Προς το περιεχόμενο

Ego_Ideal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Ego_Ideal

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Όταν χρησιμοποιώ τον κομπρέσσορα δυναμώνουν τα ενοχλητικά "σσσ". Με ποιόν τρόπο μπορώ να το μειώσω αυτό; Δεν θέλω μέσω τεχνικών του D ess ή μέσω Eq (διότι το κάνω), καθαρά μέσω του compressor. Πχ, μειώνοντας το attack και αυξάνοντας το release.... O0 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Αλλά τελικά αξίζει τον κόπο να αγοράσω κάποιο μικρόφωνο στα 500 ευρώ ή δεν θα δω μεγάλη διαφορά? Επιπλέον, μήπως πρέπει να ποντάρω κάπου αλλού? Σε κάποιο άλλο μηχάνημα?
  3. Καλησπέρα σε όλους! Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει 2 μικρόφωνα, το shure sm58 και to rode nt1a. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω πλέον κάποιο καινούργιο, καθαρά για ηχογράφηση φωνής, το οποίο να είναι ανώτερο. Το ποσό που είμαι διατεθειμένος να δαπανήσω είναι της τάξεως των 500 ευρώ. Επιπλέον, ενημερώνω ότι έχω για κάρτα ήχου την komplete audio 6 της native instrouments, όπου σκοπεύω να την αναβαθμίσω και αυτή. Όποιος έχει να προτείνει κάτι, ας το κάνει. Ευχαριστώ προκαταβολικά ;D.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου