Προς το περιεχόμενο

Stoyo

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    306
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

29 Neutral

Σχετικά με τον Stoyo

  • Rank
    Artist

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Style
    Classical
  • Day job
    This field is required
  • Τόπος
    This field is required

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Μήπως είναι unbalanced η έξοδός σου όπως γράφουν πιο πάνω τα παιδιά; Για δες το.
  2. Γεια σας και πάλι, φαντάζομαι σας έλειψα! "Λύθηκε" κατά κάποιον τρόπο το πρόβλημα, έβαλα το gain των ηχείων στο ελάχιστο, γύρω στο 2%, ο θόρυβος εξακολουθεί να υπάρχει απλά ίσα που ακούγεται, σε απόλυτη ησυχία είναι ελαφρώς ενοχλητικό. Το περίεργο είναι πως βγάζουν ικανοποιητική ένταση ακόμα και έτσι. Θα μου πείτε πως δεν έτυχε να το βρω νωρίτερα... Τόσα χρόνια τα δουλέυω με το gain στη μέση, δεν είχα ποτέ πρόβλημα και ποτέ δεν έτυχε να χρειαστεί να αλλάξω την ένταση από τα ηχεία εκτός από τις πρώτες φορές που τα ρύθμισα και τα άφησα τελικά στη μέση για πρακτικούς λόγους, "κλειδώνει" το κουμπί
  3. Επανέρχομαι, αν υπάρχει πρόβλημα γείωσης πως μπορώ να το καταλάβω/διορθώσω; Δοκίμασα με τη μητρική πάνω σε ένα βιβλίο, δεν ακουμπούσε πουθενά αλλού και είχε το ίδιο πρόβλημα.
  4. Χαρίζω όλο τον εξοπλισμό μου πέστονα αν ενδιαφέρεται
  5. Εννοείς να τη δώσει για μια Squier πχ; Κατάλαβα κάτι λάθος;
  6. Σε κινητό και λάπτοπ τα χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα εδώ και σχεδόν 3 χρόνια. Πως θα έπρεπε να τα συνδέσω;
  7. Στοίχημα ότι τον παρακαλούσε να την πάρει και ο gkourmoul1 αρνήθηκε
  8. Σε ξένο φόρουμ προτείνανε αυτό ή κάτι παρόμοιο, επίσης το παλικάρι είχε πρόβλημα και με balanced καλώδια που λύθηκε με αυτό το μαραφέτι https://www.thomann.de/gb/behringer_microhd_hd400.htm
  9. Αναβάθμιση bios και ότι άλλο σχετικό και άσχετο βρήκα στο site, απενεργοποίησα τα alerts που δίνει η μητρικη λόγω θερμοκρασιών, ταχύτητας ανεμιστήρα κτλ (που διάβασα ότι όντως μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα) τα πάντα, δυστυχώς δεν έχω άλλα μέσα σύνδεσης να δοκιμάσω εκτός από την Scarlett.
  10. Την έβγαλα και την ακούμπησα πάνω σε βιβλίο, δεν ακουμπούσε τίποτα άλλο, μόνο psu και το jack, τα ίδια. Είχα βγάλει και ότιδήποτε άλλο όπως ανεμηστηράκια, front usb, front audio, απενεργοποίησα τους drivers, σταθερά hiss/buzz. Μόλις δοκίμασα να βγάλω τον ανεμιστήρα της cpu, τζίφος. Τώρα που έκλεισα το διακόπτη του πολύμπριζου των ηχείων (που συνδέεται στο κεντρικό) έσβησε η οθόνη... go figure, πάντως τα είχα συνδέσει με μπαλαντέζα σε ξεχωριστή μπρίζα και δεν άλλαξε κάτι.
  11. ΩΧ... Λοιπόν, τα ηχεία τα συνδέω με stereo jack το οποίο splitάρει σε δεξί-αριστερό καρφί... Αλλά γιατί μέχρι τώρα δε συνάντησα ξανά πρόβλημα;
  12. Δεν έχω ούτε κάρτα ήχου, ούτε γραφικών. Σκέφτηκα να δοκιμάσω μια Scarlett 2i4 αλλά είναι φασαρία αφού βολεύομαι προς το παρόν με ακουστικά, χώρια που θα πρέπει να την έχω μονίμως να δουλεύει, αύριο ίσως το δοκιμάσω.
  13. Τουλάχιστον να ξέρω να μην ψάχνω άλλο, οπότε το αφήνω όπως έχει, έτσι; Αλλά πάλι με παραξενεύει το γεγονός πως ο ήχος στα ακουστικά είναι πεντακάθαρος, γιατί στα ηχεία δηλαδή;
  14. Ξέχασα να αναφέρω πως τα ηχεία λειτουργούν απροβλημάτιστα και σε κινητό και σε λάπτοπ, επίσης εκίνησα τον υπολογιστή χωρίς τίποτα συνδεδεμένο επάνω, μόνο τροφοδοτικό (προφανώς!) και το καλώδιο των ηχείων και είχα το ίδιο πρόβλημα. Σκέφτηκα και τη γείωση αλλά γιατί να μην έχει πρόβλημα και στα ακουστικά και έχει μόνο στα μόνιτορ... Δοκίμασα και ξεχωριστές μπρίζες, έβγαλα ότι άλλο υπήρχε στο πολύμπριζο καθώς μου έχει τύχει φορτιστής να κάνει παρεμβολές και το πρόβλημα παρέμενε. Μια άλλη σκέψη ήταν η διαφορά αντίστασης γιαυτό και ανέφερα το μοντέλο γιατί εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά.
  15. Μόλις έστησα έναν η/υ αλλά η μητρική Gigabyte H410M H βγάζει θόρυβο όταν συνδέω τα ηχεία (με τα ακουστικά έχω πεντακάθαρο ήχο) τα οποία είναι τα Presonus Eris E5. Όποτε περνάει σήμα από τη μητρική (ακόμα και να κουνήσω το ποντίκι) ακούγεται buzz/hiss, όταν είναι σε αναμονή το σύστημα πάλι ακούγεται αλλά λιγότερο. Έχω και ήχο αλλά ο θόρυβος τον καλύπτει εκτός αν παίζουν δυνατά. Δοκίμασα τα πάντα από καλώδια/μπρίζες/ενημέρωση οδηγών και δε ξέρω τι αλλά το πρόβλημα παραμένει και φαίνεται να είναι στη συμβατότητα των ηχείων με τη μητρική. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.