Προς το περιεχόμενο

riddle

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή riddle

0

Φήμη

  1. Ok, σ ευχαριστω! Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τελικα τα συγκεκριμενα monitor δεν ειναι ειναι της προκοπης :) Εχεις δικιο. Διαβαζοντας τα post μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι τα monitor αυτα δεν κανουν ουτε για home studio και απλα ηθελα να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες. Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να δημιουργησω εντυπωσεις και να υπονοησω κατι για τον Superfunk. Αν αυτο καταλαβες ζηταω συγγνωμη.
  2. Superfunk, δεν θελω να δημιουργησω flame(ενημερωτικα ρωταω), αλλα αν: Τοτε γιατι; : Εφοσον :
  3. Καλησπερα παιδια Μηπως θα μπορουσατε να γινετε πιο συγκεκριμενοι οσον αφορα τα monitors(tannoy 6 presicion) που εχει; Ειδα οτι οι περισσοτεροι ειπατε να τ αλλαξει. Τι κακο εχουν αυτα τα ηχεια; Ουτε για home studio δεν κανουν; πχ για καποιον που απλα θελει να φτιαχνει τα demo του; Ευχαριστω
  4. Οκ παιδια, θα δω κι αυτο με το mouse που λεει ο manosx και το αφηνω ως εχει. Κι αν παρουσιαστει αλλο προβλημα ή δεν βγουν καινουριοι drivers, παιρνω τον gearkat και 2 σφυρια και βλεπουμε ποιος ειναι πιο μαγκας ;D Ευχαριστω πολυ ολους
  5. Alex, τα συγχαρητήρια μου 1ον για την πολυ ωραια και προσεγμενη δουλεια 2ον για την τεραστια θεληση...επειδη σε θυμαμαι αλλιως (ειχαμε πιει καφεδακι καποτε μπας και συνεργαζομασταν για καποιο project)...ελπιζω να καταλαβες τι εννοω. Καλη συνεχεια και ευχομαι τα καλυτερα!
  6. Η επομενη σκεψη μου ηταν αυτη...ν' ανοιξω κουτι και να δω αν παιζει κατι με τα usb της μητρικης. Θα το κανει το φιλαρακι μου βεβαια γιατι εγω μπορει να το σπασω. 3 μηνες περιπου ψαχνω να βρω ακρη... Επιασε οντως η ευχη σου :) Να σαι καλα, ευχαριστω!
  7. Λοιπον παιδια Εχω το fractal design define r4. Αυτο εχει 2 θυρες usb2 και 2 usb3 μπροστα. Οταν εμφανιστηκε το προβλημα και εψαχνα στα forums της m-audio κτλ, ειχα διαβασει καπου οτι αλλαζοντας θυρα usb σε καποιους λυθηκε. Εγω σαν κλασσικος βλακας και νουμπας που ειμαι δοκιμασα ολες τις θυρες που δινει η μητρικη πισω. Σε καμια δεν δουλευε, παρ ολο που ενα mouse που εχω usb δουλευει μια χαρα σε μια απ αυτες... Διαβαζοντας το μηνυμα του Σταθη ξανακοιταξα τις usb. Εβαλα την καρτα σε ολες τις θυρες της μητρικης αλλα τιποτα παλι...και λιγο πριν βαλω τα κλαμματα συνηδειτοποιησα, επιβεβαιωνοντας την βλακεια μου, οτι δεν εχω δοκιμασει τις θυρες του κουτιου μπροστα...και δουλεψε!!!!!!! Σταθη εισαι ο καινουριος αγαπημενος μου φιλος!! Αυτο ομως τι σημαινει οτι η μητρικη εχει προβλημα με τις usb? To mouse πως δουλευει? Και τελος υπαρχει προβλημα αν η καρτα ειναι "κουμπωμενη" σε θυρα του κουτιου κι οχι της μητρικης? Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με την παρτυ μου!!Respect
  8. 2 διαφορες βλεπω μ αυτο Οτι εχω τσεκαρισμενο και το balanced input 2 Οτι εχω το sample rate στα 44
  9. Ναι. Το site της Μ-audio εκει σε παραπεμπει για την fast track pro.
  10. Εχω και δυναμικο και πυκνωτικο (το οποιο οταν χρησιμοποιω γυρναω το διακοπτακι του phantom στο on), με κανενα δεν παιρνω ηχο. Ουτε με την κιθαρα. α) Δεν εγινε ακριβως ετσι. Ηρθε η καρτα του φιλου μου εδω, η οποια δουλευει μια χαρα στο pc του, και δεν δουλεψε. Ετσι εβγαλα το συμπερασμα οτι το προβλημα δεν ειναι στην καρτα. Εκτος αυτου, πριν παρω το καινουριο pc και τα win7 64bit (πριν κανα 3μηνο), η καρτα δουλευε ρολοι. Παντως θα το κανω κι αυτο που λες. β) Απο υπολογιστες και στησιμο μηχανηματος δεν σκαμπαζω μια. Αυτος ο συγκεκριμενος φιλος εχει στησει το μηχανημα μου...αν εχει κανει κατι διαφορετικο απ το δικο του θα τον σκοτωσω. Να φανταστεις οτι τα pc μας ειναι "διδυμακια" για ενα project που δουλευουμε μαζι. γ) Κριμα ειναι...τοσα λεφτακια εσκασα για καινουριο pc, 64bitα win και μνημη. Προτιμω να μαζεψω για καινουρια καρτα. Απ οτι λεει η m-audio και η avid, ναι ειναι συμβατοι. Εχω ψαξει πολλα forum, εχω βρει κι αλλους με το ιδιο προβλημα και εβλεπα και απαντησεις του στυλ "δεν ξερω γιατι δεν σου παιζει εσενα, εμενα παιζει μια χαρα". Καποιοι το λυσανε αλλαζοντας usb θυρα. Σε μενα δεν επιασε. Το εκνευριστικο ειναι οτι στο φιλο μου με ιδια καρτα, win 7 64bit και ιδιους drivers ολα ειναι κομπλε...κι εκει αρχιζεις να πιστευεις σε φαντασματα, δαιμονες κτλ :) Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια!
  11. :'( Παντως βρουμε δε βρουμε ποιο ειναι το προβλημα, σας ευχαριστω ολους για το χρονο και τις απαντησεις σας. Ειστε αψογοι.
  12. Λοιπον θα σου πω τι βλεπω πατωντας f4 Στο inputs: Bus Name - Stereo in Speakers - Stereo Audio Device - M audio USB ASIO Device Port - Line in 1 fast track pro/Line in 2 fast track pro Στο outputs: Bus Name - Stereo out Speakers - Stereo Audio Device - M audio USB ASIO Device Port - Analog 1/2 fast track pro Eτσι δεν πρεπει να ναι?
  13. Ναι. Ειτε ειναι disabled η onboard ειτε enabled το προβλημα παραμενει... ps.Υπαρχει καποιος τροπος να κανω πολλαπλη παραθεση?
  14. Γεια σου ShreddedMetalRecords! Τζιφος και με τον asio4all...ιδια φαση, δεν αλλαξε τιποτα...
  15. Εχω ορισει εισοδο απ το control panel. Και στο cubase υπαρχει το monitor και κανει την ιδια δουλεια. Ειτε το πατησω ειτε οχι ηχο δεν ακουω. Η καρτα παρ ολα αυτα παιρνει σημα αλλα το cubase κοιμαται ορθιο... Εχω αλλαξει και τις εισοδους της καρτας, τζιφος. Αντιστοιχα και στο skype οριζω εισοδο απ την καρτα αλλα ηχο δεν παιρνω...Οταν ενεργοποιω την onboard καρτα ηχου τοτε το καταλαβαινει το μικροφωνο και μπορω να μιλησω, αλλα το προβλημα στο daw παραμενει.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου