Προς το περιεχόμενο

scallopedfret2

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από scallopedfret2

  1. Εψαξα το δωματιο μου και την κουτα αλλα δεν βρηκα τιποτα.Στα email μου βρηκα τα στοιχεια της παραγγελειας,στοιχεια παραδοσης κτλ. που μου ειχαν στειλει οταν την παραγγειλα.Αλλα τι μπορω να κανω με αυτα τωρα?
  2. Απ'οτι θυμαμαι οχι.Τα λεφτα τα ειχα καταθεσει στην τραπεζα και μετα μου την στειλανε.Ειχε παει η μανα μου και την πηρε απο το ταχυδρομιο,πρεπει να την ρωτησω για τιμολογια κτλ. αλλα δεν νομιζω.Οταν ανοιξα την κουτα ηταν μονο η κιθαρα μεσα,και τιποτα αλλο.Αλλα το χειροτερο απο ολα ειναι πως με εχουν γραμμενο και δεν θελουν να με βοηθησουν.
  3. Δεν θα πρεπε δηλαδη να μου ερθει αποδιξη ή τουλαχιστον να εχει εγγυηση οπως π.χ στο thomann ή στον νακα?
  4. Καλησπερα Τον αυγουστο του 2012 ειχα παραγγιλει μια esp ltd viper 401 απο ενα καταστημα στην θεσσαλονικη.Την πρωτη μερα οταν την παρελαβα,τα ποτενσιομετρα ειχαν φυγει,προσπαθησα να τα βυδωσω αλλα πεφταν συνεχεια..Μετα απο καναν μηνα αρχιζε και ξεκουρδιζετε με το παραμικρο bend.Αλλαξα χορδες αλλα συνεχιζε να ξεκουρδιζετε.Εστειλα ενα e-mail στο καταστημα αλλα δεν μου απαντησαν,τους πηρα τηλ.μετα απο κατι μερες και μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο.Εχουν περασει δυο μηνες απο τοτε και δεν με εχουν παρει ακομα τηλ.και ουτε εχουν απαντησει στο email μου.Λιγα πριν τα χριστουγεννα την ειχα παει για φτιαξιμο σε ενα μουσικο καταστημα εδω στα χανια,και μου την εκανε χειροτερη.Το bridge το ρυθμισε τοσο χαμηλα που δεν μπορω να παιξω καν powerchords και γενικα ειναι αθλια για παιξιμο.Και ξεκουρδιζετε ακομα.Και δεν ειμαι ο μονος που το λεει αυτο,φιλοι μου που παιζουν κιθαρα,την δοκιμασαν και τους ειναι πολυ αβολη.Χθες εστειλα ενα email στην ESP και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να με βοηθησουν και οτι οι μονοι που μπορουν να με βοηθησουν ειναι το καταστημα απο το οποιο την πηρα.Θελω επιπλεον να πω πως ουτε αποδιξη δεν ειχε η κιθαρα αλλα ουτε εγγυηση.Τι να κανω?
  5. Γεια χαρα! Σκοπευω να αγορασω καινουργια ηλεκτρικη κιθαρα,το budget μου ειναι στα 450 ευρω.Ειμαι αναμεσα στην ibanez rg350m και την esp ltd viper 401.Ο λογος που θελω την Ibanez ειναι επιδει εχει τρεμολο αλλα εχοντας το μου στερει την δυνατοτητα να κανω χαμηλα κουρδισματα με ευκολια..ο λογος που θελω την ltd ειναι επιδει εχει emg μαγνητες και ειμαι γενικα του μεταλ...δεν ξερω ποια να παρω.Εχετε καμια αλλη προταση??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου