Προς το περιεχόμενο

dupakos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή dupakos

0

Φήμη

  1. Τοσα οσα αξιζει.Και ο νοων νοητω.Θα μπορουσε να κανει 50 (και να κανει καλα τη δουλεια της) θα μπορουσε να κανει και 250 (γιατι οι αλλες θα ηταν πχ.κατα πολυ υποδεεστερες.) Αλλα αν θελεις και καλα μια οροφη ...ας πουμε 300 ευρω.
  2. Θα ηθελα ν αγορασω μια εξωτ.καρτα ηχου (με συνδεση usb φανταζομαι) που να συνεργαζεται καλα με το Cubase (ενδεχομενως το κανουν ολες ?! δεν ξερω) και επισης να μου βγαζει καλο ηχο σε συνεργασια με καποιο standalone VST. (Virtual Instrument).Kαι βεβαια να μην εχει καθυστερηση (σε σχεση με την εισοδο των νοτων απο καποιο midi οργανο).Παρακαλω ΜΟΝΟ οποιος γνωριζει καλα η εχει σχετικη πειρα με καποια συγκεκριμενη καρτα.Το συστημα μου ειναι: ΑMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4000+,Mνημη 2Gb,Windows 7 (32bit). Ελπιζω το "θεμα" μου να ειναι γενικοτερου ενδιαφεροντος ... Ευχαριστω για καθε υποδειξη ... :)
  3. εδω ειναι να τρελλαινεσαι !!!! Που να μην ημουν κι ευγενικος (ειπα κι ευχαριστω ) :-\
  4. Ειπαμε για τα σωστα ακκορντα ρε παιδια . Αμα ειναι να γραφει ο καθενας οτι του κατεβει καλιτερα να λεμε ανεκδοτα. Παντως αυτα μεσα απο το βιβλιο του Πλεσσα "100 τραγουδια ...κλπ" ειναι λαθος. Εστειλα μειλ στον Πλεσσα το παραδεχτηκε και μου εστειλε (δηθεν) τα σωστα αλλα κι αυτα ηταν ...αστα να πανε .
  5. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου αλλα ... εμενα δεν μου "πατανε" καθολου τα ακκορντα .... μα καθολου ... ??? Δεν ξερω ισως κανω λαθος δεν ειμαι μουσικος :)
  6. Θα μπορουσε καποιος να βγαλει τα (σωστα) ακκορντα απο το ??? Απο εκει που ΄λεει "ονειρο μου ομορφο..." γιατι ως εκει τα εχω βγαλει ευχαριστω :)
  7. Μακρια απο το E-09 ρε παιδια. Δεν ειναι οργανο αυτο,παιδικο παιχνιδι ειναι. Τι οι ρυθμοι τι οι ηχοι ...για γελια ;D Οποιος θελει φτηνο οργανο ας παρει το Pa 50 πχ Που εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη του Να ευχαριστηθει παιξιμο. Βεβαια απο θεμα αξιοπιστιας ?! δεν ειναι σαν το Ε-09 ;D Ειναι βλεπεις made in China :( Tι να κανουμε ? Οτι δινεις παιρνεις (Δεν ισχυει για το Ε-09,εκει δεν παιρνεις τιποτα ;D)
  8. Τα windows μου ειναι τα 7 και ενημερωμενα. Την εγκατασταση και registration τις εκανα οπως λεει στο readme file. Στις ρυθμισεις για midi out εχει μονο μια επιλογη... Microsoft GS Wavetable Synth Θα το σβησω και εγκαταστησω παλι ...anyway :(
  9. τι σημαινει Asap ρε παιδια ? το συναντησα σε διαφορα αρθρα ?!
  10. που ειναι αυτο το Music Store Anduan που εχει το mox6 670 Eυρω ? Πλακιτσα μας κανεις ?! ???
  11. Aν θελει ας το κατεβασει καποιος απο το λινκ που δινω και ας μου πει : δουλευει η γιοκ ? Σε μενα ειναι σαν "παγωμενο". Δεν αλλαζει καν το mode απο pa3x σε pa800. Παραμενει στο pa3x οτι κι αν κανω ?!
  12. θα μ ενδιεφερε κι εμενα ΠΟΛΥ στελλαρα :)
  13. Κατεβασα απο το ακολουθο link σε site της KORG : http://www.emc-musicsoftware.de/KorgPa/StyleWorksXTKorgPaDemo.zip το Style Works XT Korg . Το εκανα και registering ομως το προγραμμα δεν δουλευει ?! Παταω πχ.Play Style και ...αυτο δεν πλεει :) Καμμια ιδεα ? Ευχαριστω :)
  14. Eχει καποιος εμπειρια (καλη η κακη) με ηχεια Gemini η Simsonic η Akiyama ? Ποια η διαφορα απο "επωνυμα" ? Ποια η χωρα προελευσης ?
  15. Το ειχα ακουσει μεσα απο το ιντερνετ και μου το ειχε παινεψει πολυ καποιος "ειδικος" κι ετσι ψηθηκα. Ωραια!Μπραβο!Συχχαρητηρια! Να μου προτεινεις εχεις καποιο οργανο με γαματους φυσικους ηχους ? και αστα τα αλλα ,,,γιατι αρχισα να παιρνω αναποδες με ολους τους "ειδικους" εδω μεσα 845 και τα κλαιω
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου