Προς το περιεχόμενο

Stylianos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    76
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Μουσικός
  • Τόπος
    Μακριά

Συμμετοχή Stylianos

2

Φήμη

  1. Τίποτα στραβά νομίζω. Εγώ προσωπικά αν βρισκόμουν στην θέση του θα έπαιζα 3 φορές χειρότερα και με 10 φορές περισσότερη κίνηση και νεύρα. Έχουν τόσο κοινό, "ζούνε το όνειρο" όπως λένε και ποιος ξέρει και τι έχουν πάρει πριν βγουν. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί υπάρχει η υπόνοια του "προσποιούμαι την ώρα που παίζω". Εγώ το βρίσκω πολύ λογικό βάση των εμπειριών σε λάιβ που έχω να κουνιέται έτσι κι πολύ παραπάνω. Τώρα όσον αφορά το σόλο, σαφώς έχουνε παιχτεί και παίζονται πιο ωραία, αλλά αυτό το "ωραίο" είναι άκρως υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ καλό. Δεδομένου της διάρκειάς του και της όλης ροκ αυτεσχεδιαστικής φάσης δηλαδή. Εν τέλη πάντως τέτοιες συγκρίσεις με άλλες μπάντες και συζητήσεις περί κόπιας και διαφόρων τέτοιων πραγμάτων μού φαίνονται σαν τις περίεργες λογομαχίες που είχαμε στο σχολείο που συγκρίναμε 3 διαφορετικά πράγματα και βγάζαμε σωστό κάτι 4ο. Συγκρίνουμε τώρα εποχές πριν 30-40 χρόνια με το σήμερα. Το τώρα λέει πως είναι οι Greta Van Fleet και παίζουνε ροκ. Το αν θα προχωρήσουν σε κάτι άλλο και θα γίνουν το next big thing με "κομματάρες" θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πολλές μεγάλες μπάντες του τότε αν έβγαιναν τώρα μπορεί να μην έβγαιναν ποτέ στην επιφάνεια και νομίζω δεν είμαι υπερβολικός.
  2. Καλησπέρα στην κοινότητα. Είμαστε ένα σχήμα όπως λέει και ο τίτλος, μία main φωνή, δύο ηλεκτροακουστικές κιθάρες, όπου ο ένας κάνει και φωνητικά. Έχουμε ένα budget γύρω στα 1500€ ταβάνι, παίζουμε σε μαγαζιά με έτοιμο ήχο, αλλά θέλουμε σιγά σιγά την ανεξαρτησία μας, και έτσι σκεφτόμεθα αγορές δικού μας πλέον pa. Χαζεύοντας λοιπόν στον μπαρμπαΘύμιο πέτυχα το εξής πακετάκι: https://www.thomann.de/gr/thomann_band_bundle_m.htm Αξίζει άραγες ; Από εξοπλισμό γενικότερα δεν ήμεθα και πολύ σχετικοί οπότε θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να προτείνει κάτι σε αυτά τα χρήματα, κάποια καθοδήγηση ως προς το τι θα πρέπει να χρειαστούμε, τι ξεχνάω να αναφέρω και τα σχετικά ή να εκφράσει άποψη για το παραπάνω πακέτο. Να ενημερώσω πως δεν ενδιαφερόμαστε για αρένες φυσικά, αλλά για μαγαζιά που βάζουνε μέσα βία 100, άντε 120 άτομα, και σε χώρους ξενοδοχείων αντίστοιχους.
  3. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας παιδιά, δυστυχώς είμαι στην Κρήτη και δυνατότητα να δοκιμάσω την εν λόγω κιθάρα δεν έχω. Ως προς το θέμα αγοράς βέβαια, απλώς ψάχνομαι. Πέρα από αυτήν, είμαι μεταξύ μίας Fender Deluxe '72 (με τους Wide Range μαγνήτες δλδ) κ' ενός μοντέλου μίας εταιρείας σχετικά καινούργιας στο χώρο, τις Chapman κιθάρες, που τις παρακολουθώ από την έναρξή τους, και θα βγάλουν ένα signature μοντέλο ενός κιθαρίστα, του Rabea Massaad, ο οποίος βέβαια δεν είναι γνωστός περαιτέρω, αλλά ο ήχος που βγάζει το prototype του μοντέλου που θα βγάλει, είναι, αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα από τους καλύτερους ήχους που έχω ακούσει. Βέβαια είναι πάνω σε Victory Amps και με strymon πεταλάκια. Ένιγουεης, οφ τόπικ.... :D
  4. Καλησπέρα παιδιά ! Άρχισα να ψάχνομαι με τις PRS (μόνο ιντερνετικά δυστυχώς) και γλυκοκοιτάω αυτή. PRS SE Custom 24 2017 Whale Blue Έχει παίξει κανείς σας αυτήν την σειρά ; Ή έστω παλαιότερες ; Ψάχνοντας λίγο στο forum δεν βρήκα κάτι.
  5. Καλησπέρα παιδιά ! Ακούω αυτό τον τελευταίο καιρό Και αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο VST free και μη, που να αναπαράγει όσο πιο πολύ γίνετε τον ήχο από τα πλήκτρα του "μπασίστα" . Τα φώτα σας, αν γνωρίζετε :) Αυτό δηλαδή που φαίνεται στο 1:13 , 2:13 κτλ.
  6. Φυσικά, εάν έχεις ένα σχήμα να κουρδίσεις το όργανο όπως πρέπει. Απλώς επειδή με πιάνει να παίξω κομμάτια σε άλλα κουρδίσματα δεν θέλω και δεν υπάρχει και η δυνατότητα να κουρδίσω αλλιώς. Το θέλω για χρήση στο σπίτι. Αν όπως είπες η καθυστέρηση είναι αμελητέα τότε λογικά θα προβώ σε αγορά σύντομα. Θα ήθελα βέβαια κι άλλες απόψεις. Στην τελική όμως δεν σε ενοχλεί καθόλου όταν παίζεις, έτσι ?
  7. Καλησπέρα παίδες ! Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το εν λόγω πεταλάκι για κατέβασμα του κουρδίσματος. Θα ήθελα μια γνώμη εάν το έχει παίξει ή το έχει κανείς. Ο ήχος της κιθάρας το ξέρω ότι δεν θα είναι σαν ένα κανονικό drop tuned όργανο. Αυτό που με ενδιαφέρει πολύ είναι το latency. Στα βίντεα στο Youtube φαίνεται μηδαμινό, όμως δεν έχω βρει κανένα βίντεο που να μην είναι review και να έχει κάνει κάποιος ένα cover για να ρωτήσω για latency ένα χρήστη και όχι έναν reviewer. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας με διαφωτίσει. ;)
  8. Stylianos

    Old News

    Ωραίο κομματάκι ! :D
  9. Ωπ, θενκς φίλε για την απάντηση ! Και κάτι τελευταίο, το κούρδισμα σου ? Θενκς και πάλι. BTW ο laney με ένα κανάλι δεν είναι ; Πως "αλλάζεις κανάλια" τότε ;
  10. Μμ, δεν σκέφτηκα να επικοινωνήσω μαζί του κατευθείαν.
  11. Καλησπέρα κόσμε, Τις τελευταίες μέρες έχω κολλήσει με τους Universe για άλλη μια φορά ! :) Αναρωτιόμουν λοιπόν τι χρησιμοποιεί ο κιθάρμαν τους , και είναι ακούγεται τόσο... ΤΟΣΟ ! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση ;) Επειδή τους έχω δει 2-3 φορές live είδα από μακριά ότι κουβαλούσε μια πεταλιέρα διαστημόπλοιο αλλά δεν βρίσκω ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα και λογικό μου φαίνεται. Και πέρα από τα πετάλια, τα ενισχυτοκαμπινοδιάφορα του :) . Μήπως μπορεί κανείς να με διαφωτίσει ? :D
  12. Καλησπερα παιδια! Πριν σχεδον 2 χρονια νομιζω, αγορασα εναν valvestate 8040, με ενα αναβαθμισμενο ηχειο το οποιο οπως αναγραφει πισω ειναι ενα Fane Specialist PA 100w. Πριν λιγο ομως αναρωτηθηκα ποσο μπορει να κανει αυτο το ηχειο τωρα και γενικοτερα να ψαχτω να δω τι "εχω". Δυστυχως ομως δεν βρηκα πληροφοριες ουτε αγγελιες εδω στο νοιζ ή σε ξενα sites, και ειπα μηπως μπορει καποιος απο εδω να με βοηθησει.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου