Προς το περιεχόμενο

sparkle_drive

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή sparkle_drive

0

Φήμη

  1. Οπως λέει και ο τίτλος το τρέμολο δεν δουλευει απο τότε που έβαλα την πεταλιέρα που συνοδέυει τον ενισχυτη. Ενω δουλευε έβαλα την πεταλιερα το ενεργοποιησα πατωντας το εκλεισα και οταν πηγα να το ξαναβαλω δεν δουλεψε ποτε.. μετα ανοιξα τον ενισχυτη αλλαξα προενισχυτριες λυχνιες , μηπως εφταιγε κατι αλλα τπτ.. Φοβαμαι οτι με την πεταλιερα κάπως το "κλειδωσα" και τωρα δεν εχει τρεμολο ουτε χωρις την πεταλιερα δεν εχει τρεμολο δλδ καθόλου..Οποια γνώμη ευπροσδεκτη..
  2. ΟΚ καταλαβα μαλλον δεν τρεχει και τπτ σοβαρο..thanks.. superfunk κανα σχολιο για coronado reissue εχει καποιο προσφατο ποστ..? εχω τσεκαρει αλλα πριν κανα μηνα..την εχει κανενας εδω γνωστοσ?
  3. μετα το saddle ti εχει σειρα στο σετ απ για ιntonation? αλλαξα κουρδισμα εδω και καιρο (απο eadgbe σε dadgad ) χωρις να πειραξω την βεργα..εχω σεταρει το υψος του τρεμολο συμφωνα με το εγχειριδιο της φενδερ...η κιθαρα εχει ενα σιδερενιο nut με κατι μπαλιτσες μεσα.. εχω αλλαξει 2 σετ χορδες απο τοτε.. μηπως η βεργα μπορει να χαλαει το intonation στο 12ο ταστο? δλδ τα πειραματα με την βεργα.. μηπως παιζει τπτ με την micro tilt ρυθμιση στην ενωση μπρατσου σωματος.. ολα αυτα αναφερονται σε προβλημα intonation στιν μι μπασο χορδη στο 12.... ολες οι αλλες χορδες ειναι οκ σχετικα..
  4. και εγω θελω να ρωτισω σχετικα με intonation .. τι γινεται οταν εχεις φερει το saddle στο τερμα της διαδρομης, (προς την γεφυρα) και δεν καθεται το intonation στην μπασα μι χορδη κιθαρα¨american deluxe strat, χορδες 11, κουρδισμα dadgad, ολες οι αλλες χορδες εκτος μι μπασα ειναι οκ..
  5. Αυτο νομιζω εγινε, απλα ειχα την εντυπωση οτι δεν χαλανε τοσο ευκολα..μηπως ξερει κανεις που μπορεις να βρεις την συνδεσμολογια απο fender και squier στο νετ?
  6. Tι γίνεται οταν κλέινεις το volume και δεν κλεινει τελείως ο ηχος της κιθαρας,? Απλά χαμηλώνει λίγο, η κιθάρα ειναι squier bullet strat..Δοκιμασα και ολες τις πιθανες θεσεις στις κολησεις πάνω στο ποτενσιομετρο.
  7. Mόλις είδα ένα βιντεο για το τι χρησιμοποιει ο Josh Klinghoffer σε πεταλια.. στο 11.30 περιπου λεει για το moog 12 stage phaser...το οποιο λεει ο τεχνικος του το χρησιμοποιει στο throw away your television.. και επειδη ο Klinghoffer ειναι φιλος του frusciante ειμαι σχεδον σιγουρος οτι χρησιμοποιουν τo idio... τσεκαρε το βιντεο..
  8. ναι ετσι ειναι.. το θεμα ειναι με τι εργαλειο ξεβιδωνεις το παξιμαδι του jack? και πως εβγαλες ολο το δαχτυλιδι που βρισκεται πανω στο σωμα? εμενα ειναι πολυ καλα σφηνωμενο.
  9. Πηρα ενα πολυμετρο και μετρησα με μια ακρη πανω στην γεφυρα και την αλλη στο παξιμαδι του jack και γραφει 0.01 μετρησα την strat αυτη 0.02 μετρησα ενα μπασο phantom teardrop 0.01 τωρα θα προσπαθησω να αλλαξω το jack... εχει κανεις ιδεα πως βγαινει πανο απ το σωμα.. μοιαζει να ειναι πολυ καλα καρφωμενο..
  10. Ισως πρεπει να ξεβιδωσω την γεφυρα (εχω κανει τις χορδες οπως μ αρεσει σαν κλασικης μετα απο ενα χρονο..)..να δω και πως ειναι για πρωτη φορα.. 8)
  11. Το μαυρο καλωδιο απ τον bridge ειναι κολλημενο στο ποτενσιομετρο του tone.. Το μαυρο καλωδιο απ τον neck ειναι κολλημενο στο ποτενσιομετρο του volume.. Την γεφυρα δεν την εχω ανοιξει ποτε...το μονο mod που εχει γινει (απο κιθαρομαστορα) ειναι ενας διακοπτης που ανοιγοκλεινε το ρευμα.. τον οποιο απενεργοποιησα..
  12. Edit: Μιλάμε για Tele τόση ώρα! Είχε plate ο καινούργιος bridge μαγνήτης που έβαλες? Στις tele η γέφυρα γειώνεται και μέσω του plate στον μαγνήτη! Δεν εχω βαλει μαγνητη.. εχει ενα κιλλ switch (σαν διακοπτακι απο gibson) και το εχω απενεργοποιησει... τι kai poy ειναι το plate?
  13. ποιο μαυρο εννοεις..? ειναι 2 λεπτα καλωδια να ακολουθησω το μαυρο της εισοδου.?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου