Προς το περιεχόμενο

skouter

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    148
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    ΜΟΥΣΙΚΟΣ
  • Τόπος
    ΑΘΗΝΑ

Συμμετοχή skouter

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα...Σύμφωνα με τις οδηγιες του υπουργείου προς το παρών οι μουσουργοι,εκτελεστες μουσικων εργων απο πρωτη ιουλιου θα υπαγονται σε μειωμενο φπα 11%.Αυτό ανα πασα στιγμη μπορει να αλλάξει...!!Οδηγίες σχετικα με το ΤΕΒΕ δέν υπαρχουν ακομα!
  2. Ναι το διαβασα οτι αυτο εκανες,αυτο που σου λεω ειναι να ριξεις και μια ματια στα KRK8... ;)
  3. Φιλε μου εγω θα σου ελεγα να παρεις μερικα απο τα αγαπημενα σου cd.Πραγματα που εχεις ακουσει σε διαφορα ηχοσυστηματα και να πας στο Νακα να ακουσεις τα HS80M αλλα και τα KRK8.Ειναι στην ιδια τιμη..Παντως αποτι εχω διαβασει τα HS80M δεν εχουν την ανταποκριση που περιμενε η YAMAHA σε πωλησεις ??? ??? ;).
  4. Χεχεχεχε...Τιποτα αλλο δεν εχω να πω...
  5. Αλεκος Αραπης=Απροσαρμοστοι,Κριστυ Στασινοπουλου,Νικος Πορτοκαλογλου...Δισκογραφικα εχει παιξει με πολλους αλλους απλα με τους πρωτους επαιζε και στα live.
  6. nord wave=180mb user samples.. Απλα η clavia περασε στο επομενο σταδιο..ελεγχος ψηφιακων γεννητριων με samples.. Οτι εκανε η roland με το v-synth απλα πιο εξελιγμενο και με πολυ μεγαλυτερη μνημη.. Δεν εχω παιξει με το wave αλλα θεωροντας οτι εχει τον ηχο του 3 συν τις sampling δυνατοτητες μαλλον ειναι ενα βημα μπροστα απο το ti.Γνωμη μου...
  7. Παιδια σορρυ που αργησα να απαντησω.Δυστυχως δεν ξερω μετα απο ποιο σειριακο διορθωθηκε το προβλημα με το ρευμα γιατι και το δικο μου το πουλησα αλλα και ο γνωστος μου το δικο του..Εψαξα στο νετ αλλα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο θεμα..Αν βρω κατι θα κανω αμεσως ενα post. Τωρα οσο για virus και nord και τα δυο ρε παιδια ειναι απο τα καλυτερα va που κυκλοφορουνε..Το τι κανει στον καθενα ειναι υποκειμενικο..Δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε... Υ.Γ Δεν ξερω αν το Lead3 σταματησε λογω wave(μου φαινεται λιγο δυσκολο 3 χρονια πριν) παντως οι πωλησεις ηταν πολυ πολυ λιγοτερες απο τις αναμενομενες.
  8. Εχεις απολυτο δικιο.Ειχα το nord lead3 και οποτε η ταση επεφτε κατω απο τα 210v/a το μηχανημα παλαβωνε.Εκανε μονο του restart και η ηχοι φιλτραριζοντουσαν απο μονοι τους(λειτουργουσε με AI...χαχαχαχα). Ενω σε στουντιο και στο σπιτι που ειχα σταθεροποιητη ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα.Οταν λοιπον το πηγα στην clavia μου ειπαν οτι αυτο ητανε απολυτα φυσιολογικο και οτι θα επρεπε να κουβαλαω σταθεροποιητη στα live.Σε εκεινο το σημειο λοιπον με πιασανε τα γελια και το πουλησα την επομενη μερα...Ενα ψηφιακο μηχανημα των 2000ευρω να εχει τετοια προβληματα.Ενας φιλος μου ειπε οτι απο καποιο σειριακο αριθμο και μετα διορθωθηκε το προβλημα. Καταπληκτικο μηχανημα γενικα αλλα αυτο το προβλημα το θεωρησα απαραδεκτο σε αντιθεση με την clavia που το θεωρησανε απολυτα φυσιολογικο..... ;) ;)
  9. Το manual περιγράφει ξεκάθαρα τη διαδικασία αλλαγής RAM και HD. Κάτι που αναγράφεται στο user manual δεν ακυρώνει την εγγύηση. 210-9010018 rainbow...Οποιαδηποτε αλλαγη κανεις εκτος εξουσιοδοτημενου service, σε περιπτωση βλαβης η οποια εχει προκληθει απο αυτη την αλλαγη η εγγυηση ακυρωνεται. ;D ;D
  10. 1.104.81 + φάπα = 1314 Euro + 2 x http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977923&product=1024523 με 70 .. Και έχεις ένα super macbook διπύρηνο, με 2GB μνήμη, dvdr etc με 1400- Δεν είναι λίγα αλλά όχι και πολλά. Έχουν πέσει αρκετά τα mac πιστεύω. Η μοναδική διαφορά με τον φθηνότερο macbooc pro που παίζει στα 2.000 ειναι: a. 15" αντί 13" b. Κάρτα γραφικών. Δεν αξίζουν +600 τα 2 παραπάνω κατα την γνώμη μου. Συμφωνω σε oλα,απλα πειραζοντας τον mac βαζοντας εσυ τις μνημες χανεις την εγγυηση, και αντε μετα βρες ακρη με την rainbow.................!!!! Εγω προσωπικα θα τα εκανα γιατι πιστευω οτι με 400ευρω διαφορα το στελνεις και εξω να στο φτιαξουν αν παθει κατι.Οποτε παρε το mac book με 2 gb και ησυχασες!!!!!
  11. Φίλε skouter έβαλες δηλαδή, τις Mutec και δουλεύουν; Δουλευουν αψογα.To mutec που λεει ειναι μουφα,αποτι θυμαμαι η μνημες ισως να ειναι και kingkston.Παντως καποια μαρκα ειναι.Αυτο φαινεται μολις ξεκολλησεις το αυτοκολλητο. Δεν ξερω για το ES απο ταχυτητα αλλα το xs φορτωνοντας απο flashaki usb 2 τα παει πολυ καλα...
  12. http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?sw=motif+xs&x=0&y=0 Αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανουν και αλλες με αυτα τα χαρακτηριστικα.Εγω εβαλα παντως 1γιγα στο xs μου και δουλευουν αψογα.
  13. Φυσικά, εχω παραγγείλει απο κει. Είναι απο τα ποιό γνωστά καταστήματα στην Αγγλία. Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια... ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου