Προς το περιεχόμενο

knight

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Συνθέτης
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή knight

0

Φήμη

  1. Όντως μη σε τρομάζει η χρήση πολυκάναλου προγράμματος. Το reaper είναι πολύ καλή περίπτωση για free download. Θα μάθεις πως να φορτώνεις τα plug ins που θέλεις και μετά η περιέργια θα σε οδηγήσει σε πολλά πολλά άλλα! ;)
  2. Τελευταία εχω την επιθυμια να φτιαξω μουσική για 5.1 ηχεια.Δυστυχώς όμως είμαι σχετικά νέος στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής και δεν κατάφερα να κάνω πολλά. Δουλεύω το Nuendo version 1.5 και έχω την E-MU 1212m.Για να ακούω όμως μουσική 5.1 εχω παραλληλα την Soundblaster Live! 5.1.Αυτό που κατάφερα να κάνω είναι έχοντας τελείωσει το κομμάτι να κατευθύνω το κάθε κανάλι στο ηχείο που θέλω να ακουστεί μέσω του MatrixEncoder.Στον Mixer όμως μου δείχνει οτι δουλεύουν μόνο τα δύο μπροστα ηχεία σαν να είχα στερεοφωνικό ήχο.'Επειτα δε ξέρω πως θα'χω σε cd το κομμάτι μιας και φαντάζομαι ότι θα'χει διαφορετική διαδικασια export από τα απλά στερεοφωνικά κομμάτια.Ελικρινά έχω μπερδευτεί και δε ξέρω τι να κάνω.Γι'αυτό οποιαδήποτε πληροφορία-βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :D
  3. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΗΧΕΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ MIΞΑΡΙΣΜΑ.ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.
  4. Το εψαξα και το synth μου εχει balanced εξοδους.Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν το ειχα προσεξει μεχρι που εσυ το ανεφερες.Για τα καλωδια παντως δεν εχω ιδεα.Αν σε βοηθαει να μου πεις τι ειναι επανω γραφουν "KI-SOUND Silver-Match professional audio cable of ofc for electric guitar".Και τι εννοεις μπλενταζ?
  5. Τα χαρακτηριστικα της καρτας ελεγαν balanced εξοδους.Δε ξερω ακριβως τι ειναι αυτο αλλα οτι το ελεγαν το ελεγαν.Για τα καλωδια πως θα ξερω τι ειναι?
  6. Mακαρι... Εχω ενα roland fantom s-88.balanced εξοδους.Η παλια μου καρτα εχει εναν εξωτερικο μετατροπεα με 4 αναλογικες mono εισοδους line(24-bit 96kHz) και 2 εισοδους μικροφωνων με υποδοχη jack,οπου και σενεδεα το synth. Yποψιαζεσαι κατι?
  7. Σχετικα προσφατα πηρα την Ε-ΜU 1212m με σκοπο να αντικαταστησω την προηγουμενη καρτα ηχου WAVETERMINAL 192M της ESI.Το προβλημα που εχω ειναι οτι δε μπορω να ηχογραφησω σωστα.Με την 192Μ η ενταση στο synth μου ηταν αρκετα χαμηλη αλλα απο τα monitors ακουγοταν δυνατα και καθαρα.απο την αλλη ομως με την 1212Μ η ενταση στο synth ηταν τερμα αλλα ακουγοταν πολυ χαμηλοφωνα και με "βρωμια"!(δεδομενου οτι η ενταση των μικροφωνων στο software panel καθε καρτας ηταν στην καλυτερη θεση).Γατι γινεται αυτο?Μπορω να κανω κατι? Βοηθειστε αν ξερετε γιατι νιωθω οτι πηγαν χαμενα τα λεφτα μου! Ευχαριστω εκ των προτερων!
  8. Επειδή δεν ξερω πολλά από ηχεία τα ΚΡΚ RP-6 ή τα RP-8 αξίζουν;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου