Προς το περιεχόμενο

funkadicilous

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή funkadicilous

0

Φήμη

  1. εγω παντως ειχα παντα την απορια .Το distortion που χρησιμοποιει απο παντα ειναι το ds2 .Πως βγαινει τετοιος ηχος με ενα πεταλι σαν κι αυτο .βεβαια θα μου πειτε στα 80'ς ειχαν αλλα υλικα ,αλλα και παλι τοσο?
  2. επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να αγορασω και τα δυο σετ για να συγκρινω και επειδη απο τα διαφορα ηχητικα παραδειγματα δε βγαζεις ξεκαθαρο συμπερασμα ,θα ηθελα οποιος ξερει και θελει να μου ελεγε περιπου τι να περιμενω απο το καθε σετ ευχαριστω
  3. Εχω στη κατοχη μου τον παραπανω ενισχυτη και αντιμετωπιζω καποια θεματακια .Γνωριζει κανεις καποιον τεχνικο στην Αθηνα που να γνωριζει απο σερβις τετοιον ενισχυτων και να μη με γδαρει?
  4. μια fender strato reissue 62 crafted in japan μαλλον του 2006 .
  5. αν κι εχει περασει καμποσος καιρος απο την τελευταια απαντηση ,εχω μια απορια. Eχω βαλει στο ματι μια fender strato reissue 62 crafted in japan .Aυτη με αλλαγη ηλεκτρονικων και μαγνητων ,εχει πιθανοτητα να ανταγωνιστει τις αμερικανικες vintage 62'& vintage hot rod 62?
  6. δε βέπω κανεναν ειδικο να ασχολειται με το θεμα απατο το κοβω να πηγαινει
  7. μου αρεσει να παιζω διαφορα ειδη απο ροκ χαρντ ροκ ως και φανκ μπλουζ για φενδερ στρατο μιλαμε τους εχεις παιξει τους μαγνητες αυτους?
  8. χαζευα στο σαιτ της φενδερ και το ματι μου πηρε αυτους http://www.fender.com/en-GR/products/search.php?partno=0993115003 πως σας φαινονται?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου