Προς το περιεχόμενο

ibanezas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    80
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    peireas

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ibanezas

0

Φήμη

  1. ibanezas

    diy αταστη!

    Thanks για τη σελιδα!εδω δε βρισκω λογους να μην πετυχει παντως!σιγουρα θα βαλω και πιο βαριες χορδες αλλα αυτος δεν κανει κατι το επιστημονικο..μαλλον θα βαλω μπρος και αν αποτυχει απετυχε απο το να την πεταξω(μιας και ειναι αθλοιο το μπρατσο)
  2. ibanezas

    diy αταστη!

    καλημερα και καλη χρονια με υγεια πανω απολα κι απο μενα!στο ψητο!εχω στην αποθηκη ενα μπρατσο και ενα σωματακι και σκεφτομοθν οτι εαν αφαιρεσω απο τοι μπρατσο τα ταστα και γεμισω τα κενα με ξυλοστοκο ισωσ φτιαξω μια αταστη!τι λετε θα πετυχει??
  3. απο την 550 εχουν περασει οι εξης μαγνητες jb jazz sh6 evolutions kai air norton!θα ψηφισω να κοιταξεις jb +jazz κλασσικοτατο σετακι!ο sh6 εχει γκαζι και αρμονικεσ καργα μηπως δε σου αρεσει..
  4. βασικα στις θεσεις 2 4 σπλιταρετε οντως και γι αυτο θελω να ειναι αυστηρα μονος γιατι με διπλο στη μεση δεν ξερω τι θα πρωτοσπλιταρω!+οτι εχω και push pull και neck kai bridge οποτεεε!!δε ενδιαφερει να ειναι φλατ ομως για να λειτουργει σωστα το τρεμλο!πως θα καλωδιοσω ενα διπλο σαν μονο ?θα βαλω μια απο τις δυο πολικοτητες για hot??
  5. ααα ξεχασα θελω να ειναι καθαρα μονος!!οχι διπλος σε μεγεθος μονου
  6. τι εχετε να προτεινετε για την Μιδδλε θεση στην ιμπανεζ rg550 για ογκο και punch?ειχα πιο πριν τον ssl1 vintrage seymour αλλα ηταν staggerd και εφερνε την καταστροφη με το τρεμολο οποιτε τον ξηλωσα!ημειωση οτι η κιθαρα εχει evolution bridge + air norton neck!!ευχααριστω για το χρονο σας
  7. ειναι τρομερα κοντα στους paf pro dimarzio ισως ειναι και οι ιδιοι!παντως ειναι αρκετα καλοι μαγνητες
  8. να βαλεις το edge -edge pro απο ιβανεζ της προκοπης!και ασε το οριτζιναλ για τους οριτζιναλ!!!!παιξε με το edge βγαλτου την πιστη κι αν χασει...
  9. rg 1570 και δε θα βγεις χαμενος!αν σε ζαλιζει το τρεμολο και αφου δεν παιζεις lead κοιτα και την schecter c1 classic!
  10. οιτ τωρινες prestige ειναι απο basswood και μερικες mahogany.οι jem ειναι ash
  11. αν δε μου αρεσε το νικ σου θα ειχες ακουσει κααατι χριστιανικααα
  12. υπαρχουν βεβαια και τρομεροι μεταλικοι πασιβ οπως ο ντιμαρτζιο χ2ν,duncan distortion
  13. αν απαντησω θα λετε οτι παιρνποσοστα απο την ιμπανεζ!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου