Προς το περιεχόμενο

andro79

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή andro79

0

Φήμη

  1. Γειά σας παιδιά. Γνώστης δεν είμαι, το κομμάτι και η φωνή είναι ωραία, όμως ίσως θα ήθελα ένα πιο ξεκάθαρο ρεφρέν με λίγη ένταση. Είχα την αίσθηση ότι ενώ πάει να ανέβει τελικά δεν το κάνει. Βέβαια μπορεί να είναι επιλογή σας, οπότε οκ. Πάντως και μουσική και στίχοι είναι πολύ ωραία.
  2. Επίσης να σου ζήσει! Εγώ πήρα στον "μεγάλο" μια μικρή κιθάρα από τα Jumbo, τον αφήνω να την κάνει ότι θέλει χωρίς άγχος, και ησύχασα, γιατί μέχρι τώρα ήθελε όλο να παίζει με τις δικές μου, πράγμα που δε λέει καθόλου!!!
  3. Είχα σκοπό να βάλω τα μικρά να κάνουν και άλλα φωνητικά, άλλα επειδή είναι 3,5 και 2 ήταν δύσκολο να το οργανώσω όπως ήθελα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα καλά σχόλια. Όντως ίσως να έπρεπε να αλλάξει λίγο το μοτίβο. Θα κάνω καμια δοκιμή να δω.
  4. Μη ζηλεύεις καθόλου κουμπάρε γιατι το πυκνωτικό πιάνει όλους τους ήχους με αποτέλεσμα να πρέπει να γράψω ούτως η άλλως 100 φορές για να μην έχω φωνές ή κλαματα για background :-\.
  5. Αυτό σημαίνει: δουλειά, δουλειά, δουλειά!! ;D
  6. Ευχαριστώ για το σχόλιο! Θα κοιτάξω να τα διορθώσω. Όντως ίσως σε κάποια σημεία να ακούγεται χαμηλά η φωνή.
  7. Ευχαριστώ κατ αρχήν για το σχόλιο ;D ;D Μόνος είμαι και το έγραψα στον υπολογιστή με ακουστική και usb μικρόφωνο. Τα drums είναι έτοιμα εννοείται!
  8. Το κατέβασα για τεστ και ήταν όλα οκ. Έπαιξε κανονικά. Τι να πω...
  9. Γεια σας παιδιά, είναι η πρώτη μου προσπάθεια να γράψω ένα τραγούδι. Το κομμάτι λέγεται "μπαρούτι" και θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου κάνει αντικειμενική κριτική για συμμόρφωση και αν είναι δυνατόν βελτίωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. είμαι αρχάριος στο είδος (μη πυροβολείτε όλοι μαζί!!) Μπαρούτι.mp3
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου