Προς το περιεχόμενο

jthois

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπουζούκι
  • Day job
    123
  • Τόπος
    456

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jthois

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, έπειτα από πολύ ψάξιμο για φθηνά πάνελ βρήκα το μάλλον φθηνότερο μαγαζί στην Αθήνα: http://www.lazarakis-constructions.gr/products.php?cid=274 Να σας πω επίσης ότι παρήγγειλα στη θεσσαλονίκη κ έμεινα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση. Ελπίζω να βοήθησα!
  2. Και γω την έχω πάθει αφού έστειλα μαγνήτη στην μυτιλήνη σε εναν βασίλη και δε μου έβαλε τα χρήματα ούτε απαντούσε στα τηλέφωνα. Να πω ότι το κόστος ήταν μικρό και δε βόλευε αντικαταβολή και επειδή μου έδωσε όλα τα στοιχεία του είπα να τον εμπιστευτώ. Τελικά όμως πήγε ενας φίλος μου απο κει και τον πήρε πίσω! Ετσι ειναι, αν κάνεις απατεωνιές δεν κερδίζεις στο τέλος
  3. Καλησπέρα μουσικόφιλοι! Πρόσεξα ότι τα pm που παίρνω στην ενότητα των αγγελιών του forum πηγαίνουνε κατα κανόνα στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο hotmail-outlook, με αποτέλεσμα να μην τα βλέπω. Ενώ επιλέγω ότι δεν είναι ανεπιθύμητη αλληλογραφία κάθε νέο μήνυμα για ενδιαφέρον στην αγγελία συνεχίζει να μαρκάρεται ως ανεπιθύμητη! Ελπίζω η παρατήρηση να μην περάσει απαρατήρητη, κ να διορθωθει το πρόβλημα:)
  4. Επίσης να προσέξεις ότι η τιμή για KRK rokit 5 g3 είναι για ένα τεμάχιο! Όπως συνηθίζει να κάνει η KRK
  5. Όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω είναι απαραίτητο να καταλάβεις τι εστί passive/active monitor. Τα περισσότερα home studio έχουν active. Και αυτά σου προτείνω για να έχεις το κεφάλι σου κ τα αυτιά ήσυχα! Εγώ έχω να σου προτείνω τα M-AUDIO BX5 D2 στα 180 ευρώ! Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο την απόκριση τους και σε σύγκριση με τα KRK rokit 5 (που τα έχει φίλος μου) δεν έχω να πώ διαφορές στον ήχο.
  6. Σύντομο βέβαια αλλά πετυχημένο, μου θυμίζει το dancing evolution!
  7. εγώ θα σου συνιστούσα να πας σε δάσκαλο. Όσα και να δώσεις για το βιολί, στην αρχή θα κάνεις πολλά λάθη(όπως και γω) στην τεχνική, στον ήχο τα οποία πρέπει να τα διορθώσει ένα έμπειρο αυτί και μάτι. Επιπλέον είναι το ενδαρρυντικό κομμάτι της δουλειάς με δάσκαλο, το ότι δεν θα χάσεις το ενδιαφέρον σου εύκολα με τις πρώτες στραβές δοξαριές.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου