Προς το περιεχόμενο

kbasilis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.415
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Follower

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Υπάλληλος
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kbasilis

Noizholic

Noizholic (4/4)

43

Φήμη

  1. Μηχανή εννοούμε το όλο σύστημα(το ξυράφι )πλην της λεπίδας. Αν πατήσεις στο Google ξυριστική μηχανή ασφαλείας θα σου βγάλει αυτό το αποτέλεσμα.
  2. Είναι θέμα συνήθειας,στην αρχή έτσι ήμουν και εγώ αλλά βρέθηκε λύση. Κάτω από τη μύτη αν θέλεις δοκίμασε με το χέρι που δεν κρατάς τη μηχανή να τραβήξεις λίγο στα πλάγια το ρουθούνι και πάλι πλάγια η κίνηση του ξυραφιού. Τώρα για το πιγούνι αν μπορείς να το τραβήξεις σε πιο flat σημείο του προσώπου σου και όσο μπορείς με το άλλο χέρι να κρατάς μια σχετική κόντρα όπως κάνουν με τις φαλτσέτες, βοηθάει. Τέλος όπως σου είπαν τα παιδιά μην πατάς τη μηχανή,αν δεν στα παίρνει βαθιά πρέπει να πας σε πιο επιθετική. Ο λόγος που πήρα τη συγκεκριμένη ήταν ότι είναι ρυθμιζόμενη οπότε μου λύνει κατά πολύ τα χέρια.
  3. Μόλις πάτησα μια ξούρα με την Rockwell στο 5 επίπεδο και feather λεπίδα,το σαπούνι κλασσικά chella. Νομίζω πως με την super thin γλυστράει πιο καλά λόγο του ότι κόβει και δεν κολλάει. Γένια μιας εβδομάδας και στις δύο περιπτώσεις.
  4. Για κάτι πιο στα γρήγορα μου αρέσει ένα gel της Gillette που γίνεται με τη χρήση αφρός . Έχω ακούσει περιπτώσεις μαρέγκα από σαπούνι χεριών και λόγο της γλυκερίνης να γλυστράει καλά.
  5. Μιας και το έφερε η κουβέντα είπα να βάλω την Rockwell στο επίπεδο 6. Γένια μιας εβδομάδας με λεπίδα super thin ή οποία είχε μία χρήση από προηγούμενη φορά. Τα πήρε σαν να μην υπήρχαν. Απλά στα επόμενα χέρια έμεινα στο επίπεδο 6 . Αυτό που κατάλαβα είναι ότι λόγο του ότι είναι πάρα πολύ εκτεθειμένη η λεπίδα κόβει πιο καλά και μπορώ να πω πως γλυστράει πολύ ωραία στο δέρμα. Βασική προϋπόθεση είναι να μην υπάρχει βιασύνη γιατί το επίπεδο 6 δεν συγχωρεί λάθη.
  6. +1 Τις έχω μετά την πρώτη τριάδα. Για τις πράσινες (Gillette)έχω ακούσει και από αλλού πολύ καλά λόγια και είναι υποψήφιες για δοκιμή.
  7. Καλά σίγουρα ότι ταιριάζει στον καθένα. Όπως είπα στο προηγούμενο μήνυμα εμένα μου έκατσε πολύ καλά η super thin αλλά δοκιμάζω ακόμα για να είμαι πιο σίγουρος για την επιλογή μου.
  8. Καλορίζικη και καλές ξούρες.Έχω την παρόμοια η οποία δεν είναι Stainless steel. Με cella σαπούνι και στην 4 σκάλα επίσης μπορώ να πω ότι τα πιο καλά ξυρίσματα τα είχα με feather πιο καλά μου έκατσαν οι kai αλλά στο top έχω τις Gillette super thin . Οι super thin μου φαίνονται πολύ κοφτερές όπως οι feather με τις kai αλλά πιο φιλικές με το δέρμα. Πιστεύω πως πρέπει να τις δώσει κανείς από μια ευκαιρία.
  9. Οι permasharp δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κάτσανε καλά τα ριμάδια. Οι shark τι λεπίδες είναι; Απ'όσο είδα γράφουν super stainless.
  10. Για το arko δεν γνωρίζω αλλά το cella είναι πολύ καλό και πολύ καλή τιμή. Το επόμενο που σκοπεύω να δοκιμάσω είναι το pedro fiasco της Ariana -Evans έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Η τιμή είναι πιο τσιμπιμένη από το cella.
  11. Έτσι ακριβώς! Μου είχε τύχει μια περίπτωση ένας φίλος από τα παλιά που ξαφνικά "χαλάσανε" οι μαγνήτες και πως θέλουν αλλαγή. Μέτρησα αντίσταση με το πολύμετρο πρώτα έναν έναν μαγνήτη και όλα οκ. Μετά στον επιλογέα πάλι η ίδια,μέχρι το input του volume pot ίδια ωμική αντίσταση . Τέλος το πρόβλημα λύθηκε με σπρέι επαφών στο volume pot.
  12. Αφού το έχεις το πετάλι στα χέρια σου πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά,να δοκίμαζες αυτό για τις "ψιλές";
  13. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί τον έχω αδυναμία τον συγκεκριμένο ενισχυτή;
  14. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έχω την εντύπωση πως το KG guitar έχει συνεργασία με τέτοιους μάστορες. Τα μαγαζιά βρίσκονται στη πλατεία Ναυαρίνου το ένα και το άλλο στη Νεάπολη πάνω στη Βενιζέλου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου