Προς το περιεχόμενο

mathematician

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    329
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από mathematician

  1. Επίσης, το face lathering βοηθάει στην αποφυγή ερεθισμών.
  2. Εγώ ακουλουθώ υβριδικό και ανορθόδοξο μοντέλο: Κρύο νερό Gillette Mach 3 Συνθετικό πινέλο Omega Κρέμα σε σωληνάριο - συνήθως American blend της Fine After shave lotion - συνήθως American blend της Fine Βέβαια, για γένια μεγαλύτερα των τριών ημερών, τα πολυλέπιδα τύπου mach 3, fusion κτλπ είναι άχρηστα. Τα χρήματα φεύγουν κυρίως σε after shave, τα οποία υποθέτω και εγώ ότι τα έχουν ανοίξει και μυρίσει άλλοι 40 πριν έρθουν σε εμένα.
  3. Ψήφισα Dakota red αλλά θα προτιμούσα γενικότερα shell pink. Το έχω δει στην αντίστοιχη telecaster και μου φάνηκε εξαιρετικό. Είναι βέβαια αρκετά ιδιαίτερο χρώμα. Η συγκεκριμένη Ηarley Βenton έχει ελαφρώς μικρότερο σώμα σε σχέση με τις Fender/Squier και είναι μία καλή επιλογή αν προτιμάς σταθερή γέφυρα. Κλασική Jazzmaster όντως δεν είναι.
  4. Προσπάθησα να εντοπίσω αρχικά την JM αλλά δεν τα κατάφερα. Ακούγονται όλες - τουλάχιστον με τα ακουστικά μου - αρκετά κοντά. Αν έπρεπε να επιλέξω μία, τότε θα πήγαινα σίγουρα στην AO 70's tele. Πανέμορφη και πολυ versatile. Δυστυχώς είμαι φτωχός και την βγάζω με Harley Benton.
  5. Σχετικά με την TE-25th (telecaster): Έφτασε από thomann σε περίπου 1 εβδομάδα. Το πακετάρισμα ήταν μέτριο, με την κιθάρα να βρίσκεται εκτός θήκης - υποθέτω ότι περιορίζουν χρόνο και κόστος έτσι. Αν και το κουτί ήταν αρκέτα ταλαιπωρημένο, ευτυχώς η κιθάρα ήταν άθικτη. Στα θετικά: Εντυπωσιακό χρώμα και άριστο double binding. Ήρθε σχεδόν άριστα σεταρισμένη - διόρθωσα μόνο το intonation ελάχιστα. Τα locking tuners φαίνονται μια χαρά και η γέφυρα είναι η τίμια Willkinson WTB με brass saddles -ίσως την αλλάξω αργότερα με μία πιο modern. Οι μαγνήτες είναι alnico V και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος, ακούγονται αρκετά ευέλικτοι. Οι χορδές είναι Elixir αλλά θα τις αλλάξω σύντομα. Το roasted maple μπράτσο με εντυπωσίασε περισσότερο, έχει ωραία αίσθηση και όμορφα "νερά". Τέλος, ως bonus, η κιθάρα μοιάζει με την Fender JV Modified 60's. Στα αρνητικά: Αρκέτα μεγάλο βάρος ( ίσως λόγω alder;), πλησιάζει μία epiphone les paul standard του 2008 - δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα για ακριβή μέτρηση. Δεν έχει γίνει σωστό polishing στα τάστα και μερικές φορές το καταλαβαίνω στα bends. Πρέπει να δω πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα διότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τάστα μόνος μου. Ελπίζω να φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι δυστυχώς από κινητό. Τα άκρα τους πάντως είναι σωστά, καμία ενόχληση.
  6. Εξαντλήθηκε πάλι αρκετά γρήγορα αλλά αυτή τη φόρα πρόλαβα. Με βάση το τελευταίο σκανάρισμα της ups, βρίσκεται στην Ιταλία οπότε εντός της εβδομάδας ίσως να βρίσκεται στην Ελλάδα. Άλλη μία τελεκάστερ στο Noiz.
  7. mathematician

    multi-effect unit 2023

    https://line6.com/hx-effects/ Νομίζω ότι έχει πολλές ομοιότητες με τις παλιές M9-M13 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
  8. Εγώ θα έριχνα μία ματιά και στην epiphone j45: https://www.thomann.de/gr/epiphone_masterbilt_j_45_avs.htm
  9. Ένας φίλος είχε χρησιμοποιήσει μπλάνκο σε μία παλια κλασική κιθάρα αλλά δεν ξέρω αν αποτελεί σωστή μέθοδο. edit: Μόλις είδα ότι δεν σε βολεύει λόγω binding.
  10. Εννοώ αυτή: https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_25th_firemist.htm Είναι ουσιαστικά μια αναβάθμιση της te62, με roasted neck, stainless steel frets, graphite nut, willkinson γέφυρα και compensated brass saddles. Νομίζω 279 ευρώ μαζί με θήκη είναι καλή τιμή. Οι fusion δεν μου αρέσουν.
  11. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την telecaster (TE-25th) αλλά βγήκε out of stock σε δύο ημέρες. Αν και δεν ενθουσιάζομαι με το χρώμα, έχει φοβερά specs για την τιμή της.
  12. Εξαιρετική αγορά, εύχομαι να την ευχαριστηθείς. 10" radius έχει;
  13. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο DAW αλλά δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιο free distortion plugin. Νομίζω ότι θα βελτιωθεί αμέσως η ηχογράφηση, το UM-300 έχει υπερβολικό gain.
  14. Σύντομα στις αγγελίες: Ανταλλαγή Eric Clapton stratocaster με Digitech bad monkey.
  15. Εγώ το χρησιμοποιούσα κυρίως ως booster του distortion και ήταν αρκετά ευέλικτο λόγω των 2 tone knobs. Αργότερα κυκλοφόρησε η σειρά hardwire, εξαιρετική επίσης.
  16. https://www.guitarworld.com/news/digitech-bad-monkey-klon-centaur-jhs-pedals-prices Η ελάχιστη τιμή του bad monkey στο reverb είναι πλέον 149 δολάρια, λόγω ενός βίντεο του Josh Scott. Προσωπικά, το πούλησα πέρυσι στην τιμή των 35 ευρώ. Εξαιρετικό πετάλι, με πολύ καλό buffer. Το χρησιμοποιεί τακτικά κανένας;
  17. Είμαι βέβαιος ότι αν αναφέρεις αυτούς τους προβληματισμούς στον δάσκαλό σου, θα καταλάβει αμέσως ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στο μάθημα. Οι παραπάνω απαντήσεις είναι σωστές και χρήσιμες. Απαιτεί γενικά κόπο και αφοσίωση η μετάβαση από το στάδιο του οργανοπαίκτη στο στάδιο του μουσικού. Θυμάμαι παλαιότερα να τελειώνω την κατωτέρα ως κλασικός κιθαριστάς - με ταυτόχρονα μαθήματα θεωρίας - και κυριολεκτικά να μη μπορώ να αυτοσχεδιάσω τίποτα πάνω στην κιθάρα.
  18. Ευτυχώς έχω κρατήσει τις περισσότερες κονσόλες σε καλή κατάσταση. Έκανα πρόσφατα restoration στο πρώτο Gameboy, απορώ πως παίζαμε σε μη-φωτιζόμενες οθόνες τότε. Θα ακολουθήσει το advance με backlight kit.
  19. Ένας σοβαρός λόγος για αναβάθμιση πλέον είναι η υποστήριξη windows 11, τα οποία απαιτούν tpm 2.0 κτλπ.
  20. Μιας και αναφερθήκατε σε igpu: Έχω στο δεύτερο pc, τα τελευταία 3 χρόνια, τον ryzen 2200G με τα Vega 8. Τον θεωρώ, χωρίς υπερβολή, έναν από του καλύτερους επεξεργαστές της AMD. Αν και σε specs δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο - 4 cores, 4 threads - η σταθερότητα και η απόδοση του με έχουν εκπλήξει. Ειδικά με ένα γρήγορο σετάκι dual channel ram, παίζει σχεδόν τα πάντα από games (με τις ανάλογες υποχωρήσεις προφανώς). Τώρα σκέφτομαι να τον αντικαταστήσω με τον επίσης φθηνό και τίμιο 5600G.
  21. @Freedom Νοσταλγία...Microsoft natural keyboard pro και microsoft intellimouse. Είχα ακριβώς τα ίδια, μαζί με ένα crt monitor της Phillips.
  22. https://www.thomann.de/gr/harley_benton_custom_line_clgs_10s_travel.htm Αν ενδιαφέρεσαι για ακουστική με μικρότερο scale, η παραπάνω harley benton είναι εξαιρετική. Μασίφ spruce καπάκι, arched back και ωραία θήκη, στην τιμή των 155 ευρώ. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ισάξια της Taylor GS mini.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου