Προς το περιεχόμενο

Angelosp

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Just another job
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Angelosp

4

Φήμη

  1. Με την λέξη υπεροχή αναφέρομαι στον ελιτιστή ο οποίος θέλει να διαθέτει κάτι καλύτερο από τους υπόλοιπους, και νομίζω ότι το εν θεματι φαινόμενο απαντάτε συχνά στην κοινωνία μας σε διάφορες μορφές. Οσον αφορά στην αναφορά σου περί βοσκού vs ακριβού εστιατορείου συμφωνώ απόλυτα περί ποιότητας, όμως δυστυχώς στον κόσμο που ζούμε δεν είναι αυτό που καθορίζει το που βρίσκετε κοινωνικά ο βοσκός και ο πλούσιος αστός στην “τροφική αλυσίδα”.
  2. Η ουσία του post δεν είναι για το αν τελικά είμαι χειροποίητες η όχι, το οποίο δεν γνωρίζω καθώς δεν εργάζομαι στο cs της fender, αλλά για το γεγονός ότι είναι υψηλότερα στην τροφική αλυσίδα. Σίγουρα δεν απευθύνονται στον μεροκαματιάρη αλλά σε κάποιον που με μεγάλη χαρά και ευκολία θα διάθεση τα χρήματα για την αγορά της και ο οποιος δεν θα μπει στην διαδικασία να αναλύει κόστη και υλικά. Όπως σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μας προσφέρονται, η πραγματική αξία ενδεχομένως είναι αμφιλεγόμενη. Αυτό όμως που σίγουρα προσφέρεται είναι η αυξημένη μοναδικότητα και η αίσθηση της υπεροχής έναντι του σωρού.
  3. Εφόσον έχεις τα χρήματα για την αγορά της αξίζει και με το παραπάνω. Τα ακριβά αντικείμενα δεν προσδιορίζονται ούτε από την πρακτικότητα τους, ούτε από την αντικειμενική τους ποιότητα. Αφορούν ενδεχομένως σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Αγοράζεις την μοναδικότητα του αντικειμένου, γνωρίζοντας ότι την κατασκεύασε κάποιος luthier με οναματεπωνυμο και όχι κάποια απρόσωπη μηχανή καθώς και το σχετικό mojo. Οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το εάν συγκρίνεται με μια standard νομίζω ότι είναι εκτός θέματος. Όσον για την καταληκτική ερώτηση του op, ο εν θεματι αρχάριος καλύτερα να πάρει μια standard και να δαπανήσει την διαφορά σε έναν καλό ενισχυτη.
  4. Πρόστυχο τρίο! Αφόρητα sexy. Νομίζω ότι τυφλώνομαι.
  5. Το ίδιο βιώνω και εγώ. Όποτε δοκιμάζω όργανο υπό το “επικριτικό” βλέμμα του πωλητή, νιώθω σαν γατάκι και 100% βεβαίως ότι θα έπρεπε να αρχίσω το πλέξιμο αντί του να παίζω κιθαρα. Βέβαια όλα αυτά είναι στο μυαλό μας, όντας θύματα του επικριτικού μυαλού μας και όχι του πωλητή.
  6. Πολύ ενδιαφέροντα Tips από τον Σοφό Δάσκαλο. Jazz Guru Bill Frisell’s Top Ten Tips For Guitarists | GuitarPlayer P.S. Πρόσφατα εκδόθηκε η βιογραφία του, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλο το ποίμνιο.
  7. Πληροφοριακά προσθέτω ότι ήταν προσφάτως σεταρισμενη στον Οικονομάκη με 11 άρες elixir.
  8. Καλοπαιχτη superfunk. Την αντάλλαξα πριν από μια εβδομάδα με το παλικάρι που σου την έδωσε. Ήδη με έχει πιάσει νοσταλγία και γλυκιά μελαγχολία.
  9. Συγγνώμη αλλά ξέχασα να χαιρετήσω τους φίλους του noiz. Είμαι ο Αγγελος και διαβάζω εδώ και πολλά χρόνια τις αναρτήσεις σας. Σήμερα νόμίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αποφάσισα να γράψω.
  10. Να προσθέσω επίσης ότι ο λόγος πώλησης ενός οργάνου πολλές φορές δεν έχει σχεση με την ποιοτητα αυτού, αλλά μεσολάβούν οικονομικοί και λοιποί λόγοι. ¨Οσον αφορά την συχνότητα που εμφανίζεται η εν θέματι κιθάρα, να σημειώσω ότι τουλάχιστον 3 φορές έχει αναρτηθεί από εμένα αγγελία πώλησης, η οποία εν συνεχεία έχει κατέβει καθώς δεν έβρισκα το σθένος να ολοκληρώσω την πώληση.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου