Προς το περιεχόμενο

modright

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή modright

0

Φήμη

  1. Θα συμφωνησω και εγω οτι η καλυτερη λυση ειναι δυο αυτοενισχυομενα ηχεια Ετσι και αλλιως τα πολλα ηχεια δεν εχουν νοημα κατα τη γνωμη μου ! Μια λυση diy ξεφευγει σε προυπολογισμο αλλα και σε χρονο κατασκευης οταν μιλαμε για καποιον αρχαριο ! Και το αποτελεσμα δεν θα ειναι απαραιτητα το θεμιτο !
  2. Καλησπερα και καλη χρονια ! Αφηνοντας εντελως στην ακρη το ενδεχομενο βλαβης του laptop μηπως χρειαζονται καποιες ρυθμισεις στο λειτουργικο windows ή/και στο software player ?
  3. Καλη σου μερα και καλη χρονια ! Το γνωριζω το καλωδιο που εχεις ομως χωρις να το εχω δοκιμασει, σε τετοια εφαρμογη, θα ελεγα οτι χρειαζεται αλλαγη γιατι η θωρακιση του ειναι τυπικη ! Λογω της ιδιαιτεροτητας της ηλεκτρικης κιθαρας χρειαζεται ενα καλωδιο με ιδιαιτερα αποτελεσματικη θωρακιση η οποια να προκυπτει απο το καταλληλου υλικου μπλενταζ (χαλκος) και την εσωτερικη γεωμετρια των αγωγων ! Το καλωδιο συνδεσης κιθαρας/ενισχυτη που εχεις ?
  4. modright

    DIY ΥΛΙΚΑ

    Ναι βεβαια εχεις δικιο! Παντα συμπεριλαμβανεται στην εξισωση και η ανοχη των υλικων !
  5. Δοκιμασε το πιο ακριβο θωρακισμενο μικροφωνικο καλωδιο που μπορεις να βρεις Για να ακουσεις ομως ιδιαιτερες διαφορες πρεπει και το καλωδιο συνδεσης ενισχυτη/κιθαρας να ειναι καπως αποκαλυπτικο αλλιως θα πνιγει το οποιο αποτελεσμα ! Καλο ειναι να φτιαξεις απο το ιδιο υλικο και καλωδιο συνδεσης ενισχυτη/κιθαρας Τα καταφερνεις με καλωδια και κολητηρι ?
  6. Καλησπερα και χρονια σας πολλα ! Jan Garbarek - Magico Carta De Amor (2012)
  7. Την οχι στιβαρη και με ακαταλληλα υλικα στηριξη του μετασχηματιστη στο σασι της συσκευης
  8. modright

    DIY ΥΛΙΚΑ

    Καλησπερα και χρονια πολλα ! Εχω καταληξει οτι καθε εξαρτημα εχει το δικο του ακουστικο χαρακτηρα αναλογα με το υλικο κατασκευης και κυριως οι πυκνωτες ! Με απολυτα κριτηρια ακουστικων επιδοσεων λοιπον καποια εξαρτηματα "ακουγονται" διαφορετικα (ισως καλυτερα) απο καποια αλλα ! Η επιλογη τους συχνα γινεται με κριτηριο το γουστο σε συγκεκριμενα ακουσματα ! Καποια εξαρτηματα ειναι καταλληλα οταν το ζητουμενο ειναι ενα ιδιαιτερο μουσικο αποτελεσμα και καποια αλλα οταν το ζητουμενο ειναι ιδιαιτερα καθαρο και αναλυτικο !
  9. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους ! Δεν εχω διαπιστωσει ποτε συσχετισμο σταθεροποιησης και θορυβου σε τροφοδοτικα Μηπως ο θορυβος του τροφοδοτικου οφειλεται σε χαμηλης ποιοτητας μετασχηματιστη ? Συχνα αυτη ειναι η πηγη του θορυβου σε συνδιασμο με την κακη του στηριξη
  10. Απαντωντας στον τιτλο του ποστ θα ελεγα οτι ειναι πολυ ευκολο εφοσον εχουμε σε μεγαλες δωσεις μερακι, αυτοπεποιθηση και υπομονη. Σε πολλες περιπτωσεις ομως κανουμε μεγαλη οικονομια χρηματων και χρονου αγοραζοντας κατι ετοιμο και αναβαθμιζοντας στα σημεια. Ετσι εχουμε ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα επιδοσεων που εχει ομως περασει απο τα χερια μας (diy) χωρις να εχουμε φτιαξει εμεις κατι απο την αρχη ως το τελος. Ενα ευκολο project μπορει να εναι η ανακαλωδιωση του εσωτερικου μια ηλεκτρικης κιθαρας ή/και του ενισχυτη ! Ενα καταλληλο καλωδιο μπορει να μας προσφερει μεγαλες δωσεις ακουστικης αναβαθμισης !
  11. Καλησπερα και χρονια πολλα ! :D Ισως μπορω να βοηθησω ! Τι εγινε με τον ενισχυτη ? Απλα σταματησε να λειτουργει ή ζοριστηκε και επαθε ζημια ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου