Προς το περιεχόμενο

Nikos1204

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Nikos1204

0

Φήμη

  1. Φίλε messalion ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή...
  2. Λοιπόν, τώρα που καλοκαίριασε, μαζευόμαστε με την παρέα στο σπίτι μου και καθόμαστε στο μπαλκόνι. Βέβαια, λόγω ότι όλοι είμαστε φιλόμουσοι θέλουμε μαζί με την κουβεντούλα να ακούμε και μουσική. Μερικές φορές ακούμε μέσω internet από smartphone ή tablet και εδώ είναι το πρόβλημα. Στο μπαλκόνι υπάρχει πρίζα δικτύου, αλλά δεν έχουμε ασύρματη σύνδεση. Υπάρχει κάποια συσκευή η οποία συνδεδεμένη στην πρίζα δικτύου να μας παρέχει ασύρματη σύνδεση ή πρέπει να καταλήξω στην κλασσική λύση του ασύρματου modem;
  3. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα το κοιτάξω αύριο και αν συναντήσω κάποιο άλλο πρόβλημα το αναφέρω.
  4. Λοιπόν, έσφιξα τα παξιμάδια του jack στο σασί, δοκίμασα να παίξω με άλλο καλώδιο, πείραξα και λίγο τα ποτενσιόμετρα, είδα και τα καλώδια πίσω του μεγαφώνου, αλλά πάλι τα ίδια. Λέω να ανοίξω την κεφαλή να δω μήπως έχει φύγει κάποια επαφή του jack στη πλακέτα. Τί λέτε?
  5. Έχω το παραπάνω μοντέλο ενισχυτή της Marshall εδώ και περίπου δύο χρόνια. Το τελευταίο καιρό καθώς παίζω με την ηλεκτρική κάνει διακοπές ήχου (δηλαδή ενώ παίζει κανονικά, σταματά ο ήχος για δευτερόλεπτα και ξεκινά πάλι). Τί μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα?
  6. Nikos1204

    Κατασκευή DIY Rack 12U

    Θέλω να κατασκευάσω ένα rack 12U για μόνιμη εγκατάσταση σε homestudio. Μπορεί να μου πει κάποιος τις διαστάσεις που ταιριάζουν σε 12U rack όπως: μήκος, πλάτος, βάθος, ύψος? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων!!! :)
  7. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας.... :)
  8. Ευχαριστώ φίλε θα το έχω υπ' όψην μου. :)
  9. Καιρό τώρα ψάχνω ένα καλό DI για μπουζούκι. Ένας φίλος μου πρότεινε το: Behringer DI100 Ultra ,λέγοντας πως είναι το πιο αξιόπιστο σε σχέση απόδοσης/κόστους. Έχει κάποιος καμιά γνώμη; (δεδομένου ότι είμαι αρχάριος στο χώρο του ήχου και έχω μπερδευτεί.) >:( Παραθέτω και σχετικό link του προ'ι'όντος: http://www.behringer.com/EN/Products/DI100.aspx
  10. http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=16172&LANG=GR http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=16179&LANG=GR Ποιο από τα παραπάνω ζευγάρι ακουστικών είναι "καλύτερο" για home recording?? :)
  11. Θέλω να κατασκευάσω δύο ηχεία, για Ρ.Α χρήση, 150 Watt RMS. Έχει κάποιος καμιά ιδέα?? ???
  12. Μάλλον πρέπει να είναι η καλύτερη λύση, αφού θα μπορώ να βάλω επάνω και επιπλέον όργανα που δεν "χωράνε" πάνω στην κονσόλα. :)
  13. Πολύ καλή πρόταση και οικονομική....θα το έχω υπ' όψην μου. Τα ηχεία τα χρειάζομαι για party που κάνουμε τώρα τα καλοκαιράκια κυρίως σε εξωτερικούς χώρους με φίλους (π.χ στον κήπο κάποιου σπιτιού περίπου 50 τ.μ). Στα party αυτά παίζουμε ζωντανή μουσική... :)
  14. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πακέτο ηχείων από 150-250 Watt RMS (εάν είναι παθητικά μαζί με τελικό ενισχυτή) ή αυτοενισχυόμενα. To budget που διαθέτω είναι αρκετά περιορισμένο και δεν ξεπερνά τα 350 ευρώ. ;)
  15. Φίλε yameth ύστερα από πολλές μέρες πειραματισμών, τελικά κατάφερα να βρω λύση στο πρόβλημά μου. Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου. ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου