Προς το περιεχόμενο

Rednose

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Rednose

0

Φήμη

  1. Αρχηκα ζητω συγγvωμη για τα greeklish. Κατα τα αλλα συμφωνω με το οτι μοιαζουν με παλια συγροτηματα μ θυμισαν ελαφρα την ενεργεια απο Electric Six αν και εχουν αρκετα vintage ηχο. Απλα ειχα ενθουσιαστει πολυ με τις φωνες των παιδιων και το ποσο groovare πολυ straight ηχος. Να κατι τετοιες φασεις λεω γιατι χαραμιζονται τετοιες μουσικες πρεπει ν γινει κατι συλογικα μεταξυ τετοιων bands η δεν ξερω τεσπα για μενα τα παιδια εχουν τον σεβασμο μου περιμενω και αλλα απο αυτους μ αρεσε 8)
  2. Παιδιά χθες ήμουν με την καθηγήτρια της κιθάρας μου k ξέρει πως ψάχνω κάτι νέο σαν ήχο και ποσο μάλλον αν είναι Έλληνες. Moυ έστειλε ένα link από Jumping Fish από ένα συγκρότημα τους λένε Straw Tone τα παιδιά Έλληνες είναι στην αρχή νόμιζα ότι είναι τίποτα ’Aγγλοι η Ολλανδοί άκουσα k στο you tube κάτι δικά τους νταξ ασυνήθιστο και πολύ δικό τους style και πολύ θεατρικό δηλαδή όταν ακούς λες είναι Straw Tone. Ανεβάζω την βιογραφία τους και τα link για η ανταλλάξουμε αν θέλετε απόψεις αλλα και στείλετε k εσείς ό,τι ξέρετε. Εδώ είναι τα link τους που βρήκα μέσω Jumping Fish. Γενικά έχει αρκετές μπάντες αυτό το site αν θέλετε δείτε εγώ ως τώρα μονο το myspace και το facebook ήξερα. Facebook Profile:https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002911292636 Facebook Page:https://www.facebook.com/#!/pages/Straw-Tone/231779173522448 Youtube Channel:http://www.youtube.com/user/StrawTone Jumping Fish:http://www.jumpingfish.gr/StrawTone/page4#comments edit (ndnikola): δεν γράφουμε greeklish.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου