Προς το περιεχόμενο

rage

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    41
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή rage

0

Φήμη

  1. Τι συμβαινει με το συγκεκριμενο? Ακομη να κυκλοφορησει κανονικα? Στο G66 ακομη να εμαφνιστει!
  2. To θεμα απαιτησεων ειναι ως εξης... αφου τοσα μπορω να δωσω τωρα θελω οτι καλυτερο μπορω να παρω. Θα στειλω ενα mail και βλεπουμε. Δε ξερω και πως μπορει να γινει η αγορα με τα Capital C. Ευχαριστω!
  3. Αυτο Ελλαδα το φερνει κανενας? Kαι γενικα προϊοντα της Fractal. Ειμαι σε αναζητηση rack η pedal board. Για κεφαλη ουτε λογος μιας και χωρος στο σπιτι δεν υπαρχει, ουτε καν δυνατοτητα για εντασεις!!! Παιζω χρονια με ενα pod 2.0 και ακουστικα αλλα πλεον θα ηθελα να αναβαθμιστω λιγο. Κοιταω και το helix αλλα απο αυτα που διαβαζω...
  4. Εχει ερθει Ελλαδα αυτο? Το εχει ακουσει κανεις εκτoς απο youtube?
  5. Μονο Κελεσιδης στη Λαρισα παιδες! :)
  6. rage

    Iced earth - When the night falls cover

    Σ'ωραιος. Χαιρομαι που εχετε καλη παρεα και κανετε τη πλακα σας περνοντας καλα και ευχαριστα.
  7. rage

    Iced earth - When the night falls cover

    Καλημερα. Ωραιος Αρη. Μπραβο και στο φιλο που εκανε την ηχογραφιση. Ο φιλος σου απο λαρισα ειμαι με την ιδια διασκευη. :)
  8. Thx φιλε... Lag - The Beast Στις αγγελειες εδω τη βρηκα πριν 5-6 μηνες και την πηρα αμεσως μιας και ειχα το ειχα αφησει το σπορ για πολυ καιρο.
  9. Πρωτη αποπειρα να με φιλμαρω...με κατεβαλε το αγχος της καμερας. :P
  10. Μιας και εψαξα ολους τους δισκους των Poets Of The Fall μπορω να πω πως αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι τους. Εγω απο το game στο xbox τους εμαθα. :)
  11. Μπραβο στο τυπο που ποσταρε το φαρεναϊτ... Aπο το game αυτο εμαθα τους theory of a dead man. Πολυ καλο game αν δεν εχει μπει εδω με τρομερο soundtrack και φοβερο γκρουπ...
  12. Ευχαριστω Captain. Θα τα δοκιμασω αυτα...αν δε δουλεψει κατι δε με βλεπω να προχωραω στην αγορα του. Η διεχειρηση του rack σιγουρα ειναι πολυ πιο ευκολη απο το interface του στα pro tools αλλα και απο το ιδιο το rack καταφερα να φτιαξω ηχο στα γουστα μου.
  13. Καλησπερα. Εφτασε στα χερια μου ενα 11R για αγορα χωρις τα pro tools δυστοιχως. Το εγκατεστησα στο PC και χρησιμοποιοντας το και σαν καρτα ηχου προσπαθησα να κανω μια εγγραφη στο Nuendo ΜΕΣΩ USB για να δω τη διαφορα σε σχεση με το POD 2.0 Το προβλημα ειναι το εξης... Tο DAW αναγνωριζει το 11r κανoνικα (6 ms latency). Ηχο ακουω και βλεπω και σημα στο DAW. Αυτο που ηχογραφειται ομως ειναι μονο ο DRY ηχος της κιθαρας και απιστευτα χαμηλα σε ενταση. Στο playback σχεδον δεν ακουγεται. Υπαρχει μια πολυ μικρη κυματομορφη. Διαβασα στα φορα της αβιντ για κακες παρτιδες καλωδιων USB και επισης δοκημασα αλλαγες στα output του 11r. Aλλα και παλι τπτ. Στο manual και στα FAQ επισης δεν βρηκα καποια λυση. :( Καθολη τη διαρκεια δοκιμων να επισημανω πως δεν ειχα συνδεμενα τα output απο το rack προς τα μονιτορ (δεν ειχα τα καταλληλα xlr) και ακουγα απο τα ακουστικα. Αν μπορει καποιος κατοχος να βοηθησει θα ειμαι υποχρεος. Ευχαριστω.
  14. Με ενα μεταχειρισμενο POD 2 θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου