Προς το περιεχόμενο

korg_gr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή korg_gr

0

Φήμη

  1. E.... Νομιζω πως δεν διαβασε καλα ο φιλος τον τιτλο του θεματος..Ειπα πως διαθετω γυρω στα 400 ευρω για ενα πι σι κ οχι 900 ευρω για εναν επεξεργαστη..Τελος παντων επειδη εχω καταληξει οτι χρειαζομαι τελικα μονο CPU-RAM-MOTHRBOARD-ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ και ενα κουτι καινουργιο ετσι για να φανει οτι εκανα κατι καινουργιο στον υπολογιστη. :P Εγω νομιζω πως αυτος ο επεξεργαστης http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-2400-s1155-3-10GHz-6MB-BX80623I5240C.htm ειναι αρκετος... αν κ εχασα μια πολυ καλη ευκαιρια ενα τελευταιο κομματι στο πλαισιο i5 στα 2.9 ghz με 105 ευρω... Αυτη η μητρικη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68P-DS3-s-1155-Z68-DDR3-HDMI-GA-Z68P-DS3.htm Αυτο το τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-eXtreme-Power-Plus-500W-PSU-RS-500-PCAP-A3.htm τωρα για μνημες.... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-2GB-Dimm-1333MHz-Bulk-edition-JM1333KLN-2G-BULK.htm Να σας πω οτι ολα αυτα τα διαλεξα αναμεσα απο τις προτασεις των φιλων που με βοηθησανε και παντα με το κριτηριο τα ΕΥΡΩ εχω εναν ενδυασμο για τις μνημες!! Πως βλεπετε την επιλογη ειναι καλη???Σκληρο δισκο καρτα γραφικων οπτικα μεσα κτλπ τα κραταω απλα ενα κουτι πιο πολυ για να ειναι πιο καλο απο το δικο μου οσον αφορα την ψυξη,κ ανεμιστηρακια αν χρειαστω..Κ φθηνοτερα να μου βγαιναν ακομα καλυτερα αν σκεφτεις οτι εχασα την ευκαιρια εκεινη κ θα επεφτα 80 ευρω κατω.. >:( >:(
  2. Φιλε haris δεν εχω κανει ακομα την αγορα διοτι μου προεκυψε κατι κ δεν εχω τη δυνατοτητα ακομα.Η σελιδα που μου προτεινες δε βλεπω να εχει κ τεραστια διαφορα απο το πλαισιο..Θα πρεπει να ξερεις οτι ειμαι διπλα σε ενα καταστημα ΠΛΑΙΣΙΟ κ αυτο σημαινει οτι η αγορα θα ειναι αμεση κ πιο ευκολη απο το να παραγγειλω απο ιντερνετ και φυσικα σε περιπτωση που θα πρεπει να τα στειλω με εγγυηση ειμαι διπλα αυτο πιο πολυ με εκανε να ψαχτω απο πλαισιο..Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και οτι αλλο εχεις να μου πεις-προτεινεις ειμαι ανοιχτος γιατι μπορει κ να εχω αδικο!
  3. Σας ευχαριστω παιδια ολους σας για την πολυτιμη βοηθεια σας θα ακολουθησω μαλλον πανω κατω τις ιδεες του manosx και θα σας πω τα αποτελεσματα μολις τον παραλαβω!!!Σας ευχαριστω κ παλι!!!
  4. OK για να κλεισει το θεμα κ για να μην επεκταθουν οι αψιμαχιες μπορειτε τλκ να μου πειτε ΤΙ να παω να αγορασω αυριο κιολας???Δηλαδη απ οτι καταλαβα χρειαζομαι μητρικη κ τροφοδοτικο (διοτι ειναι χαλασμενα)CPU k RAM.Φανταζομαι οτι θα ηταν καλα να παρω κ ενα καινουργιο κουτι με καλυτερο αερισμο κτλπ αφου γλυτωνω τα αλλα, πεφτει κ το κοστος,οποτε μπορω να δωσω 40-50 για ενα κουτι.. ;D Και κατι ακομα αυτα μπορω να τα κανω στο πλαισιο?Δηλαδη αν τους παω το κουτι μου κ τους πω κραταμε τα παλια κ μου βαζετε καινουργιο τροφοδοτικο, μητρικη ,cpu ,ram σε ενα καινουργιο κουτι?Θα επιβαρυνθω επιπλεον?
  5. Δηλάδη ο σκληρος μου δε μπορει να μεινει ? Πρεπει να παρω οπωσδηποτε καινουργιο? Ειναι καλυτερα να βαλω 6πυρηνο η να παω σε κατι ι5?Αν μπορεις να μου πεις τι μπορω να κρατησω απο το παλιο γενικα θα με διευκολυνες γιατι εαν μπορεσω να εκμεταλλευτω καποια απο τα παλια μου κ κατεβει ακομα το κοστος ειναι ακομα καλυτερα!
  6. Λοιπον παιδια!Μολις πηρα πισω το παλιο μου μηχανημα και ειμαι χαρουμενος γιατι ο σκληρος ειναι SATA ;D ;D σας παραθετω τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου λοιπον! MB: MSI 945P NEO3-F CPU Intel Pentium Dual Core E2160 1.8 GHz 1MB L2 Cache 800MHz FSB RAM: 2048MB DDRII HDD: 400GB SATAII 16M SAMSUNG ODD:DVD-RW DL/DF VGA: GF 8600GT 256MB PCI DDR3 Dual DVI+TV Out/HDTV Ready GbE LAN10/100/1000M Sound 8-oh HD(int.) Aυτα οπως ειναι γραμμενα κατω απο το κουτι...φιλοι περιμενω με ανυπομονεσια τα φωτα σας !!!
  7. Οποτε ανεβαινει το κοστος αρκετα..ελπιζω να μπορω να βαλω τον παλιο μου σκληρο(αν καταλαβα καλα πρεπει να ειναι SATA σωστα?) Δηλαδη αν ΔΕΝ μπορεσω να χρησιμοποιησω το σκληρο μου την εκατσα...? Νομιζω ομως οτι η καλυτερη δουλεια που εχω να κανω ειναι να παρω το χαλασμενο μου pc να δω τι μπορω να κρατησω και να βαλω καποια απο τα πραγματα που μου γραψατε.Δηλαδη εαν μπορεσω να κρατησω το κουτι , το σκληρο , την καρτα γραφ. , ψυκτρες κτλπ θα πεσει αρκετα το κοστολογιο.. ΦΦΦΦΦΦ...κουραστηκα 8) δε ξερω τι να κανω..
  8. Ενταξει παιδια εχω παθει σοκ απο την αμεση ανταποκριση σας και ειδικα απο το χρονο που εχετε διαθεσει δηλαδη να μπειτε να ψαξετε, να διαβασετε, να συγκρινετε..παιδια σας υπερ ευχαριστω! Φιλε messalion δυστηχως δεν ξερω αν ειναι sata η οχι γενικα δεν εχω ιδεα τι εχω μεσα στο κουτι μου :-[ τρατζικ ε?Αν ειναι απαραιτητο για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη μπορω να ρωτησω να μαθω απο τον μαστορα(δηλαδη να τον πω να ανοιξει και να δει τι εχει μεσα)μηπως και υπαρχει καποια πιθανοτητα να γλυτωσουμε κατι(π.χ σκληρο δισκο η οτιδηποτε αλλο). Ερωτηση:αυτα τα pc που εχετε προτεινει γυρω στα 410Ε ειναι χωρις σκληρο?Γιατι αν ειναι ολοκληρωμενα δηλαδη ετοιμα να δουλεψουν νομιζω πως ειναι καλη τιμη και ειναι κ καλο το μηχανημα. Παρακληση:Αν μπορειτε τελικα να μου φτιαξετε ενα τελικο pc δηλαδη ποιο τροφοδοτικο τι μνημες κτλπ,γιατι βλεπω οτι εχετε διαφορετικες γνωμες για να παω να το παραγγειλω! Σας ευχαριστω κ παλι για τη βοηθεια ολους σας!!!
  9. 1.Ευχαριστω για τις συμβουλες 2.Το link ειναι απο μεταχειρισμενα διαφορα πραγματα και ειναι απο ιδιωτη δηλαδη θα ερθω σε επαφη μαζι του προτου παρω την αποφαση να το αγορασω. 3.Αυτο που μου ειπες για να παρω μια μητρικη ειναι καπως δυσκολο διοτι ο υπολογιστης μου ειναι καπως παλιος και υπαρχει προβλημα στο να βαλω καινουργια μητρικη γιατι θα θελει αλλαγη μετα κ μνημες κ αλλα για να ειναι συμβατα(παντα με τα λεγομενα του μαστορα που το πηγα).Γι αυτο ειπα να παω σε αλλο υπολογιστη. Σ ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου και ελπιζω αυτη τη φορα να διατυπωσα σωστα το κειμενο ;D
  10. Γεια σας !!!εχω παθει το εξης..ο η/υ μου βαρεσε μητρικη κ τροφοδοτικο και η αποκατασταση της βλαβης θα κοστισει απο 150 κ πανω..ειπα λοιπον μηπως μπορω να παρω κατι καινουργιο η μεταχειρησμενο απλα θα πρεπει να ειναι φθηνο..εως 400ευρω..ο υπολογιστης θα μου χρειαστει γιατι θελω να ασχοληθω με το cubase ιντερνετ υποθετω πως δε θα χρειαστει να μπει διοτι εχω λαπτοπ..θα σας παρακαλουσα να μου δωσετε τα φωτα σας γιατι ειμαι λιγο εως κ πολυ ασχετος απ αυτα ;D ειδα 2 μεταχειρισμενα υποθετω στη χρυση ευκαιρια κ σας τα παραθετω παρακατω http://www.xe.gr/computers/desktop,asus%7Cad-11129643.html και http://www.xe.gr/computers/desktop,asus%7Cad-8730276.html πειτε γνωμες..σας ευχαριστω..! Α!Ξεχασα να σας πω οτι οθονη πληκτρολογιο ποντικι κτλπ εχω απο τον προηγουμενο υπολογιστη οποτε δε θα χρειαστει κ εχω κ καρτα ηχου AUDIGY4...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου