο που ξέρει να στο στήσει... ή ακόμα καλύτερα, αν έχει την υπομονή να σου δείξει πως γίνεται...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου