Προς το περιεχόμενο

solarsoul

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή solarsoul

0

Φήμη

  1. Μιας κ δεν πήρα κάποια βοήθεια, είπα να ξαναστείλω. Βρήκα αυτά τα μοντέλα. http://www.roland.com/products/en/MC-909/ http://www.roland.com/products/en/MV-8000/ http://www.akaipro.com/mpc2500 Γενικά η σειρά mpc. Έχετε να πρωτείνετε τίποτα άλλο;
  2. Δεν είμαι μουσικός ακριβώς, αλλά σας αφουγκράζομαι παιδιά.Παίζω νύχτα σαν dj 10 χρόνια.έχω δει κ γω...από μαγαζάτορες μέχρι πελάτες. Ο άλλος είχε μια χαρά barάκι νεολαία Αθήνα.Όπως παίζω γυρνάει κ μου λέει παίξε λίγο πιο μπαρόβια.Του λέω τι εννοείς πιο μπαρόβια; Κανά Madonna-frozen μου λέει, λες κ θα γδυθούμε.Η μπάρα ήταν τίγκα κοπέλα.Τι να πεις; Frozen θέλει ο κύριος.Frozen θα παίξει. Ένας άλλος πελάτης σκάει και μου λέει: "Toυ άντρα η φιλία τώρα".... Του λέω σε λίγο μπαίνει.Το βάζω κ ενώ παίζει το κομμάτι έρχεται λιώμα κ λέει ¨"γιάτι δεν το βάζεις ρε" ; Παίζει ρε μάγκα του λέω.Άκου... ταρά ταρά.....
  3. Ρε δίκιο έχεις, αλλά έκλαψα τι να κάνω; Γνωρίζω την φάση, γιατί ο πεθερός μου ήταν drummer σε αρχαίο ελληνικό ροκ συγκρότημα κ τελικά δούλεψε νύχτα για 30 χρόνια μπουζούκια...άστα να πάνε.
  4. με τις ατάκες εδώ στο thread. Πραγματικό κλάμα φίλε.Δάκρυσα από ατάκες του στυλ "πρόλαβα έφυγα γιατί είχε σιδερικά" κ έτσι..
  5. Έχεις δίκιο αλχημιστή. Λοιπόν. 1)Όσο πιο λίγα για να κάνω τη δουλειά μου τόσο πιο καλά, γιατί θα δώσω κ λεφτά για μεταχειρισμένα old school synths κ ίσως για drum machine και και... 2)με 8 βολεύομαι.Ιδανικά16.Ας πούμε 8 σφιχτοκώλικα. 3)Ένα ένα. 4)Εφφέ έχω σκεφτεί να πάω σε άλλο μηχάνημα, groovebox sampler κτλ. 5)σκληρό δίσκο κ από εκεί με usb δρόμο. 6)δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για υπολογιστή 7)όχι Δεν ήταν πολλές φίλε μου.να βοηθήσεις θέλεις.Αλοίμονο. ;D
  6. 12:00...η ώρα του βρυκόλακα :D Γεια χαρά... Ξεκινάω σύντομα να φτιάξω το home studio μου με hardware κομμάτια. Θέλω η φάση να γίνει ψιλό low budget μιας και είναι το πρώτο.Όταν λέω low budget εννοώ για τον sequencer.Τι sequencer προτείνετε(γίνεται να είναι και recorder;).Δεν με πειράζει να είναι μεταχειρισμένο ή όχι. Το συγκεκριμένο hardware(δηλαδή το sequencer) θέλω να συνδεθεί με 1 ή 2 synthesizers κ και με ένα sampler(drum machine). Πήγαινα για workstation αλλά δεν.... Ίσως ενδιαφέρει κ άλλους το θέμα του hardware recording. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Χρόνια πολλά παιδιά και καλά Χριστούγεννα.
  8. Για πες μας λίγο το πιο φτηνά, γιατί με το Juno g δίνω 400 και τέλος. Πες μου λίγο το φτηνά.Ενα διπύρηνο netbook 12" έχω υπόψιν. Ξεκίνα με το τι θα χρειαστώ ακριβώς σε παρακαλώ.
  9. Ωραία... Προχωράμε κανονικά τότε. Το να κόψω μια ομιλία δεν είναι κ τρελό πράγμα.Το κόβω κ στο laptop κ το περνάω.Και το samplάρω στο μηχάνημα μετά.Σαν wav το περνάω; καλά τι σκληρό έχει το μηχάνημα κ χωράει τόσο πράμα; Δεν βλέπω κάπου που έχουμε πρόβλημα. Στο ερώτημα 5 εννοώ σε τι μορφή εξάγουμε το δημιούργημά μας.wav ας πούμε; Μπορούμε κ ολόκληρα κομμάτια να περάσουμε μέσα στο μηχάνημα; (δεν καίγομαι απλά ρωτάω). Για να μην κουράζω άλο κλίνω στο Juno g.Δεν ξέρω ποια άλλα υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά, πάντως το μηχανάκι για πρώτο που θα είναι μου δείχνει να τα κάνει όλα.Καλό θα ήταν να υπήρχε κ μια λίστα με παρόμοια μηχανάκια στα λεφτά του Juno .
  10. Καλά ρε παιδιά τι πάτε να συγκρίνετε; τα'χετε μπλέξει λίγο...δε θέλω να σαπίσω σε μια οθόνη. Με την ίδια λογική να μιξάρω σε μαγαζί με virtual dj.Τόσα χρόνια σαν dj έπαιζα με βινύλια και cd.Ποιο εύκολο το program αλλά έχει καμία σχέση;είναι realtime η φάση.Και ξαναλέω έχω δουλέψει reason, cubase κτλ και ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα. Κάποιος αν μπορεί να δώσει απάντηση στο μύνημα που έστειλα με τις 5 ερωτήσεις παιδιά.
  11. Φίλε superfunk στην δισκοθήκη μου δεν υπάρχει δίσκος μετά το 1995.Είμαι πίσω κ μ'αρέσει.1800 βινύλια 1970-1995.Δε χάνω κ τίποτα...μη νομίζεις.
  12. Thanks ninja.Thanks όλους βασικά. Είμαι ανάμεσα όπως προείπες στα: Roland Juno J Korg triton(διαφορές classic με studio δεν ξέρω) Yamaha motif es Κάποιες απορίες ακόμη μιας κ δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου workstation. 1.Όλα αυτά κάνουν sampling? 2.Samples πως περνάω στο μηχάνημα;(π.χ ήχους, μία ομιλία από ταινία, μια εισαγωγή από song) 3.Αφού πάρω το μηχάνημα(1 απ'τα 4 πάνω) χρειάζεται να κάνω κάτι; να περάσω κάτι version κτλ; 4.Μέχρι πόσα κανάλια μπορώ να δουλέψω, δηλαδή αλλού να σώζεται η μπότα, αλλού ένας ήχος sample κτλ... 5.Recording κ export σε usb κάνουν όλα;σε τι format; 6.Μικρόφωνο παίρνουν όλα; δεν μας πειράζει το recording... Τελευταία ζαλάδα μάγκες, αλλά είμαι έτοιμος να το πάρω κ δε θέλω να πετάξω τα λεφτά μιας κ δεν περισσεύουν.
  13. Πολλά Στάθη.Πιο φτηνό μηχάνημα για αρχή να μπω στο κλίμα.Ο αχταρμάς έδωσε κάποια, αλλά δεν ξέρω αν θα τα βρω. Βασικά όσα stations δώσετε τόσο το καλύτερο...Το πολύ 1000άρικο είμαστε.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου