Προς το περιεχόμενο

Kirias

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  17
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

0 Neutral
 1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρόκειται για απάτη τελικά! Μου απάντησε η BANK OF MONTREAL λέγοντας πως δεν προέρχεται από αυτούς το email και είναι πλαστό. Οπότε το νου σας...
 2. Το συγκεκριμένο όργανο σπανίζει αρκετά πια και μοιάζει για απάτη το πράγμα.
 3. Έχω στείλει το μειλ που μου προώθησε στην bank of montreal μαζί με τον κωδικό της συναλλαγής να μου πουν αν είναι πραγματικό αλλά δεν πήρα απάντηση ακόμη. Η τράπεζα είναι υπαρκτή πάντως αλλά δεν το κόβω να το στέλνω το όργανο... Το φοβάμαι...
 4. "BANK OF MONTREAL" ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ; Πριν μερικές μέρες έλαβα Mail από ενδιαφερόμενο για μια κιθάρα που δίνω ο οποίος λέει ότι βρίσκεται στην Τσεχία. Πολύ εύκολος αγοραστής σε σημείο που με προβλημάτισε. Επίσης αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει paypal. Μου προώθησε ένα mail το οποίο είναι μιας BANK OF MONTREAL και στο οποίο λέει πως ο αγοραστής έχει βάλει τα λεφτά, η εν λόγω τράπεζα τα έχει δεσμεύσει και θα μου τα μεταφέρει μόλις στείλω το αντικείμενο και αφού βγάλω scan την απόδειξη αποστολής με το tracking number και το στείλω στην τράπεζα αυτή. Διστάζω να το κάνω. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Το όνομα του αγοραστή είναι stewary alford.
 5. Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε 7χορδε! Αλλά τι ακριβώς κάνει το speaker simulator και τι το preamp? ??? Φανταζομαι το πρώτο πρέπει να έχεις ηχεία της προκοπής για να λειτουργήσει σωστά;
 6. Όχι o Laney transistor είναι. Απλά από τότε που πήρα το Pod Farm εδώ και κανά χρόνο δηλαδή δεν τον έχω ξανα αγγίξει τον Laney. Είδα ότι έχω ότι ήχο ψάχνω με τους προσομοιωτές και απλά βλέποντας αυτά τα ψηφιακά μηχανήματα μπήκα στη διαδικασία να θέλω να φτιάξω real αυτό τον ήχο. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω προχωρήσει και αρκετά στην κιθάρα και δεν με καλύπτουν αυτά που έχω τώρα. Γι' αυτό και περιέγραψα αρχικά (ως άσχετος από τέτοια) τι ήχο ψάχνω. Metal ογκώδη και ζεστό. Αυτόν που βγάζω δηλαδή απ' τον προσομοιωτή με μια 7χορδη με μαγνήτες Di Marzio.
 7. Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου!!!! Θα τα βάλω όλα κάτω και θα σκεφτώ. Θα δοκιμάσω και κανένα μηχάνημα έχεις δίκιο!!!
 8. Καλησπέρα! Όχι αυτό το διάστημα δεν έχω μπάντα αλλά αυτό που θα πάρω θέλω να βγάζει και πρόβες/live. Δεν εχω μπάντα γιατί μετακόμισα, θέμα χρόνου είναι να κανακάνω οπότε το θέλω και για το σπίτι και για μπάντα. Τι προτείνεις? :)
 9. Παιδιά έχω βρει κάτι mesa boogie στο ebay σε κάτι τιμές τρελές? Ισχύουν αυτές? Κι αν ισχύουν και είναι απo US θα πληρώσω κι άλλα για τελωνείο? Ευχαριστώ!
 10. Έχεις δίκιο γι' αυτό με τα γούστα την έχω πατήσει στο παρελθόν! Ευχαριστώ πάρα πολύ! ! !
 11. Επίσης αν θέλω να αλλάζω από clean σε distortion με πετάλι τι πρέπει να πάρω;
 12. Λέω κι εγώ κάτι μου θυμίζει το λογότυπο 333 :D :D :D
 13. χαχα! Οπότε έχεις υπόψιν σου κανένα άλλο πακετάκι όπως αυτό που μου δειξες αλλά λίγο ανώτερο;
 14. Μάλιστα! Θα το έχω υπόψη κι αυτό. Οι ENGL κεφαλές τι λένε;
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.