Προς το περιεχόμενο

zoaki

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή zoaki

0

Φήμη

  1. το κουρδισμα δεν ειναι τοσο δυσκολο αλλα η συντηρηση οπως βλεπεις... ;)
  2. καλε, κοπελα ειμαι! αλλαγη φυλου; ??? :P (αυτο εξηγει και την αγνοια για τα τεχνικα! ;D ) ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! ανταλλακτικα μπορω να βρω μεσω ιντερνετ ή και απο το δασκαλο μου στην Ινδια, αλλα αναρωτιομουν αν υπαρχει εδω κανενα καταστημα που να εχουν τετοια, στο μοναστηρακι ξερω γω... ωστε να μπορω να δω επιτοπου μεγεθος, διαμετρο κλπ. επισης δεν ξερω κανεναν κατασκευαστη παραδοσιακων οργανων, αν εχετε κανεναν υποψη με υποχρεωνετε! θα κοιταξω και το site, ευχαριστω πολυ!
  3. Εχω ενα σιταρ απο προσφατο ταξιδι στην Ινδια αλλα κατα τη διαρκεια του ταξιδιου μου εσπασε ενα απο τα δυο ελεφαντινα "sticks" στα οποια στηριζονται οι χορδες chikari (τι λεω κι εγω τωρα..) Στις φωτο εχω ανεβασει το "stick" που δεν εχει σπασει με τη μια χορδη chikari οπως πρεπει να ειναι, και μετα το σπασμενο "stick" πανω στο σιταρ και το κομματακι που αποκολληθηκε. Eχει κανεις καμια ιδεα που θα μπορουσα να το επισκευάσω ή πως θα μπορουσα να το κανω μονη μου; Ειναι φτιαγμενο απο ελεφαντοδοντο και δεν ξερω αν χρησιμοποιησω κολλα αν θα αντεξει την πιεση και τι ειδους κολλα πρεπει να ειναι. Απο την αλλη για να βγαλω τελειως το σπασμενο μερος και να το αντικαταστησω, δεν ξερω ουτε πως να το βγαλω χωρις να καταστρεψω το οργανο, ουτε που θα μπορουσα να βρω αλλα στικακια..
  4. Καλησπέρα σε ολους! Εχω ενα αρχαιο πληκτρο Yamaha PSR-210 το οποιο εχει πολλα προβληματα μετα απο μεταφορα με ταχυδρομειο. Το πιο βασικο ειναι οτι πλεον δεν αναβει. Τα αλλα (κατι σπασμενα πληκτρα πχ) δε με καιει και τοσο να φτιαχτουν, αρκει να δουλεψει το συστημα. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να το παω για service χωρις να μου φυγει μια περιουσια; Κοιταξα καποια παλια θεματα που ασχολουναν με το ιδιο προβλημα (δεν βρηκα κατι προσφατο) και δε βρηκα κατι συγκεκριμενο.. Ενας φιλος μου ειπε οτι εχει ακουσει για καποιο service προς Σπατα/Παιανια αλλα δε θυμαται συγκεκριμενα, ξερει κανεις ποιο εννοει; Δεν ξερω και πολλα πραγματα σχετικα διοτι δεν ειμαι πληκτρου, απλα χρησιμοποιω το συγκεκριμενο οργανο για να μελεταω και να γραφω. Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αλλου!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου