Προς το περιεχόμενο

birdboy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή birdboy

0

Φήμη

  1. Ωραια θα το ψαξω φιλε μου! Για το συγκεκριμενο που ρωταω προς το παρον ξερετε?
  2. Μολις αρχισα να ασχολουμε με αυτο το προγραμμα. Ξέρετε αν υπαρχει κανας οδηγος για αυτο? Στο youtube δειχνει μονο πως να φτιαξεις τυποποιημενα πραγματα. Εγω θελω να μαθω τον τροπο λειτουργιας και τι κανει τι. Επίσης εβαλα ας πουμε ενα εφε Fruity limiter και με το automation το εκανα να ρυθμιζει στο σημειο του τραγουδιου που ηθελα. επιανε ομως σε ολα τα οργανα. Πως μπορω να το περορισω σε ενα pattern ή track?
  3. Επίσης ξέρετε κάποιο free πρόγραμμα για να φτιάχνω λουπακια απο mp3? Παλιά τα έκοβα με το wavestudio
  4. Καλησπέρα... Παλια (στις πρωτες version) χρησιμοποιούσα το acid pro και μεσα σε όλα εκοβα και καποια κομμάτια του τραγουδιου σε 8bit πχ για να γινουν σαν loopakia και μετα copy-paste τα τραβαγα μεχρι εκει που ηθελα. Στις νεες εκδόσεις ομως έχω το εξής πρόβλημα. Κόβω το κλιπακι μου όπως εκανα απειρες φορες παλιά, το κάνω copy, οταν ομως το κάνω paste μου επικολλεί όχι το κομμάτι που θέλω αλλά το τραγούδι από την αρχή.
  5. Μπραβο. Κατι τετοιο θα δοκιμασω για αρχη. Αυτο που θελω ειναι να εξοικιωθω με τις συγχορδιες.
  6. Παιδια ειλικρινά αρχίζω να ψιλοαισθάνομαι ασχημα λογω του οτι σας εβαλα να "τσακώνεστε" ;D και δευτερον επειδη το thread τεινει να γινει ενα μεγάλο τρολλ. :-[ Θελω να πω τα εξης: α) εχω ασχοληθει με λουπες κλπ και βγηκα σε αδιεξοδο. Θέλω να φτιάχνω τις δικές μοπυ μελωδίες. Οπότε δεν με ενδιαφέρουν ουτε λουπες, ουτε να ανεβοκατεβαζω νοτες σε midi. Αν χρησιμοποιήσω λουπες θα το κάνω μονο για την μποτα. β) έχω μελωδίες στο μυαλό μου και θέλω να τις μεταφέρω σε ήχο. Οπότε και μια μετρια έμπνευση υπάρχει. γ) Αυτό που θέλω είναι το εξής. Έχω μια μελωδία στο μυαλό μου, μπορώ να την παίξω σε ένα αρμόνιο. Μπορώ να βρω τις νότες της μελωδίας. ΜΟΝΟ δεξί χέρι όμως. Αυτό που χρειάζομαι είναι το "γεμισμα". Ακόρντα,μπασο κλπ. παραδειγμα Έστω οτι είχα εμπνευστει εγω την μελωδία "ασε με να σ'αγαπω" των rec. Αυτό που τραγουδάει ο αντρας στην αρχή μπορώ να το παιξω δεξι χερι σε αρμονιο. Επίσης νομίζω οτι αντιλαμβάνομαι σε ποιο χρόνο του εκάστοτε τραγουδιου αλλάζουν τα ακορντα(οπως δείχνω στο παρακάτω παράδειγμα. Ελπίζω να έπιασα την σωστή θέση ;D ). Αυτο που θέλω να μάθω είναι ΠΟΙΑ ακόρντα πάνε σε κάθε αλλαγή. Δηλαδή έχουμε. (χ)Ασε με να σάγαπ(χ)ώ, μα(χ)ζι σου εγώ να (χ)ζω. Πως μπορώ να μάθω να βρίσκω ποια ακόρντα πάνε εκεί που έχει (χ)? Δηλαδή στην ουσία, για αρχή τι θα έπαιζα με το αριστερό χέρι σε ενα αρμόνιο.
  7. Με ενδιαφερει 100% ΣΥΝΘΕΣΗ. Μ Ο Ν Ο. Και μου λετε οτι για αρχη πρεπει να μαθω ενα οργανο. Και εγω απανταω, εαν ειναι να μαθω ενα οργανο τουλαχιστον ας μαθω πιανο. Δεν ειπα οτι θελω να γινω πιανιστας. Τωρα το οτι δεν κανει για την δουλεια που θελω να κανω, οκ το καταλαβα :) Οποτε παω για υπολογιστη και midi keyboard. Υ.Γ. Σε laptop μπορω να συνδεσω midi? Γιατι laptop εχω.
  8. Εγω να σου πω την αληθεια επειδη θελω να μαθω, θελω να μαθω σωστα. Και εγω θα προτειμουσα να μπορουσα να μαθω πιανο. (φανταζομαι αν ξερεις πιανο μπορεις να παιξεις αρμονιο. Το αντιθετο ειναι πιο δυσκολο). Μπορω να μαθω πιανο ομως με ενα αρμονιο των 150€;
  9. Ειρωνικα μου το λες ή οντως συμφωνεις να παρω αρμονιο; Επειδη οπως προειπα ειμαι ασχετος με το θεμα* λεω να παρω ενα φτηνο αρμονιο για αρχη. Και μετα παω για κατι καλυτερο, γιατι παιζει και το σεναριο να μην εχω υπομονη και να καταληξει πανω στην ντουλαπα. *Οσο αφορα την παραγωγη μουσικης. Οσο αφορα τις γνωσεις απο θεμα δισκογραφιας ειμαι σε πολυ καλο επιπεδο.
  10. Παιδια μου ερχονται αρκετες μελωδιες στο μυαλο και δεν μπορω να τις κανω μουσικη. Με πεισατε στην ιδεα να μαθω ενα οργανο. Το θεμα ειναι οτι μου αρεσει πιο πολυ η κιθαρα αλλα αφου θελω να φτιαχνω πιο "ηλεκτρονικη" μουσικη, θα ασχοληθω με αρμονιο. Επειδη ομως δεν υπαρχει χρημα και σταθερο η/υ και για midi keyboard, λεω να αρκεστω σε ενα απλο αρμονιο.
  11. Απλα το ειπα γιατι το να μπει το φορουμ στο tapatalk ειναι 4-5 λεπτα υποθεση. Αλλα οκ, μην βγαινετε απο το προγραμμα σας. ας περιμενουμε το καλοκαιρι.
  12. Καλησπερα. Θα ηθελα αν μπορειτε να βαλετε το tapatalk στο φορουμ σας, οπως το avsite, iphonehellas, navimania, mytalk, seatclub, techfan, greek-android κλπ κλπ. Ωστε να μπορουμε να το χρησιμοποιουμε πιο ευκολα εμεις που μπαινουμε απο κινητα. Ευχαριστω πολυ!
  13. Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Και εγω οπως ειπαν οι παραπανω, οι λουπες με εβαλαν σε ενα αδιεξοδο. Ποια ειναι η καλυτερη μεθοδολογια να αρχισω; hardware και εκμαθηση; Επειδη δεν μπορω να παρω ενα αρμονιο των 800+ €, αν παρω ενα αρμονιο των 150€ θα με βολεψει για αρχη; Επισης τι να ψαξω στο youtube;
  14. titane το "μια ζωη" ειναι με λουπες. τα αλλα 3 τα εχω φτιαξει με ενα midi ψευτοkeyboard και το acid pro. και ηχους απο την audigy αν θυμαμαι καλα (γιατι εχουν περασει και καμμια δεκαρια χρονια). Ας πουμε θελω βαλω φωνητικα και δεν μπορω να σκεφτω πως να πηγαινει ο ρυθμος?
  15. Καταρχην σας ευχαριστω ολους για τις ταχυτατες απαντησεις σας. Πειτε μου ομως απο που να ξεκινησω. Αν δεν ειναι αργα (λογω ηλικιας ;D )i Πως δηλαδη? Απο που ξεκινησαν? Υ.Γ. Μπορω να ανεβασω εδω κανα κομματι να ακουσετε να δειτε το επιπεδο μου ή αν θελετε να σας δωσω λινκ με τον λογαριασμο μου στο jumpingfish?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου