Προς το περιεχόμενο

bilikos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από bilikos

  1. Καλημερα στο φορουμ!Σκεφτομαι να μπω στη διαδικασία αγορας ενος midi controller ετσι ωστε να διαχειρίζομαι τα καναλια του κεφαλιου κ τα πεταλια χωρις να χρειαζεται να χορεύω πανω απο τη πεταλιερα.Με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι το G-Lab GSC-3 κανει για τη δουλεια που το θέλω αλλα με προβληματίζει αν γινεται να εχω ταυτόχρονα πεταλια στη λουπα του ενισχυτή κ αλλα απο μπροστά κ αν τα διαχειρίζεται το G LAB.θα χρειαστώ καποιο εξτρα midi looper η θα τη κανει τη δουλεια χωρις;επισης τι καλωδια θα χρειαστω; Το signal chain θα ειναι: EVH 5150 In front: Overdrive wah wah Tuner Noise suppressor Στη λουπα: Reverb Delay Clean booster
  2. Γεια χαρα παιδια γνωριζει κανεις που μπορω να βρω καποιο καταστημα που να εχει προιοντα της vanamps?συγκεκριμενα ψαχνω το solo mate.κυριως ελληνικο καταστημα θα με ενδιεφερε για να γινει παραδοσιακα η αγορα(ακουω,μου αρεσει ,αγοραζω) αλλα κ καποιο eshop ευρωπαικο δε θα με χαλαγε!
  3. κ μενα με προβληματιζει οσο το σκεφτομαι οτι θα παιζω με κομμενο volume καθ ολη τη διαρκεια της προβας η του λαιβ...οποτε παλι ερχομαι στην αναζητηση καποιου μπουστερ κ οχι volume pedal...χμ...μπερδεμα!αυριο πρωι θα κοιταξω να πειραξω το jam απο μεσα να δω μηπως κ εχει αποτελεσμα αλλα φοβαμαι οτι θα μου δωσει κ gain ταυτοχρονα που δε το χρειαζομαι..θα δειξει!ειδα κ στο youtube ενα βιντεο με το xotic EP booster που φανηκε να κανει δουλεια κ στο 3ο καναλι,που με ενδιαφερει...το ψαξιμο συνεχιζεται!
  4. απ οτι καταλαβαινω το visual sound volume δε μου κανει επειδη ειναι active και παω σε καποιο passive...με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα το Ernie Ball VP JR. Passive Volume Pedal.οποιο αλλο passive πεταλι εχετε να προτεινετε καλοδεχουμενο! (μολις διαβασα οτι το visual sound εχει κ passive k active mode με τη διαφορα οτι στο passive δε λειτουργουν τα λαμπακια)
  5. παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!η κυρια χρηση του boost ειναι να ανεβαινω στα solo,δε το διευκρινησα πιο πριν!η λυση του visual sound volume μου ακουγεται ιδανικη!
  6. στη λουπα που δινει ελαχιστη ενταση που στη πραγματικοτητα δεν ειναι αρκετο κ λιγο παραπανω gain κ το πεταλι σεταρισμενο στο τερμα...το input στο send κ output στο return
  7. να ανεβαζει την ενταση ..τα db
  8. καλησπερα σε ολους!εχω το booster του JAM και το βαζω σε εναν EVH 5150 αλλα οταν το ενεργοποιω στο κοκκινο καναλι(full gain) δεν εχει κανενα αποτελεσμα,κ στο loop το ιδιο προβλημα..απ οτι λεει ειναι clean booster,παιζει ρολο?εχετε να προτεινετε καποιο πεταλι να κανω τη δουλεια μου? 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου