Προς το περιεχόμενο

lowstrung

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    50
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από lowstrung

  1. https://www.thomann.de/gr/tc_electronic_bam200.htm Ενα cabinet μικρό με 10" θέλεις κ εισαι lux!!
  2. Συγχαρητήρια και ευχαριστίες - και εδώ δημόσια - στο customer support της Νάκας Α.Ε και ειδικά στον κο. Καραμαλάκη για την αντικατάσταση ελαττωματικού προιόντος πέραν εγγυήσης. Δημ. Μεταξάς Παιανία 27/03/2019
  3. H Gibson λέει: Leave it tuned to pitch in the case during short periods of storage. If you are going to store it for extended periods, relax the string tension but leave them attached. Οι ενισχυτές σου και κατ' επέκταση τα εξαρτήματά τους αν είναι σε οικιακό περιβάλλον δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα απο την υγρασία η την μη χρήση τους. Απλά προστάτεψέ τους από την σκόνη.
  4. Καροτσάκι μεταφορών με επάνω την μπατταρία, τον inverter, τον ενισχυτή. ( Clean sinus wave inverter 12V-220V >200W, Μπαταρία 12V/20Ah - 30Ah ).. Μεγάλο το κόστος φίλε..
  5. lowstrung

    Stella Harmony H929 diy bridge

    Γειά σας, Εχει κανείς από τα μέλη κιθάρα Stella Harmony H929? Aν ναι θα ηθελα να μου πείτε τις διαστάσεις (μήκος, πλάτος , υψος) της floating γέφυρας για να κατασκευάσω η να αγοράσω παρόμοια. Ευχαριστώ, Δημήτρης
  6. Aρχισε να παίζεις πιό πολύ μπάσο καλύτερα..
  7. Ο Παύλος Αλεξιου την δεκαετία του ΄80 έπαιζε στους Speed ενα fusion group με τους Χριστ. Κροκίδη Roland synth gtr , Λεω. Αλαχαδάμη drums και τον Βαγγέλη Κανταρά fretless μπάσο. Eίχαμε με φίλο διοργανώσει καλοκαιρινή συναυλία με αυτούς και τους Blues Cargo στο Μαρμάρι της Ευβοιας το '84 (?).Παίζανε και στο "Αν" και αργότερα με τον Δ. Μούτση σε συναυλίες πανελλαδικά. Αυτά...
  8. Ακούστε και τον πρόσφατα χαμένο "δικό μας" Mick Karn με Τerry Bozzio - David Τorn, Japan και άλλους . Επαιζε πάντα με fretless Wal..
  9. H κόρη του Σωκράτη Χριστοδουλάρη που απο οτι θυμαμαι έχει θεραπευτηριο στην Θεσσαλονίκη και ειναι χειροπράκτωρ - οστεοπαθολόγος θα σου λύσει το προβλημα χωρίς φάρμακα, χάδια και εγχειρήσεις.
  10. Χμμ.. Lm386 ---> Low quiescent current drain 4mA.. 3€ -3.5€ / ώρα
  11. Fender jazz bass American Standard Fender Precision Sting Squier Precision Classic Vibe 60's Mark Bass Little MarK D.i.y. 12" cabinet with Eminence Deltalite D.i.y 12" Cabinet with B&C 12PS32 D.i.y. !5" Cabinet with Celestion B300G Bass Balls Boss Bass Distortion Boss Bass Compressor
  12. To pickguard δεν ειναι γρατζουνισμένο...αλλά η προστατευτική ζελατίνα του. Το ιδιο πίστευα και εγώ μέχρι που πρόσεξα καλύτερα στο δικό μου νεοαποκτηθέν classic vibe precision '60s. Ciao!
  13. Νίκο, μιας και ασχολείσαι με τον ήχο και εχεις λίγο χρόνο να ασχοληθείς εχω να σου προτείνω να κοιτάξεις για καμμιά μεταχ/νη κεφαλή μπάσου και να φτιάξεις εσύ την καμπινα (η τις καμπίνες) . Κάπως βέβαια ποιό επαγγελματική λύση η παραπάνω αλλά πολύ πιο ευέλικτη. Μήν δοκιμάσεις πάντως να φτιάξεις εσύ τον ενισχυτή...εκτός των άλλων αρνητικών που προανέφερες στην Ελλάδα θα δυσκολeυτείς πολύ με τα components.
  14. Δοκίμασε τον Fender Rumble 100w ηχεί όπως πρέπει να ηχεί το ηλ. μπάσσο. O Berhinger είναι ισχυρότερος αλλά με κάπως στείρο ήχο. Καλή σκέψη θαταν να βρείς κανένα μετχ/νο combo από Χ.Ε.
  15. Toν ενισχυτή σου μπορείς να τον δώσεις για επισκευή στο Rockpile (Χαρ.Τρικούπη και Σόλωνος) στον Peter έχει εναν ειδικευμένο στα μουσικά ηλεκτρονικά και ενισχυτικά.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου