Προς το περιεχόμενο

alexd

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    101
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Λογιστής
  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή alexd

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Aντιο σε μια φοβερη φωνη ενος μεγαλου συγκροτηματος.
  2. Τι κοινο εχει το φτερνισμα με το drum solo? Και τα δυο καταλαβαινεις ποτε ερχονται... αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να τα σταματησεις.
  3. Γενικως ειναι μεγαλο ζητημα laptop vs workstation, και ειναι αρκετοι που υποστηριζουν τα laptop γενικως, αλλα μου κανει εντυπωση που δεν εχει εμφανιστει κανενας μεχρι στιγμης! Αυτο που θα θελα να συμπληρωσω ειναι οτι με 1000 Ευρω για laptop δεν ξερω αν θα κανεις δουλεια. Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις, αλλα αφου παιζεις με μπαντες γενικως και δεν θελεις να περιοριζεσαι, υποθετω κυνηγας κατι καλο. Που σημαινει οτι και καποιο καλο laptop θα θελεις, και καποια σοβαρη εξωτερικη καρτα ηχου θα χρειαστεις σιγουρα, και το midi controller θα σε ενδιαφερει να μην ειναι τελειως πλαστικουρα και δεν θα μπορεσεις να την βγαλεις με free vst's μονο (ελπιζω να μην σκεφτεσαι να βαλεις σπασμενα). Αν ισχυουν τα παραπανω, το laptop θα σου δωσει πολλες λυσεις, αλλα το κοστος ανεβαινει οπως καταλαβαινεις. Υ.Γ. Τα παραπανω με καθε επιφυλαξη, καθως δεν δουλευω με laptop αλλα το ειχα ερευνησει ως λυση σε καποια φαση. Περιμενω και σχολια αλλων πιο σχετικων.
  4. Σε black metal σχημα που επαιζα παλια ειχε πεσει η φαεινη ιδεα να φτιαξουμε μια πενταλφα απο συρματοπλεγμα, να την τυλιξουμε με υφασμα, να την περιλουσουμε με οινοπνευμα, να την κρεμασουμε με συρμα παλι απ'το ταβανι και να την αναψουμε την ωρα του live. Οι προειδοποιησεις μου για τους κινδυνους που εγκυμονουσε το ολο εγχειρημα δεν αγγιξαν κανενα. Το αποτελεσμα ηταν να την κρεμασουμε πανω απ'τον drummer, να την αναψουμε, απ'την θερμοτητα το συρμα που κραταγε την φλεγομενη πενταλφα ανοιξε, η φλεγομενη πενταλφα επεσε στο κεφαλι του drummer, o drummer με την σειρα του την πεταξε σε μενα, εγω δεν προσεχα καν και απλα ειδα μια φλεγομενη πενταλφα να προσγειωνεται πανω στα πληκτρα μου, εντρομος εκανα κατι σπασμωδικες κινησεις με αποτελεσμα η πενταλφα μαζι με τα πληκτρα να βρεθουν στο πατωμα, την πενταλφα τρεξαμε να την πατησουμε για να σβησει και τα πληκτρα δεν ξαναεπαιξαν εκεινο το βραδυ. Ολα αυτα μπροστα σε κοσμο μην ξεχνατε. And I kid you not!
  5. Γιατι μου βγαζει Illegal download attempt?
  6. Φιλε trigga και γω ειχα ενστασεις για το ερωτηματολογιο, αλλα τεσπα ελπιζω να κανει δουλεια ο φιλος. Θα τον παραπεμψω εδω να δει και τα οσα σχολια γινουν. Thanx για την συμμετοχη dudes!
  7. Γεια χαρα! Λοιπον ο drummer μας, αφου συνειδητοποιησε οτι δεν θα γινουμε rock stars, αποφασισε να παρει επιτελους πτυχιο Εμποριας και Διαφημισης (ή οπως το αποκαλει, Σωματεμποριας και Διακινησης)... και θέλει την βοηθεια σας! Οποτε αν δεν βαριεστε, πατατε το παρακατω link και συμπληρωνετε το ερωτηματολογιο που θα βρειτε σχετικα με το ηλεκτρονικο εμποριο και τις αγορες μεσω Internet. Thanx guys and girls! http://www.surveygizmo.com/s/62264/ecommerce
  8. 50% μελωδικη γραμμη 30% ακκορντα 18% λουπα 2% ηχος ... πανω κατω
  9. Thanx Kilon. Και ηθελα να ψαξω για samples κυριως, αλλα παντα το ξεχναγα.
  10. Aν και καταλαβαινω γιατι ειναι ενοχλητικο αυτο ωρες ωρες, σκεψου οτι και τα μελη ανανεωνονται και νεα μοντελα βγαινουν, οποτε καμια φορα να ρωταμε τα ιδια πραγματα μπορει να μην ειναι και τοσο ασκοπο. Κατα τ'αλλα, οκ και μενα κατα καιρους μ'εχουν ενοχλησει συμπεριφορες - τωρα δεν θυμαμαι αν ειναι απο μελη ή gatekeepers-, αλλα το θεωρω πρακτικοτερο η παρατηρηση να γινεται εκεινη τη στιγμη, ομορφα και ωραια αν γινεται. Τωρα, αυτο κι αν ειναι θεμα που εχει συζητηθει εκτενως και δεν εχει καταληξει πουθενα -παρα μονο σε αποχωρησεις μελων χωρις λογο κατα την γνωμη μου-.
  11. Δεν ξερω αν ειναι απαραιτητα καλο το γεγονος οτι μπορουμε και εχουμε ολοι εναν υπολογιστη μπροστα μας χαρη στον Gates. Χωρις να υποτιμαω το εργο του βεβαια. Αυτος ειναι σιγουρα μαγκας που πετυχε αυτο που πετυχε.
  12. Εγω σας τα λεγαααα, δεν μ'ακουγατεεεεε!!!!! Σοβαρα ομως τωρα, ειναι τοσο γελοιοι που μπαινουν στην διαδικασια να το κλεισουν με ολες τις συνεπειες που ακολουθησαν, και δεν το φτιαχνουν καν το ρημαδι να πεις οτι κατι βγηκε απ'αυτη την ιστορια. Με προσοχη παιδια στον Λυκαβηττο!
  13. Καλα, εγω προσωπικα δεν γκαριξα κιολας, αλλα η υποψια και μονο οτι εγινε την τελευταια στιγμη,οχι για να μην θρηνησουμε θυματα αλλα για αλλη σκοπιμοτητα, εμενα με ενοχλει. Και στην τελικη δεν ειναι φαση γκρινια ως εθνικο σπορ και μονο, το timing ηταν αθλιο τελεια και παυλα. Να ναι καλα που το καναν αλλα εγω δεν θα τους πω και μπραβο που το σκεφτηκαν τωρα. Και παρεπιπτοντως, οι λοιπες συναυλιες που ακυρωθηκαν προλαβαν και μεταφερθηκαν αλλου. Κατι αδυνατον για τον Blunt. Και δεν τα λεω ολα αυτα επειδη ειχα εισητηριο, να μην παρεξηγουμαστε θεος φυλαξει!
  14. κατσε γιατι θα τρελλαθουμε...] δηλ.ισχυριζεσαι οτι η εταιρια εκανε την εξης εκπληκτικη απατη: -εφερε τον καλλιτεχνη στην Ελλαδα,πληρωνοντας του ολα τα εξοδα,ξενοδοχεια κτλ (και για αυτον και για τους συνεργατες του) -τον πλγρωσε ΧΡΥΣΟ (ο Μπλαντ παιζει στην Ευρωπη σε top billing κατηγορια οποτε η αμοιβη του θα ειναι σιγουρα υπερογκη...) -ηρθε σε συνενοηση με τον...Δημο Αθηναιων για να...κλεισει το θεατρο (παρακαμπτωντας το Φεστιβαλ Αθηνων) για να πετυχει..... -για να πετυχει αληθεια ΤΙ? :) :) :) αφου και τα λεφτα του να παρει πισω καλει τον κοσμο,και τον καλλιτεχνη θα πληρωσει,και τα εξοδα του θα πληρωσει,και λεφτα δεν θα βγαλει απο τη συναυλια,και δεν θα αποζημιωθει!! ΑΠΙΘΑΝΗ κομπινα (θυμησε μου αν μου πεις να κανουμε καμμια απατη ΜΑΖΙ να σου πω ΟΧΙ ;D ;D ;D) Δεν ισχυριστηκα κατι, αλλα αν ισχυριζομουν σιγουρα δεν θα ηταν αυτο που λες. Εξαλλου δεν παρεθεσες το σημειο που λεω οτι στο Ελλαδισταν κανενας αρμοδιος δεν ανακαλυπτει κατι αν δεν του το υποδειξει πρςτα καποιος αλλος. Τες πα, στοιχεια δεν εχω προφανως, απλα υπονοησα οτι καποιος τριτος εστειλε την αστυνομια εκει για να κανει ζημια στην διοργ. εταιρεια. Επαναλαμβανω υποψια ειναι, στοιχεια δεν εχω. Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε η ερευνα την στιγμη που στεινανε την σκηνη και οχι οποιαδηποτε μερα πιο πριν (κατα προτιμηση πριν αρχισει η συναυλιακη περιοδος).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου