Προς το περιεχόμενο

Πίπης

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Πίπης

0

Φήμη

  1. Πίπης

    Chi Cheng

    ευχαριστω φιλε για την πληροφορια.
  2. Παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τον τυπο? Ακουσα οτι παει προς το καλυτερο Ξερει κανεις αν θα γινει καλα? Θα μπορεσει να ξαναπαιξει οπως παλια η θα μεινει φυτο στην καρεκλα?
  3. "Πως να παχύνω τον λαιμό της κιθάρας μου?" Μολις το ειδα δεν καταλαβα αν μας δουλευεις η Εισαι απλα too innocent Δωσε την ξερω γω να φαει πολλα λιπαρα,θα παχυνει καλα :) Τωρα στο θεμα μας,μου φαινεται λιγο ψιλοαδυνατο,μονο εαν αλλαξεις λαιμο,αλλα και αυτο δυσκολο μιας και ειναι κολλητος.
  4. σφιξξε τις βιδες και θα φτιαξει δεν ειναι τιποτα
  5. το 2point tremolo πιστευω οτι θα κανει την καλυτερη δουλεια καθως εχω και 6 βιδο και 2βιδο και το 2point tremolo ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο. Φιλικα Σπυριδων.
  6. Δοκιμασε να βαλεις κατι στο τρεμολο αναμεσα στο κενο πισω απο το καπακι στο πισω μερος της κιθαρας ωστε να μην κουναει το τρεμολομεγω εχω βαλει μια μπαταρια αλλα ξερασε η μπαταρια και φυγανε τα υγρα,τρεχα γυρευε
  7. Ο οικονομακης στην αθηνα θα ξερει,χτυπα του ενα τηλεφωνακι Φιλικα Πιπης
  8. Gibson να παρεις,αλλα και Fender κανει για ολα τα ειδη!
  9. δοκιμασε μια που εχει η φεντερ κανει 10 ευρα ειναι σουπερ
  10. Aν βρεις καποιον αξιολογο μαστορα πες μας τον,γιατι εγω ειχα μπλεξει με εναν "ματσαμπλοκο" μαστορα που μου εκανε το δωματιο που του ειχα πει για να μονωσει σαν τσαντιρι,και προσεχε κιολας τις τιμες φιλτατε ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου