Προς το περιεχόμενο

Rene

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    51
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Greco EGC-550 custom,Bugera 1960 infinium head,Line 6 Pod XT live,Squier p-bass

Συμμετοχή Rene

0

Φήμη

  1. Στις αγγελίες μπήκε ένας vht special 6 κεφάλη-καμπίνα στα 210 ευρώ..Τσέκαρε το ;) (Δε έχω καμία σχέση με τον πωλητή)
  2. Με την σειρά μου να σου πω οτι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα επέλεγα τον mustang καθώς είχαμε ψάξει το θέμα ανάμεσα σε αυτούς τους 2 ενισχυτές πολύ με φίλο ο οποίος κατέληξε τελικά να μην πάρει κανέναν από τους 2 αλλά αυτόν : http://www.thomann.de/gr/hughes_kettner_editionblue_30r.htm πολύ καλό ενισχυτάκι,έχει πάρα πολύ ωραία καθαρά,έχει και το reverb του πάνω και για αυτά που θέλεις να παίζεις στυλ rhcp,hendrix είναι ότι πρέπει.Όμως δε είναι για metal καταστάσεις και έτσι.Αν πάλι θέλεις να έχεις πληθώρα εφέ τότε μάλλον δε σου κάνει. Αυτά :)
  3. Ευχαριστώ πολύ sotos9 για την απάντηση.Πραγμάτικα κατάλαβα καλύτερα.Οπότε λογικά αν πάρω μια καμπίνα 2x12 200 watt υποθέτω πως θα είμαι καλά έτσι; Δε θα ήθελα να πάρω κάποια καμπίνα 4x12 λόγω του μεγέθους αλλά και έλλειψης χρημάτων.
  4. Ευχαριστώ πολύ gdevelek :D Θα τα διαβάσω.
  5. Καλήσπερα,ανοίγω αυτό το θέμα για να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ότι αφορά την σύνδεση κεφαλής και καμπίνας.Είμαι παντελώς άσχετη για αυτό συγχωρέστε ότι κοτσάνα πετάξω ::) Μπορεί η ερώτηση μου να είναι πολύ απλή αλλά όπως είπα δε ξέρω τίποτα σε σχέση με κεφαλές-καμπίνες καθώς μέχρι τώρα είχα μόνο combo.Λοιπόν,πρόσφατα πήρα αυτήν την κεφαλή και ακόμα δε έχω πάρει καμπίνα.Ο ενισχυτής είναι 150 watt.Η καμπίνα που θα επιλέξω πρέπει να είναι πάνω από 150 watt ώστε να μην καεί το ηχείο; ??? Διάβασα λίγα θέματα αλλά δε έβγαλα άκρη.Μπόρει το συγκεκριμένο θέμα ακριβώς να έχει ξανασυζητηθεί,αν ναι παραθέστε το μου. 8)
  6. +1 για τις Cort.Βγάζουν καταπληκτικά value for money όργανα και όσες ακουστικές Cort έχω ακούσει παίζουν ΠΑΡΑ πολύ καλά για τα χρήματα τους. 8)
  7. Θα σου πω την γνώμη μου για το Wahcko με το οποίο έχω παίξει. Είναι κατά την γνώμη μου ένα καταπληκτικό pedal με πολύ ωραίο vintage ήχο και πολύ ευέλικτο λόγω του επιλογέα που έχει και αλλάζεις το sweep range. Και από εμφάνιση σκίζει ;D Αν δε λάτρευα την ευελιξία της πεταλιέρας μου σίγουρα θα ήταν από τα πετάλια που θα είχα ;)
  8. Ως κάτοχος μιας line 6 pod xt live θα σου καταθέσω την γνώμη μου μιας και αναφέρθηκε.Την έχω κάποιους μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.Είναι αρκετά εύχρηστη και για Live είναι ότι πρέπει με αρκετά καλά εφέ και καλές προσομοιώσεις ενισχυτών.Την δικιά μου την πήρα από τις αγγελίες στα 150 ευρώ και αν την βρεις τόσο πιστεύω είναι καλό deal.Βέβαια ότι και να πάρεις θέλει να διαβάσεις καλά το manual για να βγάλεις άκρη.Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει Looper και δε ξέρω αν σου κάνει. That's all 8)
  9. Αφού είχαμε ελλείψεις από το γυναικείο φύλο απάντησα και γω :D Καλή επιτυχία :)
  10. Την Μαριώ την ανέφερε αρκετές φορές σε συνεντεύξεις δημιουργώντας θέμα χωρίς λόγο για άτομο του χώρου του..Δε κατάλαβα αν το κάνει για να δημιουργήσει θέμα και αν ναι τότε ποιος ο λόγος. ???
  11. Κυρίες και κύριοι,ανακοίνωση:Αγάθωνας και Koza Mostra θα μας εκπροσωπήσουν στο τελικό με Alcohol Is Free ;D
  12. Αν θες να κρατάνε,τότε όπως είπαν όλοι,όταν τελειώνεις το παίξιμο πάντα να σκουπίζεις με ένα πανάκι την χορδή από πάνω ως κάτω..Όσο για το θέμα των χορδών που χρησιμοποιώ Elixir Nanoweb και μου κρατάνε αρκετούς μήνες :D
  13. Πανέμορφο :o Δε το είχα δει μέχρι τώρα στο musicstore.
  14. Rene

    Πρώτη partcaster (strat)

    Bill καλόπαιχτη,είναι κούκλα η άτιμη ;) Φαίνεται να την έφερες στα μέτρα σου ακριβώς και αυτό είναι ότι καλύτερο.Περιμένουμε clips με τον blackstar ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου