Προς το περιεχόμενο

Miltos9

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    47
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Miltos9

0

Φήμη

  1. Τον θόρυβο τον κάνει ανεξάρτητα από τον αν είναι ανοιχτά το Repeat και το Intensity ή οποιοδήποτε άλλο κουμπί. Το περίεργο είναι ότι προχτές στο studio έπαιζε κανονικά. ??? Το ίδιο μου όμως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά : ενώ είχε εμφανίσει το πρόβλημα, έπαιξε μια μέρα χωρίς πρόβλημα για ένα 2ωρο και μετά τέλος. Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες με την ταινία, σε ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να βγάλω άκρη, γιατί διάφορα συμβαίνουν τελευταία και κινδυνεύω να πάρω τον τίτλο του «ακατανόμαστου»! ;D
  2. Η χροιά του είναι παρόμοια με αυτήν που βγαίνει όταν ένα ποτενσιόμετρο έχει σκόνη και κάνει "χρατς-χρουτς". Η διαφορά είναι ότι ο θόρυβος είναι συνεχής από τη στιγμή που ανοίγω το echo volume και πολύ πιο έντονος σε σημείο που δεν τολμάς να ανοίξεις το ποτενσιόμετρο.
  3. Θα το πάω, εννοείται. Απλώς, το μαγαζί μετακομίζει αυτήν την περίοδο και θα ανοίξει σε 2 εβδομάδες. Αν κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και το μηχάνημα χρειάζεται ανταλλακτικό, θα το παραγγείλω και θα γλιτώσω χρόνο ;) Thanks
  4. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα Roland Echo Chorus RE-301 που το πήρα σε πολύ καλή κατάσταση και για 2 χρόνια έπαιζε άψογα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι μόλις ανοίγω το ECHO volume κάνει έναν πολύ ενοχλητικό και συνεχή θόρυβο που νομίζεις ότι θα σκίσει τα ηχεία του ενισχυτή. Αν κλείσω το echo volume, όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά (chorus, reverb). Το πήγα για service, καθάρισαν τις κεφαλές και όταν το πήρα έπαιζε ακόμη καλύτερα από πριν. Δυστυχώς, χτες κατά τη διάρκεια του live μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα. Any help???
  5. Παρομοίως, έχω τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίζω πάνω από 10 χρόνια. Σπάνιος χαρακτήρας-μουσικός-άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ όταν ήμουν πιτσιρικάς και έψαχνα μουσικές για τις οποίες ήταν αδύνατον να βρεις υλικό στην Ελλάδα (Danny Gatton , Arlen Roth κ.ά.). Το επίπεδό του στη bluegrass κιθάρα έχει αναγνωριστεί στη γενέτειρα του είδους, οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι... Ωστόσο, είχα την τύχη να τον γνωρίσω σε περίοδο που έπαιζε πολλή ηλεκτρική κιθάρα στην οποία επίσης κεντάει! Δεν έπαψα ποτέ να τον "τσιγκλάω" να κάνει και ένα ηλεκτρικό σχήμα! Keep on pickin' Yannis!
  6. Είχα την τύχη να τον δω live πριν περίπου 10 χρόνια στην Αθήνα... Ήταν 60άρης σχεδόν και νόμιζες ότι έβλεπες μπροστά σου ένα ενθουσιώδες παιδί 18 χρόνων! Δε θα ξεχάσω ποτέ τα τελευταία του λόγια - σαν να κατάλαβε την απορία μας και ήθελε να μας δώσει την πιο απλή εξήγηση του ... γιατί είναι ακόμη έτσι : "ROCK 'N' ROLL keeps you young, people... Keep on rockin'!!!".
  7. Τσέκαρε αν θέλεις και το "Bat City" που ταιριάζει πολύ με το στυλ σας. Έχει πλήρη εξοπλισμό και τα παιδιά στο μαγαζί είναι άψογοι. Με την μπάντα που παίζω κατεβήκαμε δύο φορές για live από τη Θεσσαλονίκη και το δούλεψε με είσοδο, όμως πιθανόν να βάζει και χωρίς.
  8. Παραθέτω την πρώτη ανακοίνωση του συλλόγου: "ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ROCK ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ DECKS ΕΙΤΕ LIVE, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ EVENTS, NA ΤΖΑΜΑΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ROCK ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ,... ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..., ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ!!! ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ TA ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ: - SAHARA , EMERALD SUN, FULL HOUΖE, VELVET - ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Α.Φ.Μ. ΣΑΣ." (Ερνέστου Εμπράρ 13, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη) ΥΓ: Έχει λιγότερο από μήνα που λειτουργεί και ήδη έχουν γίνει μνημειακές βραδιές jammin' που ξεκίνησαν τελείως αυθόρμητα! Προαιρετικά φέρνετε το όργανό σας, απαραραιτήτως όμως την καλή σας διάθεση! EVERYONE IS WELCOME!!! http://www.facebook.com/groups/488317131221017/?ref=ts&fref=ts
  9. SUPER!!! Επίσης, Marco di Maggio, Joel Paterson, Kid Andersen.., Έτυχε να τους δω live (σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη!) και ζαλίστηκα! Φυσικά, σαν τον μέγα BRIAN SETZER κανείς! Τhanks, για το post, Ηλία!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου