Προς το περιεχόμενο

Θάνος ο Ελλην

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Θάνος ο Ελλην

0

Φήμη

  1. τα live τους ειναι αδιάφορα πλέον. δε λέω, ο Josh ειναι καλός, αλλα όταν βγει ΑΠ το στούντιο, χαλάει. live δε λεει πολλά. το νέο άλμπουμ έχει πολυ καλα τραγούδια, αλλα ειναι σαν να ζουν synth και όχι κιθάρα.
  2. γεια χαρά σε όλους. ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο άλμπουμ των peppers? ήταν καλή η αλλαγή του frusciante με τον klinghoffer? εγώ θα' λεγα πως δεν αξίζει με τίποτα ο τελευταίος όσο τον πρώτο, αλλά η νέα δουλειά τους είναι άκρως ενδιαφέρουσα.
  3. γεια χαρά σε όλους. θα ήθελα ένα σχετικά φτηνό wah για hendrix και frusciante. ακούω τισ προτάσεις σας.
  4. κι εγω είχα τις αντιρρήσεις μου, αλλα σκέφτηκα το εκστασιασμένο κοινό στο τέλος και τις ξέχασα
  5. δεν είναι αυτο το θέμα αλλα ναι. καμία ιδέα; επίσης, λέω καλα φολκ σε στιλ ελιοτ σμιθ και Τζαστιν βερνον
  6. . η καθηγήτρια είχε πει πως οι maiden είναι αταλαντοι και κνς δε θα τους ξέρει σε λίγα χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις. πάντως εγω έχω ιδανική χροιά για Σιδηρόπουλο άσιμο και αλλα τέτοια. για όσους δεν κατάλαβαν το όλο event μαζέυεται όλο το Γυμνάσιο στο θέατρο, λέμε ένα Πατερ Ημών και μετα κάποιος παίζει μουσική. τώρα αυτός είμαι εγω
  7. μου πε η καθηγήτρια να παίξω κάτι στη σχολική προσευχή την Παρασκευή μπροστά από 360(χοντρικά) άτομα. όπως καταλαβαίνετε έχω ξεμείνει από ιδέες για το τι να παίξω. ΟΠΟΤΕ, θέλω κάτι σε ελληνικό κατά προτίμηση, αλλά και ξένο δε πειράζει, που να είναι γνωστό. κάτι σε στυλ Σιδηρόπουλου ή Άσιμου. να μπορεί να εκτελεστεί με μια κιθάρα και φωνή.
  8. εσύ θα μου το πρότεινες? ή δεν αξίζει?
  9. Παιδιά, ψάχνω το Ibanez wah WH-10. Αυτό του frusciante. Έχω ψάξει παντού. Δεν βρίσκω τίποτα. Αν κανείς ξέρει που πωλείται, θα το εκτιμούσα να μου πει. Edit by Alchemist: το post ξαναγράφτηκε στα ελληνικά. Παρακαλώ όχι greeklish στο εξής, απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου