Προς το περιεχόμενο

Costas P.

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Day job
    Ιδ.υπαλληλος
  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Costas P.

0

Φήμη

  1. απο τι/ποσα οργανα αποτελειται το σχημα; ποια πανε σε καθε ηχειο; για να καταλαβω καλυτερα.. πχ οταν λες μπασα εννοεις την μποτα; σιγουρα yamaha=ποιοτητα στην προκειμενη περιπτωση, αλλα για να ειμαι ειλικρινης, μαλλον ειναι εκτος μπατζετ, ειδικα αν θελω ζευγαρι η και μεγαλυτερο ηχειο ακομα..
  2. Ευχαριστω για την απαντηση και την προσκληση.. Αν καταλαβα καλα χρησιμοποιεις μονο ενα ηχειο; Το ερωτημα ειναι για e-drums ,φωνή και keys ταυτοχρονα; Ειχα στο μυαλο μου και τη φαση, δυο 10αρια με 12αρι sub.. Ουτε αυτη ξερω αν ειναι η καλυτερη επιλογη.. Ειναι και πιο δαπανηρη, επισης.. Το κυριο θεμα εξ'αρχης, ειναι το μικρο δωματιο και τα δυνατα τυμπανα.. Το μπασο οκ, καλο να υπαρχει, αλλα και παλι για προβα μιλαμε.. Αν βολευει να ακουγεται λιγοτερο, ας ειναι ετσι.. Παντως, μαλλον προσανατολιζομαι στα 12αρια, για την ωρα..
  3. Ναι την εχει παρει το ματι μου την αγγελια. Δεν ειναι η ιδια σειρα.. Ισως να ειναι και πιο καλα, απο αυτα που λεω. Μιας και καινουρια, κοστιζουν πιο ακριβα. Αλλα μαλλον θα παμε για καινουρια. (δοσεις, εγγυηση κλπ) Επισης αυτα ειναι 15αρια και ακομα δεν ξερω τι μεγεθος χρειαζομαστε... Ακριβως, ενα electribe μονο μπασογραμμες. οχι acid ηχο, μπασο-μπασο... Βλεπω "dj/mc", οποτε καταλαβαινεις τι εννοω... Ενα σαμπλερ και ενα ακομα συνθακι για γεμισματα και lead. Ολα mono, οχι stereo.. Συν τα φωνητικα.. 4-5 καναλια στην ουσια.. Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου..
  4. α μπα.. ping pong οχι. κανενα αναλογικο η tape delay που και που. simulation δηλαδη, μην φανταστεις.. εχω ενα zoom multistomp σε καθε συνθι, και να πω την αληθεια με εχουν βολεψει παρα πολυ. κανενα chorus, reverb, κανενα amp simulation στο μπασο. αυτα... γιατι 15αρια; μαλλον γιατι ειμαι απειρος, μην πω ψεμματα... αν και εχω ξανακουσει οτι τα φτηνα 12αρια ειναι πιο "δεμενα" απο αποψη συχνοτητων απο τα φτηνα 15αρια, καπου διαβασα οτι "αν ειναι να μην χρησιμοποιησεις sub, παρε 15αρια", και επηρεαστηκα... αλλα απ'οτι καταλαβαινω μαλλον μιλάνε για μεγαλυτερους η εξωτερικους χωρους, ε; στην περιπτωση μας τα 12αρια θα βολευαν περισσοτερο, σωστα; επισης επειδη το μπατζετ ειναι ενα θεμα.. ποια θα προτεινατε; τι αποψη εχετε για αυτη τη σειρα; https://www.thomann.de/gr/the_box_pa_12_dsp.htm σας ευχαριστω και παλι γιατι μου ηταν δυσκολο να βρω πληροφοριες για κατι παρομοιο.. κοιταξα αναγκαστικα περισσοτερο αρθρα για dj, μιας και οι μπαντες χρησιμοποιουν pa περισσοτερο για φωνητικα, αντε κανα πληκτρο..
  5. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. Ναι ξεχασα να αναφερω οτι οντως ειμαστε 3 ατομα συνολο. και φυσικα κατανοω οτι τα τυμπανα ειναι πολυ δυνατα. απλως αναρωτιεμαι (χωρις να ειμαι και σιγουρος) μηπως αν χρησιμοποιουσαμε μονο το ενα ηχειο για μπασο (ισως και χαμηλα στο πατωμα), το αλλο ηταν πιο καθαρο με φωνη/ρυθμικα μερη/μελωδια.. stereo, φανταζομαι δεν απαιτειται.. κανω λαθος;
  6. Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι τα φωτα σας. Ξεκιναμε ενα προτζεκτ που αποτελειται απο 2 synthesizers (1 για μπασο, 1 μελωδια), 1 sampler, φυσικα τυμπανα και φωνη.. Ενα μειγμα δηλαδη ηλεκτρονικης μουσικης με ντραμς, σχετικα bass heavy, που λενε στο χωριο μου... Απο Οκτωβριο, θα στεγαζομαστε σε ενα αυτοσχεδιο στουντιο 25 τμ, (5 x 5), το οποιο εχει ρικοφον στους τοιχους και ραμποτε πατωμα. Για την ωρα υπαρχει ενας μεγαλος μικτης και ενας πολλαπλος ενισχυτης ακουστικων που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε (ελπιζω με επιτυχια), για ολα εκτος απο τα τυμπανα, που σαφως δεν χρειαζεται να ενισχυθουν. Αργοτερα ομως σκεφτομαστε να επενδυσουμε σε 15αρια αυτοενισχυομενα ηχεια. Τι πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερα; α. να παραμεινουμε με ακουστικα. β. ενα ηχειο (γιατι θα ειναι υπεραρκετο απο θεμα εντασης). γ. δυο ηχεια.. (μιξη συνθια και φωνη) δ. δυο ηχεια (panned αντιθετα μπασα και πριμα) ε. εξτρα subwoofer (μπορω να υπερβαλλω κι αλλο. λεφτα να'χεις και παιρνει ακομα... χαχαχα) Ευχαριστω εκ των προτερων. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους και προσοχη...
  7. Υπαρχει καποιος που εχει χρησιμοποιησει την καρτα; ??? Καλο χειμωνα να εχουμε.. :)
  8. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. Ελπιζω να εχεις δικιο.. Να σου πω επισης, αν δεν κανω λαθος,οτι η απαντηση σου, ειναι η πιο ξεκαθαρη απαντηση επι του θεματος στο διαδικτυο.. Και πιστεψε με το θεμα εχει τεθει αρκετες φορες.. Ευχαριστω και παλι.. ΥΓ: Δεν το κλεινω το θεμα. Εαν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια,παρακαλειται να επαληθευσει. Εστω και αν εχει αλλη κονσολα της ιδιας εταιριας.
  9. Καλημερα σε ολους. Θελω να αγορασω μια xenyx Q1202usb για τζαμαρισματα και ηχογραφησεις. Δεν διαθετω τοσα ωστε να παρω καρτα ηχου και κονσολα για τις δυο ξεχωριστες αυτες λειτουργιες. Αργοτερα σιγουρα,αλλα τωρα οχι.. Το ερωτημα μου ειναι εαν μπορω να ακουω καποιο προηχογραφημενο καναλι και το καναλι που παιζω ταυτοχρονα με καποιον τροπο.. Πχ ακουστικα η ηχεια η και στα δυο ξεχωριστα.. Και το κυριοτερο πως πρεπει να κανω τις συνδεσεις ωστε να γινει αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων..
  10. Να προσθεσω οτι ενδιαφερομαι για overdubbing περισσοτερο. Αυτο ειναι για την ωρα ομως.. Δεν θα ελεγα δηλαδη οχι σε μια καρτα που υποσχεται περισσοτερα.. Α ναι μολις θυμηθηκα..Την χρειαζομαι και για τζαμαρισματα στο σπιτι.. Κιθαρα,μπασο,φωνη Ευχαριστω εκ των προτερων..
  11. Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουριος στο forum και στο θεμα home-recording,γενικοτερα. Προθεση μου ειναι να ηχογραφησω μουσικα οργανα και φωνη. Ισως και χρηση MIDI αργοτερα.. Θα ηθελα να αγορασω μια αξιοπρεπη usb καρτα ηχου (οσο γινεται), και τα 4 Ι/Ο της ΕΙΕ Pro ειναι δελεαστικα. Το budget μου ειναι στα 200 ευρω. O H/Y ειναι Μac mini (i5,4Gb Ram,OS Mountain Lion). Εχω διαβασει πολλες αρνητικες κριτικες σχετικα με την λειτουργια της, πραγμα που με κανει διστακτικο,ως προς την αγορα της. Θα ηθελα πληροφοριες λοιπον,απο οσους την εχουν χρησιμοποιησει, ή ισως εχουν ενδοιασμους ως προς τα χαρακτηριστικα της. (κατι θα ξερετε παραπανω απο εμενα.. Σιγουρα :) ) Εν ολιγοις..Αξιζει ρε παιδια; ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου